2025 tüp bebek şubat ayı

Merhabalar İsmim Aynur 36 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 26 şubatta 5. Gün embriyolarından 2 adet transferim yapıldı. Bu 2. Tranferimiz. İlki tutmuştu ama bi kaç gün içinde betahcg 0 oldu. Böyle bir platformun olması sadece ben yokum bir sürü kişi var dememe yardımcı olup sürecimi rahatlatıyor

Ben de 36 yaşındayım 26 şubatta transfer oldum inşallah güzel haberler alırız

Sizde belirti var mı ?
Benim de kasık ağrılarım oluyor kramp şeklinde bugün inanılmaz bir baş ağrım var göğüslerim çok şiş sırtım belim ağırıyor ama işte şeninde dedgigin gibi bunların hepsi birer ilaç etkiside olabilir ben de bilemiyorum inanılmaz zor bir bekleyiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin . İlkinde daha heyecanlı ve stresliydim . Şuan dua ediyorum ve sakince bekliyorum. Bu kadar şaşacak bu kadar özene karşı ciddi bir hastalığımız yokken olmayacaksa da zamanı değildir. Sizin tek transfer mi?

Ben de rabbimin her zaman her şeyin en hayırlısını bildiği en hayırlısını vereceğine inananlardanım bizim şer gördüğümüz şeylerde muhteşem hayırlar gizlediğini düşünüyorum başıma gelen her şey de böyle bakmaya çalışıyorum da söz konusu evlat olunca insanın içi titriyor işte yinede büyük sınavlardan, isyandan Allaha sıgınıyorum. Benim 2 tane 3. Gün emriyosu.özel değilse söz konusu sorun neydi sizdeki

Polikistik over. Yaygın bir durum yani. Haklısınız insan hep içindeki isyanı bastırıyor. Sakin kalmayı sabrı öğreniyor. Vardır bi hayrı herşeyin . Yarın sonucumu paylaşırım :)

Polikistik over. Yaygın bir durum yani. Haklısınız insan hep içindeki isyanı bastırıyor. Sakin kalmayı sabrı öğreniyor. Vardır bi hayrı herşeyin . Yarın sonucumu paylaşırım :)
Evet çok yaygın ve çok çok rahat tedavisi olan bir durum hiç korkmayın inşallah evlat sahibi olacaksınız yarın güzel haberlerinizi bekliyorum benden de pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…