20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

canım bu filmi diş doktoruna göster o yorum yapsın şimdi biz bu işin uzmanı değiliz kim ne dese havada kalır..ayrıca 20lik çekimi korkulacak bir şey değğil..hiç hissetmiyosun zaten çekilirken..benim üst iki tanesi tamamen gömülüydü yani derinin altındaydı buna rağmen hiç bişey hissetmedim ve 10 dakika sürdü çekmesi..ameliyat değil bu ufak bi operasyon sadece..

tabi haklısın peki sen nerede geçirdin bu operasyonu ? istanbuldamıydı ?

selam üst sağ taeaftaki 20 lik dişinizi çektirmeniz gerekir. çünkü alt çenede karşılığı yok. karşılığı olmayan diş zaman içinde uzar. sol taraftakilere gelince eğer bir şikayetin yoksa durabilir. tabi apız içinide değerlendirmek lazım. diş çekiminden korkma zaten anestezi sonrası bişey hissetmiyorsun kolay gelsin

istanbulda özel çapa ortodonti kliniğinde ömer beye çektirdim..ben orda başka bir doktorda ortodontik tedavi görüyorum..bu diş çekimleri falan ücreti ortodontik tedavinin içinde ondan ayrı bir ücret vermedim yani bilmiyorum ne kadar olduğunu..ama kesinlikle çok ilgili bir doktor ömer bey çene cerrahı zaten ve üst yirmiliklerim tamamen gömülü olmasına rağmen hiç bir şey hissetmedim gözümü kapadım bi açtım tamam bitti dedi hatta ben çektinizmi dedim ben..espri yaptı yok kıyamadım baktım geri kapattım diye

kızlar bende biraz önce 20lik dişimi çektirdim.inanın korkulacak bişey yok.dünden beri bütün forumları okudum.çekim videosu bile izledim..videodan sonra baya korktum zaten.ama benim izlediğimde yarılıyodu dikiş atılıyodu falan. ama şimdi iki dişin arası açılyor sonra bi aletle tutup çekiliyor.iğne yapıldığı için hissetmiyorsunuz kesinlikle. çekim zaten 5 dk bile sürmüyor. o yüzden korkmayın sakın ve çektirin gitsin... iyi günler herkese...

nereye gitmiştin sen ? Levent çevresinde bir doktor arıyorum da... Çapa'ya tanıdık bir kaç arkadaşım gitti orda bazen öğrenciler fln oluyormuş diş çekiminde etkin rol alan fln diye duydum o yüzden düşünmüyorum parası hiç önemli değil yeterki doktor hastasıyla iletişim kurmayı bilsin ve eli hafif olsn

istanbulda değilim canım ben maalesef...ama dediğin gibi doktor çok önemli iyice araştır ve bir an önce kurtul..:128::128:

Ben de geçen Cuma çektirdim. Yarın dikişlerim alınacak.

Hem çene kemiğimi hem dişimi kestirmeme rağmen hiçbir zorluk yaşamadım.
Ağrı kesiciyi 3. günden sonra almadım çünkü hiç ağrı yaşamadım. Sadece hapşırdıktan sonra çenem zonkladı bir kaç dakika ve bu her hapşırdığımda oldu.
Yemek yememde falan da sıkıntı olmadı. İlk iki gün dikkatli olmaya çalıştım çorba falan içtim ama sonra dayanamadım normal yedim.
Fındık yerken de kabuğunu kıramayınca ağzımla kırdım da bir tane dikişim patladı ama hiçbir şey olmadı sonrasında bir kaç dk sonra durdu kanaması.
Çapa'da çektirdim. Çünkü kanımda pıhtılaşma bozukluğu var kanama durmaması durumunda hematoloji konsültasyonu istenecekti. Arkadaş demiş öğrenciler giriyor diye. Benim öğrenci değildi, eğer zor bir ameliyatsa profların kendisi giriyor ya da asistanları. Kolay bir ameliyatsa da öğrenci yapsın zaten ne olacak. Birinci sınıf öğrencisi değil ya bunlar.

