- 25 Nisan 2021
- 2.628
- 4.104
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.341
Yani devlet işi tamamen şans işi. İyi doktora denk gelirsen ne ala. Hastane bana çok yakın yürüyerek gidebilirim bile zorda kalsam. İki tane doktor var ikisini de deneyeceğim. Hangisini seversem oradan devam ederim.devlette ilk hamileliğimde kötü şeyler yaşadım onun için hiç aklıma gelmedi bile canım
çok iyiymiş yakın olması inşaallah içine siner.Yani devlet işi tamamen şans işi. İyi doktora denk gelirsen ne ala. Hastane bana çok yakın yürüyerek gidebilirim bile zorda kalsam. İki tane doktor var ikisini de deneyeceğim. Hangisini seversem oradan devam ederim.
Allah gönlüne göre versin canım. Belki vardır bilemeyizbende korkmuyor değilimikiz olabilir mi diye dr bakarken bebek gözüktü kalp atışını dinledik buraya da yazmıştım sonra burada bir şey görüyorum dedi tekrar kalp atışına baktı yolk kesesi dedi bazen çok parlak olabiliyor böyle dedi ama beni bir düşünce aldı burada okuduklarımdan sonra
Allah gönlüne göre versin canım. Belki vardır bilemeyiz
Ohh maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar merhaba sata göre 7+6 ydım ama bugün kontrolde düzeltme yapıldı. 6+5 im. Ve bebeğimin kalp atışını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz:)
Kılıç balığı, uskumru, ton balığı yenmiyor diye biliyorum. Somon 2 haftada bir yenebiliyor. Dip balıkları ve büyük balıklar harici yenebilir deniyor genelde.Kızlar gebelikte hangi balıkları yiyebiliyoruz bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim kuzucum. Hamsi yedim vallaKılıç balığı, uskumru, ton balığı yenmiyor diye biliyorum. Somon 2 haftada bir yenebiliyor. Dip balıkları ve büyük balıklar harici yenebilir deniyor genelde.
Hamsı palamut istavrit çupra levrek yiyebilirsin.Kılıç balığı, uskumru, ton balığı yenmiyor diye biliyorum. Somon 2 haftada bir yenebiliyor. Dip balıkları ve büyük balıklar harici yenebilir deniyor genelde.
Gözün aydın.Kızlar merhaba sata göre 7+6 ydım ama bugün kontrolde düzeltme yapıldı. 6+5 im. Ve bebeğimin kalp atışını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz:)
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesiSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı . 8+1 dik sata göre . Çok şükür büyümüş ikisi de iyidi 8+5 çıktılar ölçümde . İnşallah sağlıkla sürecimizi tamamlarız . 1 ay sonra kontrol dedi olumsuz bir durum olmazsa . Şuan ikisi de iyi gidiyor dedi doktor bir sürü test istedi .
Ahahhahahakızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugünTeşekkür ederim kuzucum. Hamsi yedim valla
ben birşey yiyemiyorum balık çok severimGözün aydın.
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi
Bebislerine de maşallah
Ne tahlili istedi ?
Ahahhahaha
Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın
Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün
E ben hamile olduğunu çözmeden önce menapoza giriyorum sandım. Sanki sürekli birisi tepemden aşağıya su döküyorkızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
Ohhh afiyet olsun şifa olsunnnGözün aydın.
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi
Bebislerine de maşallah
Ne tahlili istedi ?
Ahahhahaha
Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın
Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün
İstanbul ve de kilo 66 onu yazmamışımAyy beni de yazın tabloya
Sat 24 Eylül
Kese 5+4
Kalp atisi 7+4
Yaş 34
Tahmini cinsiyet erkek
Doğum 1 temmuz