- 31 Ekim 2011
- 53
- 6
- 298
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.461
Canim merhaba.korkmana gerek yok.benimde cok zorlu bi dis cekimim olmustu.ve disim yan yatmisti.doktorum dikissiz bisekilde disi aldi.bulundugun il eskisehir ise doktoru tavsiye edebilirim.kızlar ben 3 tane 20lik dişime amelıyat yaptırdım farklı farklı zamanlarda ınanaılmaz zordu şimdi 1 tane var korkudan çektıremıyorum
benbenmde 20 lik diş problemim var 4 tanesi çekilcekmiş ama ben kendimiz hazır hissetmiyorum ayrıca çok korkuyorum çektirmeyide düşünmüyorum asıl korktuğum operasyondan sonraki ağrı zaten öncesinde iğneyle uyuşuyor hissetmezsin ama etkisi geçtiktne sonraki zamandan korkuyorum napcam bilmiorum ağlıycam ya
sigortanın karşılamış haliyle 300 tl istanbulda özel hastanede.2 gün önce ben muayenede sormuştum arkadaşlarevet ya özel hastaneyle anlaşmış gibi çekmiyorlar gömülü dişi. devlet bir kısmını karşılıyormuş ama özelde de sigorta varsa diye biliyorum
dişiniz altta mı yoksa üst 20liklerde miydi.?Canim merhaba.korkmana gerek yok.benimde cok zorlu bi dis cekimim olmustu.ve disim yan yatmisti.doktorum dikissiz bisekilde disi aldi.bulundugun il eskisehir ise doktoru tavsiye edebilirim.
çektirmek mi lazımmış yoksa ameliyat mı diyorlar cnm bu dişe ?
Var mı böyle yirmiliği olan ?Domino taşı gibi...
evet belki 2-3 gün sonra tekrar gitmen gerekir.ağrı yapmıyorsa dayan 1 hafta daha cnmÇekeyim dedi ama çekimden sonra 1 hafta şehir dışında olacakmış.Göze alamadım bir sorun olur diye.
evet belki 2-3 gün sonra tekrar gitmen gerekir.ağrı yapmıyorsa dayan 1 hafta daha cnm
benimkide çekilmek için bekliyor ama kökü senin dişin gibi değil düz ama çenemde yer olmadığı için çekilecek cnm.Cesaretimi toplama aşamasındayım bendeSen çektirdin mi hiç canım ?
benimkide çekilmek için bekliyor ama kökü senin dişin gibi değil düz ama çenemde yer olmadığı için çekilecek cnm.Cesaretimi toplama aşamasındayım bende
bende ağrısını bir şekilde geçirmeye çalışıyorum idare etsin diye.dediğim gibi sen doktor dönünce git cnm.çünkü büyük bir diş.Ben 5 senedir erteliyorum.Bazen maddiyat,bazen zamansızlık...Şimdi de doktorda sıkıntı çıktı.
bende ağrısını bir şekilde geçirmeye çalışıyorum idare etsin diye.dediğim gibi sen doktor dönünce git cnm.çünkü büyük bir diş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?