• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Tüp bebek Beta değerleri

59var

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
9
4
1
28
Herkese iyi günler..
Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var 5.gün embriyosu transfer edildi 8martta

Transferden sonra 9.gün 13
10.gün 23
11.gün 39
12.gün 65
13.gün 117
15.gün sabah 232
16.gün sabah 352
17.gün akşam 427
18.gün sabah 536
Doktorum net hiçbir şey söylemiyor bu durumu yaşayan var mı ?

2 günde bir yüzde 60 artış olması gerekiyor.artislar gayet normal hatta çok iyi.bu artışlara bisey demeyen doktordan ben emin olamadim.

2 günde bir yüzde 60 artış olması gerekiyor.artislar gayet normal hatta çok iyi.bu artışlara bisey demeyen doktordan ben emin olamadim.
Asla hiçbir şey söylemiyor her şeye internetten bakmak zorunda kalıyorum günlerdir öldüm öldüm dirildim her test verişimde ellerim ayaklarım titriyor açıklama yapmak bu kadar zor olmamalıydı belki sağlıklı ilerlemicek ama şu süreci böyle yaşamak hakkım değildi sağlıklı olur mu bilemiyorum henüz değerin 2000lere gelmesi gerek sanırım keseyi görebilmek için bayramdan sonrasına kalıcak muhtemelen

Neden böyle biliyor musunuz? Çok erken kan vermeye başlamış ve her gün vermişsiniz. Bir de değerleriniz gününe göre biraz düşük başlamış ( 12. Gündeki değeri baz alıyorlar) Benim de ilk iki değerim çok iyiydi, sonra oranı düşmeye başladı ve iki günde bir değil her gün vermeye başladık sonuç düşük..yani şunu söyliycem doktorunuz 17. Ve 18. Gün sonucunuza göre gittikçe olumsuz konuşuyordur. 19. Gün en az yüzde 60 artsa bile 2 gün sonra yine kanla takip edelim diyecek, ta ki ya keseyi görene kadar ya da değerler bir anda güzel artıp veya kötü artış, düşme olana kadar..ben çok yıprandım tabi çok zor ama malesef erken kan verince sürekli sadece bir şey diyemeyiz takip edelim deniyor. Mesela yarın değeriniz 1000 olursa iyi yükselmiş 2 gün sonra tekrar verin sonra kese görmeye çalışalım diyecek. İnşallah gönlünüze göre olur 🙏🏾

9. Gün çok erken bir zaman değil ama değer çok düşük başlayınca çok sık verilmiş kan ve hep takip edilmek durumunda kalınmış. İnşallah düzelir.

9. Gün çok erken bir zaman değil ama değer çok düşük başlayınca çok sık verilmiş kan ve hep takip edilmek durumunda kalınmış. İnşallah düzelir.
Çok düşük değerle başladığımız için doktorumuz belli bir yerden sonra değerin düşeceğini düşündü yükselmeyeceğini düşündü 2günde bir testi tekrarlama mı istedi ama asla dayanamadık bakmak istedik 4. Denemem benim keşke sakin kalabilsem kalamıyorum az evvel doktor aradı yarın bir göreyim sizi dedi bayram tatili giriyor araya çünkü ne dicek yarın hiç bilmiyorum çok korkuyorum ama rabbim çok büyük bugün çok güzel hayırlı bir gün lütfen dua edelim birbirimize
Sağlıksız bir embriyo olsaydı bu kadar gündür böyle artar mıydı bilmiyorum ne düşüneceğimi asla bilmiyorum

Hayırlısı ne ise o olsun ama yıprandık hepimiz bizi bizden başkasıda asla anlamıyor doktor belki haklı belki sağlıksız ama öyle bir negatif konuşuyor ki asla yumuşatarak değil hastanede değiştirdik çok yıprandık bu süreçte

Hayırlısı ne ise o olsun ama yıprandık hepimiz bizi bizden başkasıda asla anlamıyor doktor belki haklı belki sağlıksız ama öyle bir negatif konuşuyor ki asla yumuşatarak değil hastanede değiştirdik çok yıprandık bu süreçte
Hangi şehirde tedavi oluyosunuz

Çok düşük değerle başladığımız için doktorumuz belli bir yerden sonra değerin düşeceğini düşündü yükselmeyeceğini düşündü 2günde bir testi tekrarlama mı istedi ama asla dayanamadık bakmak istedik 4. Denemem benim keşke sakin kalabilsem kalamıyorum az evvel doktor aradı yarın bir göreyim sizi dedi bayram tatili giriyor araya çünkü ne dicek yarın hiç bilmiyorum çok korkuyorum ama rabbim çok büyük bugün çok güzel hayırlı bir gün lütfen dua edelim birbirimize
Sağlıksız bir embriyo olsaydı bu kadar gündür böyle artar mıydı bilmiyorum ne düşüneceğimi asla bilmiyorum
İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün, süreç çok sor Allah yardımcınız olsun.

Back
X