20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

Merhaba, benim de 20'lik dişim ara ara ağrı yapıyor. Çıkmaya çalışıyor fakat yer yok. Çok sık da başım ağrıyor. 20'lik dişinden olabilir diyorlar. Çektirmek istiyorum fakat bildiğim bi dişçi yok. İstanbulda Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?

kızlar ben 3 tane 20lik dişime amelıyat yaptırdım farklı farklı zamanlarda ınanaılmaz zordu şimdi 1 tane var korkudan çektıremıyorum

kızlar ben 3 tane 20lik dişime amelıyat yaptırdım farklı farklı zamanlarda ınanaılmaz zordu şimdi 1 tane var korkudan çektıremıyorum
Canim merhaba.korkmana gerek yok.benimde cok zorlu bi dis cekimim olmustu.ve disim yan yatmisti.doktorum dikissiz bisekilde disi aldi.bulundugun il eskisehir ise doktoru tavsiye edebilirim.

bende bugün sürekli gittiğim doktoruma çektirdim
10 dk uyuşma süresi 4 dk çekme süresi oldu inanın hiç birşey anlamadım

çıkarlarken 15 gün sıvı haricinde bişey tüketememiştim. şimdi maşallahları var kalıcı dişlerimden sağlamlar. acaba neandartel insanmıyım diye düşünmeden edemiyorum :)

15 gun once sag alt tarafi ameliyatla aldirdim 2ocaktada sol alt ve ust aldircam dikisler zor iylesti ama islem kisa ve basariliydi ''''20 lik yuzunden ön alt iki disimde caprazlasma var sadece****
tel taktirnak bu iki dis icin nasil olur yaptiranlar varmi alt dis teli acaba ?

ben

dün 21 yaşına girdim aam benim 20lik dişten hala bir ses seda yok bazıları çıkmıyor diyorlar acaba öyle bir durum mu :/

5 gündür çektiğim acının tarifi yok inanın ki.ne yemek yiyebiliorum ne bişey içebiliorum adam akıllı.gittim doktora röntgen çekildi.kökü de dişimde yamuk değil tıpkı normal dişlerim gibiymiş ama çenemde yer olmadığı için damağımı yara etmiş parçalamış yarısı çıktı dişin doktor çekmemiz lazım ama dikiş felan olmayacak dedi ama korkudan mümkün değil şu an çektirmem.ne yapacağım bilemiyorum bu ağrıyla

evet ya özel hastaneyle anlaşmış gibi çekmiyorlar gömülü dişi. devlet bir kısmını karşılıyormuş ama özelde de sigorta varsa diye biliyorum
sigortanın karşılamış haliyle 300 tl istanbulda özel hastanede.2 gün önce ben muayenede sormuştum arkadaşlar

Çekeyim dedi ama çekimden sonra 1 hafta şehir dışında olacakmış.Göze alamadım bir sorun olur diye.

benimkide çekilmek için bekliyor ama kökü senin dişin gibi değil düz ama çenemde yer olmadığı için çekilecek cnm.Cesaretimi toplama aşamasındayım bende

Ben 5 senedir erteliyorum. Bazen maddiyat,bazen zamansızlık...Şimdi de doktorda sıkıntı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…