Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Bana da 39u geçeriz dedi gün vermedi şeker olduğu için sonuna kadar gitmeye çalışacağız dedi.

Yani haftalık gelicem artık suyu kilosu normal ilerlerse 39u geçeriz dedi net gün vermedi

nalaka kardeş neden bana saldırıyorsun gayet makul bi soru sordum ancak anlaşılan o ki travma tetikleyici oldu görmezden geliniz tek derdiniz bu olsun xd

Benim de ikizlerim hala küvözde işte gün geçtikçe daha zor oluyor 27. Günleri bugün
Gelişimleri nasıl kuzuların seni anlamam belki mümkün değil yaşamadım ama inanıyorum az kaldı miniklerini kucağına alacaksın en kısa sürede kavuşursunuz inşallah sağlıkla

Reactions: dhn
doğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsun

yok vermedi günü gününe uyumlu çıkıyor

şeker olduğu için ciğerleri normal bebeğe göre daha kötü oluyormus
Merak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canını

Hem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdan

Hem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdan
wow dışlama ultra terbiyesizce. çünkü şubat annesi de mart annesi de olabilirim tam sınırdayım adet döngüm hesaba katılınca 2 mart katılmayıp 28 günlük döngüden hesaplanınca 28 şubat beklenen doğum tarihim :/ rahatsız oluyosan engelleyebilirsin böylece görmezsin ama sen ultra kaba bir zorbasın bunu bilesin

Merak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canını
yok henüz bebis hiç etkilenmemis suyu da kilosu da normal ama ihtimaline karşı belki doğum öncesi vururlar

Evet zorbayım ve seni bu grupta görmek istemiyorum var mı bi diyeceğin. Ayrıca kimse istemiyor aldığın tepkilerden anlamış olman lazım. Dışlamak derken de burada tüm Türk kadınlarını korkak adlettin kör müsün? Evet istenmiyorsun ikile !

Ben ben kaçırdım yine ne yaptın canım oglak_kadini Ne dediler Sana Bebek ne durumda gün verdiler mi iki farklı telefon kullanıyorum böyle saçma sapan ne yazabiliyorum ne bakabiliyorum zorladı beni:)

Ben hiç kilo almıyorum son 1 aydır şekerden dolayı dıyetteyim çocuklarda almazsa dıye korkuyorum ama az önce doktorum sen ister al ister alma onlar senin depoları bosaltır acımazlar dedi bende rahatladım o yüzden eşinize hiç takılmayın gereksiz proflar bazı konularda çok biliyorsa alsın o taşısın N Narinkimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…