Yaptıracak olan varsa hiç beklemesin, aynı gün elimi kesmiştim yanlışlıkla ve kan bile çıkmamıştı, bütün hafta boyunca o daha çok acıdı

çok geçmiş olsn ... istanbulda bir doktor bulsam çok iyi olacakta hala araştırıyorum ne olacak bilmiyorum.

Çapa'dan nasıl randevu alınıyor? Hemen vermiyorlar sanırım randevuyu değil mi?

çok geçmiş olsn ... istanbulda bir doktor bulsam çok iyi olacakta hala araştırıyorum ne olacak bilmiyorum.

Teşekkürler, umarım bulur da bir an önce halledersin.

Çapa'dan nasıl randevu alınıyor? Hemen vermiyorlar sanırım randevuyu değil mi?

Tanıdık vasıtasıyla gittim ben. Randevunun nasıl alınacağını bilmiyorum o yüzden.

Arkadaşlar cuma akşamı bende gömülü 20 lı dişimi aldırdım cerrahi operasyonla.Özel bir klinikde cok korkarak gittim çekim esnasında sorun yaşamadım cekımden sonrada bırz ağrım oldu.Bugün ıkıncı günüm yüzümde şişlik ve hAFİF agrı var.
Yemek yeme konusundada sıvı tüketiyorum sadece ama doktorum normal yiyebileceğimi söyledi ben biraz korkak oldugum için bir sorun olmasın dıye ılk 3gun çorba içme kararı aldım

Doktorumdan cok memnun kaldım bırkaç kişinin anlatması üzerine gıttim.4.Leventte oturuyorum doktorum bayrampaşada ama kesınlınle iyi bir doktor ve elli hafif bir doktor arayanlara tavsiye edıyorum

Son düzenleme:

inteernet sitesi ve ya telefonu varsa yazabilirmisin ?

ben çapaya gittim dedim ama çapada özel bir klinik var oraya gittim yoksa bende öğrencilerin çekim yaptığı yere gitmem..bu arada ilk 2 gün SICAK çay çorba kahve falan yasak sanırım size söylemediler..sıcak şeyler kanamayı arttırır çünkü..3 günden sonra normal yiyosunuz bişey olmuyo..ama tabi ilk 1 hafta dikkat etmek lazım 1 hafta sonra dikişler alınıyo zaten normal hayat devam ediyor..

kısssslar çok kötüyüm sol alt 20 lik dişimi çektirdim 2 gün önce daha anca kalktım
yatakdan çok kötüyüm japon balığı gibi oldum suratım çok şişti ayrıca ön dişlerim çekim sırasında yamuldu
nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum

2 saat önce gömülü olan sol 20lik dişimi cerrahi yöntemle çektirdim
Hiiiç bişey hissetmedim 20 dkada aldılar diktiler evime döndüm hiç zor olmadı, antibiyotiğede gerek yok dedi
çok kolay oldu anlayacağınız
böylece bütün 20lik dişlerimden kurtulmuş olmaktayımmmm

ay ne şans allahın sevdiği kuluymuşsunuz acil şifa versin rabbim herkese benim suratım bi tarafı daha balon gibi
ağrım yok ama hala yemek yiyeiyorum

ay ne şans allahın sevdiği kuluymuşsunuz acil şifa versin rabbim herkese benim suratım bi tarafı daha balon gibi
ağrım yok ama hala yemek yiyeiyorum

benimde bugün biraz şişti sol alt yanağım tombik oldum soldan başka sağdan başka gözüküyorum
ama yemek yiyorum çok şükür
çok pimpirikli olma ağrın yoksa canım benim :26:

öncelikle merhaba bi sorum olacaktı yaşım 16 fakat doktora gittim 20 lik diş çıkıyor dedi sol tarafımla yemek yiyemiyorum hepsi abse yapmış gibi ağroyr dişlerimide baktı çok sağlıklı ve düzenli dişleriniz var dedi. 20lik diş yaşa değilde kemik yapısına göremi çıkıyor :S biz bişey yapamayz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…