- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.544
- 498
Bana da 39u geçeriz dedi gün vermedi şeker olduğu için sonuna kadar gitmeye çalışacağız dedi.Valla bana ne yapacağımı ben de bilmiyorum dedive gün vermedi. Eğer aksi bi durum olmazsa tatil dönüşü 39+2 de yani 27 ocakta falan alıcak o tatildeyken de bir arkadaşını bana backup bırakacak eğer normal gelirse o arada ya da bir sorun olursa diye. Ama normal gelse bile 38 sonrası sezaryana çeviririz kolu falan takılır dedi. Bunu beni doğurmayacak başka bir doktor da demişti :/ ondan artık normal doğum umudum kalmadı:/
Bence verir ya diğer muayene ne zaman belki bi dahakine de verebiliraaa benim de aciyor şu an muayene bekliyorum onu da sorayım. Ne dersin gün verir mi bugün 35+4
nalaka kardeş neden bana saldırıyorsun gayet makul bi soru sordum ancak anlaşılan o ki travma tetikleyici oldu görmezden geliniz tek derdiniz bu olsun xdKorkunun endişenin anlamını tam olarak nerede arıyorsunuz? Bende bunu merak ettim, sadece Türkiye de değil farklı ülkeleri kültürleri ve farklı ülkelerde doğum yapmış insanları tanıma fırsatım oldu ve hepsinde benzer duygular vardı insanların duygularını anlamak isterseniz empati kurmanız yeterli olacaktır, ama size anlamsız geliyorsa korkular endişeler yani kısacası duygular sorun bu duyguları yaşayanlarda değil tam olarak sizde olduğunu düşünüyorum.
Ooo çok iyiBana da 39u geçeriz dedi gün vermedi şeker olduğu için sonuna kadar gitmeye çalışacağız dedi
Gelişimleri nasıl kuzularınBenim de ikizlerim hala küvözde işte gün geçtikçe daha zor oluyor 27. Günleri bugün
yok vermedi günü gününe uyumlu çıkıyorBence verir ya diğer muayene ne zaman belki bi dahakine de verebilir
yok vermedi günü gününe uyumlu çıkıyorBence verir ya diğer muayene ne zaman belki bi dahakine de verebilir
şeker olduğu için ciğerleri normal bebeğe göre daha kötü oluyormusOoo çok iyi
doğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsunYani biz malız öyle mi
hamile bir kadının gelip hamile kadınların hislerini anlamsız bulup sorgulaması hiç akıllıca değil ama siz bilirsiniz yine de.
Üstelik bu anlamsızlığı bizim TÜRKİYE 'de yasiyor olmamıza başlamışsınız. Bu korkunc duzeyde anlamsız..
Merak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canınıyok vermedi günü gününe uyumlu çıkıyor
şeker olduğu için ciğerleri normal bebeğe göre daha kötü oluyormus
Hem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdandoğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsun
wow dışlama ultra terbiyesizce. çünkü şubat annesi de mart annesi de olabilirim tam sınırdayım adet döngüm hesaba katılınca 2 mart katılmayıp 28 günlük döngüden hesaplanınca 28 şubat beklenen doğum tarihim :/ rahatsız oluyosan engelleyebilirsin böylece görmezsin ama sen ultra kaba bir zorbasın bunu bilesinHem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdan
yok henüz bebis hiç etkilenmemis suyu da kilosu da normal ama ihtimaline karşı belki doğum öncesi vururlarMerak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canını
Evet zorbayım ve seni bu grupta görmek istemiyorum var mı bi diyeceğin. Ayrıca kimse istemiyor aldığın tepkilerden anlamış olman lazım. Dışlamak derken de burada tüm Türk kadınlarını korkak adlettin kör müsün? Evet istenmiyorsun ikile !wow dışlama ultra terbiyesizce. çünkü şubat annesi de mart annesi de olabilirim tam sınırdayım adet döngüm hesaba katılınca 2 mart katılmayıp 28 günlük döngüden hesaplanınca 28 şubat beklenen doğum tarihim :/ rahatsız oluyosan engelleyebilirsin böylece görmezsin ama sen ultra kaba bir zorbasın bunu bilesin
Süper o zaman kalabildiği kadar kalsın büyüsünyok henüz bebis hiç etkilenmemis suyu da kilosu da normal ama ihtimaline karşı belki doğum öncesi vururlar
Aminnn inşallahGelişimleri nasıl kuzularınseni anlamam belki mümkün değil yaşamadım ama inanıyorum az kaldı miniklerini kucağına alacaksın en kısa sürede kavuşursunuz inşallah sağlıkla
Ben hiç kilo almıyorum son 1 aydır şekerden dolayı dıyetteyim çocuklarda almazsa dıye korkuyorum ama az önce doktorum sen ister al ister alma onlar senin depoları bosaltır acımazlarEşinizin size olan tavrı çok yanlış bir kere zaten hamilesiniz insan zaten kendini yetersiz hissediyor zaten kaygıları var ayrıca yemeklememekle hiçbir alakası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum hiç yemeyip gayet tosun gibi çocuk doğuranlar tanıyorum
Kuzucum bizimle paylaş birlikte üstesinden gelelim sadece okuyup geçme paylaştıkça daha hızlı atlatırız süreci birlikteAminnn inşallahSuanlık iyi gibi duruyor ama işte aklım sürekli oradao yüzden de böyleyim. Halimize çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?