-
- Konu Sahibi Cevrimhici
cuma günü 2 dişim alındı, 5 dakika sürdü, yıllardır boşuna korkmuş, boşuna o kadar ağrı çekmişim....şu an şişliğim hala inmedi, ama kurtulduğuma çok ama çok şükrediyorum...
offf benimde 20 lik dişim çıkmaya başlamış sol üst tarafta daha önce 2 tanesini aldırmıştım yaşım oluyo 40 hala diş çıkartıyorum ....
ya bendede var bu 20lik diş sorunundan bi kaç ay önce bi doktora gttm dolgu için film falan çekti 20likleri de grdü bunların cerrahi müdahaleleyle alınması lazım çok başını ağrıtr aldırmassan bütün diziyi bozar çıkma ihtimali yok ddi korktm bnde bi doktora daha gttm özel bi muayenehaneye o da baktı filme seni rahatsız etmiosa almamıza gerek yok ki ddi...
çok kafam karıştı benimde şimdi bi tanesi çıkmaya başladı ama hala bi ağrısı rahatsızlığı falan yok gitsem mi tekrar ikiside farklı şeyler söledi napcağımı şaşırdm:bbo:
ben dün aldırdım dişlerimin birini..çok korkuyodum..ama iyi uyuştuktan sonra hiç bişey duymadım..gözümü kappattım bitti ddklerinde açtım..ama sorun sonrasında..şişti ve iğnenin etkisi geçince ağrılarım çok oldu..gittikçe dahada çok şişiyo..korkuyorum iltihap fln mı kaptı diye..ama haplarla ağrılarım geçio haplarıda yuttuktan sonra korkulcak bi ağrıda değil
Merak etmeyin eğer orda yiyecek kalmış olsaydı ,oluşacak ağrı sizi çoktaaann doktorunuza götürmüştü :)
iltihap kapıp kapmadığını görmek için bakman gerek (veya birine baktır)
eğer varsa antibiyotik kullanmalısın ..tuzlu su çok iyi gelir..ve dişçinin tavsiye edeceği bir gargara..
ağzımı açamıyorum ki nasıl bakıyım yada gösteriyim şişi bugünde inmedi ama bi çoğalma olmadıboğazımda bi ağrı var bide...tuzlu su yapmadım gargara varmişti doktor ama ilave olarak tuzlu suyuda yapsammı..bu şişliğin kaç gün sürmesi normal sizce..bide doktorum süt ve süt ürünleri yasak dedi yeme içme onlardan dedi.bunun nedenini soramadım konuşamadığım için.