- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.361
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen de
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen de
[/QUOTE
Cok tesekkur ederim, insallah kolay olur
Hayırlı kandiller canımKandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım. Allah bu mübarek günde ettiğimiz bütün duaları kabul etsin.. Hepimize en büyük duam evlerimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etmesin Rabbim. Çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalim. Evlatlarımızı ömrümüz yettiğince koruyup kollayalim bütün kötülüklerden.. Sağlıkla, sevgiyle büyütelim inşallah.
Yaa ne güzel bir fotiiKızlar ben geldim, her şey yolunda cinsiyeti de erkekmiş
Doğru hissetmişim
Eki Görüntüle 3530372 Eki Görüntüle 3530374
Ne denir hiç bilmiyorumHer şey Allahtan..Geçecek biliyorum ama şu an çok kötüyüm, yaşayıp acımızı imtihandır demekten başka çare yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Allaha emanet olun
Yaa maşaAllah bârekallah Rabbim sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah. Çok şirin duruyoKızlar ben geldim, her şey yolunda cinsiyeti de erkekmiş
Doğru hissetmişim
Nuba göre sanki kız gibi. Arkadaşlar tecrübeli onlar daha iyi bilir gibiAma neden kimsecikler minik tırtılıma yorum yapmadı
Arkadaşlardan yorum bekliyoruz o zamannNuba göre sanki kız gibi. Arkadaşlar tecrübeli onlar daha iyi bilir gibi
Allah razı olsun bana da dua etHanımlar bende bu gece hepimiz için dualar ettim Allah ne muradınız varsa versin, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımkayıp yaşayanlarımızın derdine acısına derman versin Rabbim bolca dua edelim bu gece. Tesbislerimi de hepimiz için niyetlendim Allah kabul etsin
MaşallahAma neden kimsecikler minik tırtılıma yorum yapmadı
Cok cok tesekkur ederimKorkma canım bir şey hissetmeyeceksin 15-20 dk uyuyup uyanacaksın benimde 2 sene önce olmuştu çıktığımda ağrım filanda yoktu ağrı kesiciye bile gerek duymadım sadece bir kaç gün arada rahmime ağrı girmişti arada anlık böyle 5-10 saniyelik küçülmeye başladığından oluyormuş oda umarım bu süreci kısa sürede atlatırsın dualarım seninleB Babyprime
Merhaba vajinismusken mi hamile kaldınız?Merhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececekburda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis.
Hiç anlamam bend ama geçen arkadasa tahminim tuttu banada erkek gibi geldiAma neden kimsecikler minik tırtılıma yorum yapmadı
doktorun kürtajdan sonra vereceği ilaçları mutlaka soyledikleri gibi kullan çünkü o ilaçlar rahimde yapışıklık olmasını engelliyor.Cok cok tesekkur ederim
Bana da öyle geldiNuba göre sanki kız gibi. Arkadaşlar tecrübeli onlar daha iyi bilir gibi
Hadii bakalimm hayırlısı olsun inşaallahHiç anlamam bend ama geçen arkadasa tahminim tuttu banada erkek gibi geldi
Seninle satimiz aynıydı ordan aklimdaydin hep bende erkek hissediyor ve istiyorum ins haftaya öğrenmiş olurum gösterirseKızlar ben geldim, her şey yolunda cinsiyeti de erkekmiş
Doğru hissetmişim
Yok cok sukur atlattim onu ama epey zamanimi aldiMerhaba vajinismusken mi hamile kaldınız?
Transfer oncesi tekrar rahim filmi istenmez inşallahdoktorun kürtajdan sonra vereceği ilaçları mutlaka soyledikleri gibi kullan çünkü o ilaçlar rahimde yapışıklık olmasını engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?