- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.441
hanımlar garip olacak ama bu 20 lik dişin çıktığını nasıl fark ediyorsunuz? belirtileri neler? iki gündür şiddetli bir diş ağrısı var sebebini bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o bölgede beyazlık şişlik ve agrı varsa çıkmaya başlamıştır.hanımlar garip olacak ama bu 20 lik dişin çıktığını nasıl fark ediyorsunuz? belirtileri neler? iki gündür şiddetli bir diş ağrısı var sebebini bilmiyorum.
o bölgede beyazlık şişlik ve agrı varsa çıkmaya başlamıştır.
zaten o öyle birden çıkmaz.ağrı vardı kaç gündür bir de sislik bugün biraz hafifledi.20 lik diş olabilir o zaman
zaten o öyle birden çıkmaz.
dönem dönem şişer kabarır agrı yapar.yavaş yavaş çıkar.
Bende 4 ününde çektirdim 10 gün arayla canım. Çokta rahattı. 10 güne bayağı iyileşiyor. Çok geçmiş olsun.merhaba
bende bugün sağ alt yirmiliğimi aldırdım
doktor kalan 3nünde alınması gerektiğini söyledi.
ikinci çekime ne zaman gitmeliyim sizce.
o an agzım uyuşuk olduğu için doktora soramadım.
evet ya özel hastaneyle anlaşmış gibi çekmiyorlar gömülü dişi. devlet bir kısmını karşılıyormuş ama özelde de sigorta varsa diye biliyorumKeske su gomulu disi devlet hastanelrinde yapabilse benm 4tanede cikti bi tane sol altta bi yere sormustum bitane 300dedi sadecr cekim imkanin yok ki
simdi iki gundur agri yapiyor yari gomulu tum dislerim ne yapicam bilmiyorum
İki sene once boynumda apse yapyi sorunuda buulamamislardi 2hafta antibiyotik faln hastanede yatmistim iltihap flan cekmisti doktor boynumdan
ama simdi ne yapcam bilmiim bastan sona doktora gidip ozele dislerimin bakimini yapmak istiyorim keske 2bn tl kadar param olsa az bile gelr ama yari gomulu dislerdeb kurtulurum en azindan