• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik Diş konusunda yardımm

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
316
İzmir
öncelikle herkese merhaba.. ben 18 yaşındayım ve 3 sene tel kullandım.. 20 lik dişim çıkmaya başladı bazen şişiyor bazen normal.. ben bir dişçiye gitsem hemen çekerler mi yoksa bekliyorlar mı? bir de dişlerimin görünümünü bozar mı? 3 sene tel kullandktan sonra giderse yakarım diş hastahanesini :1: :1:

Son düzenleme:
bende üç gündür 20 lik diş ağrısı çekiyorum.normal bi diş ağrısından çok daha kötü.benim doktorum röntgen çekti ve 20 lik dişimin normal çıkamayacağını ve çekilmesi gerektiğini söyledi.şimdi antibiyotik kullanıyorum yüzümdeki şişlik inince ve iltihabı dağılınca çekilecek.çok korkuyorum:(

bende üç gündür 20 lik diş ağrısı çekiyorum.normal bi diş ağrısından çok daha kötü.benim doktorum röntgen çekti ve 20 lik dişimin normal çıkamayacağını ve çekilmesi gerektiğini söyledi.şimdi antibiyotik kullanıyorum yüzümdeki şişlik inince ve iltihabı dağılınca çekilecek.çok korkuyorum:(

Bende daha rontgen cektirmedim merak ediyorum ne olucak, benim kuzenime damak yarma gibi bi sey yapilmisti, ortodonti tedavim sayesinde disciden hic korkmuyorum da 20lik acisindan korku var birazcik :/

ben ilk gittigimde cene cerrahı ameliyatla almalı denildi cok korkmustum.
3 20 lik çektirdim bişey yok korkmayın

Back