Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    33
Merhaba 1 defa yazmıştım topiğe ama bilgiler tam oluşmamıştı
Yaş 30
İstanbulda yaşıyorum
3.çocuk
63 kg ile gebelik başladı
Sat 7 ekim
Beklenen doğum tarihi 14 temmuz
4+4 kese göründü
6+3 kalp atışı
Kız tahmin ediyorum
10+5 iz bugn 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var heyecanlıyım. Bi takım sindirim sıkıntıları yaşıyorum. Bulantılarım var ama çok dengesiz bazen sabahım çok iyi geçiyor akşam bulantı tutuyor bazen tam tersi. 8.haftaya kadar lekelenmelerim oldu progestan kullandım çk şükür bitti ve gerek kalmadı artık. Fitil olarak kullandığım halde ağır geldi bana.
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Burda heyecanlarımızı kaygılarımızı paylaşmak çok kıymetli..

Öz hakiki arkadaş
Dostlar başına

Merhaba hoşgeldin. Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldin demek istiyorum seninle günlerimiz aynıymış bende bugün 11+0 oldum Allah hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı

Hadi inşallah hayırla sonuçlanır güzel düşünüyoruz güzel oluyor

Canım benimde plesenta rahim ağzımda ve kasık ağrım oluyor doktor plesenta aşağıda olduğu için oluyor ağrın dikkat et çömelme eğilme kalkma kanama alanı oluşturmamaya çalışalım dedi

Merhaba arkadaşlar haftalık güncelleme ile geldim 11. Hafta itibariyle bulantılar daha iyi durumda yine de prilam alıyorum yemeklere karşı isteksizlik devam ediyor yiyince mide ekşimesi durumu devam ama daha çekilir durumda. Bu aralar uyku çok zorluyor beni yılın en karanlık zamanı olduğu için de olabilir. Şeker geçmişimden dolayı de erken şeker yükleme istedi sonuç hatalı çıktı diye düşünüyorum çünkü açlık kanını alırken cihazla da ölçüp bankoya bildirmemi istediler açlık cihazda 114 çıktı ama laboratuvar sonucu 98 diyor 1. Saat için 114 yazıyor aynı değer denk geldiği için karışmış olabilir diye düşündüm. Bir de 2. Saat ölçümü için beklerken hastanede uyuyakalmışım onu da geç vermiş oldum. Dr a söyleyeceğim 24. Haftadan sonra tekrar ister belki zaten gebelik şekeri son 3 ayda çıkıyor. Velhasıl kendi druma daha görünmedim devlete test için gittim minnoşu da gördüm epey büyümüş parende atıyordu içerde ama henüz hissetmiyorum tabiki. 2 gün geriden gelirken 4 gün ilerde göründü şimdi bakalım kendi Dr um nasıl ölçecek.haftaya da ikili için USG yazdılar rutin olarak. Sonucunu önemsemesem de gideceğim.

Cinsiyet öğrenen var mı grupta?

Eklentiler

• IMG_20241219_124737.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu nasıl bi ehli keyif yatış ?

Maşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin bebeklerimizi. Ben bebeğinizi kız gibi gördüm. Nubu parlıyor sanki yatay şekilde, doktor bir tahminde bulundu mu? Fetal DNA yapan arkadaşların sonuçları çıkmaya başlamıştır cinsiyetleri belli olanlar olması lazım , sahiden arkadaslar nerdesiniz? Fetal DNA yaptiranlar ses verin

Beni de ekleyebilir misiniz :) Adım Şule 26 yaşındayım ankarada yaşıyorum kilom 43 sat 6 Ekim keseyi 4+3de kalp atışını 6+2 de duydum. Cinsiyetini bilmiyorum tahmini dogum tarihi 13 Temmuz:)

Canım ben vajinal alıyorum progestan . Hiç baş dönmesi ve bulantı olmuyor bu şekil

Kızlar selamlar nasılsınız :)
Benim zofer isimli ilacı bir dün almamdan sonra 3 gün aşırı iyi geçen günlerimden sonra bugün yine kusmalarım başladı. Demek ki ilaç max 3 gün etkiliymiş :) olsun. Doktor çok gerekmedikçe alma dedi. Bu hafta inşallah tekrar ihtiyaç duymam. Bu arada gebelikte rüya çok sık görülür derlerdi ama ben geçen sefer kanamam olduğunu görmüştüm aşırı korkmuştum. Bugün yine uyurken kanamam oluyordu düşük mü yapıyorum diye ağlıyordum. Niye böyle rüyalar görüp duruyorum ya çok etkileleniyorum

Kaygıdan böyle rüya gormeyen gebe var mıdır acaba... rüya olduğunu anlamayip kontrol eden, rüya olduğunu anlayana kadar mahvolan

Kaygıdan böyle rüya gormeyen gebe var mıdır acaba... rüya olduğunu anlamayip kontrol eden, rüya olduğunu anlayana kadar mahvolan
Evettt hemen lavaboya koştum aslında çok kaygılı bir insanımdır ama nedense şu son 3 haftadır hiç bir kaygım kalmadı gibiydi. Hatta bebiş beni değiştiriyor büyütüyor sanırım diye düşünüyordum ama sanırım içten içe kaygılarım hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…