Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
devlette ilk hamileliğimde kötü şeyler yaşadım onun için hiç aklıma gelmedi bile canım
Yani devlet işi tamamen şans işi. İyi doktora denk gelirsen ne ala. Hastane bana çok yakın yürüyerek gidebilirim bile zorda kalsam. İki tane doktor var ikisini de deneyeceğim. Hangisini seversem oradan devam ederim.

Allah gönlüne göre versin canım. Belki vardır bilemeyiz

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı . 8+1 dik sata göre . Çok şükür büyümüş ikisi de iyidi 8+5 çıktılar ölçümde . İnşallah sağlıkla sürecimizi tamamlarız . 1 ay sonra kontrol dedi olumsuz bir durum olmazsa . Şuan ikisi de iyi gidiyor dedi doktor bir sürü test istedi .

Kızlar merhaba sata göre 7+6 ydım ama bugün kontrolde düzeltme yapıldı. 6+5 im. Ve bebeğimin kalp atışını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz:)
Gözün aydın.
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi
Bebislerine de maşallah
Ne tahlili istedi ?
kızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
Ahahhahaha

Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın

Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın
Teşekkür ederim kuzucum. Hamsi yedim valla
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün

Son düzenleme:
ben birşey yiyemiyorum balık çok severim of offf afiyet olsun size kızlar
bende ultrason için aynı şeyi düşündüm benimki belli belirsiz

kızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
E ben hamile olduğunu çözmeden önce menapoza giriyorum sandım. Sanki sürekli birisi tepemden aşağıya su döküyor hele kucağında çocuğu uyururken filan sular seller içinde kalıyorum

Ohhh afiyet olsun şifa olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…