Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Burada bir arkadas tammy kremi ayaklarının altına sürün demişti, bemin kızlar fark ettim, sogolsun kimse o arkadaş. Ben karnına da sürüyorum sonra da sıcak havlu. Çok gazı yok kızımın ama özellikle aksam 10 gibi çok kötü oluyordu, bu şekilde yaparak epey azalttik aksamki gaz problemini.

Ben 2 ay önce aldım. Hatta ladin e söylemiştim. Almanyada satılıyormuş diye. Biz burda zor buldurmuştuk. Kullandım ama belirgin bi fayda göremedim. Karnına sürüyorum önce sonra ayak altlarınada sürüyorum. Hatta üstüne kiraz çekirdeği kemeri takıyordum ısıtıp. Ama eşim onu mikrodalgada ısıtırken yaktı

Kızlar benim de bebemin de uykusu şaştı. Gece gazla uyanıyor. Kaka yapana kadar ıkınıp duruyor uyuyamıyor. Kaka yapmadan evvel hep huzursuz. Ne yapacağız yahu?

Kremi nereden buldunuz? Aradım taradım bulamadım. Ben Kırgızistan'da yaşıyorum burada normal krem bile yok zaten. Gitmişken Türkiye'den alayım bari

Ya ben bir bebek bakım uzmanının kiraz çekirdeğinden dolayi göbeği yanan birkaç cocuk gördüm demesi yüzünden bir kez kullandim bıraktım. Çok korktum
Şimdi işte arada elektrik sobasinin önünde isittigimiz havluyu koyuyoruz, en azından bizim kontrolumuzde oluyor. Ben de fırında hafif yakmistim kiraz çekirdeğini

Ya kizlar bu kusma olayi ne zaman bitecek her mamadan sonra uzerinden 1 saatte gecse kusuyor. Ya agzindan sizinti olarak ya yedigi gibi sulu kivamda. Hemen yatirmiyorum, gazini cikartiyorum, reflu yataginda yatiyor ama ise yaramiyor. Midesi agzina geliyor, surekli birsey yer gibi yutkunuyor, öğürme durumu var. Basi ve poposunu geriye atiyor surekli. Gazi hallediyoruz bir sekilde masajla, damlayla ama bu kusmaya care bulamadim. Mamayla besleniyor, sindirimi zor ama az ve sık yedirsem açliktan ciglik atiyor mumkun degil az veremiyorum. Aptamil ar mama varmis. Birde onu deneyeyim diye dusundum. Aranizda kullanan var mi? Bu reflu ne zaman gecer, daha kac ay bu sekilde kivranacak yavrum.

Bizim doktor 6 ay dedi. Ek gida ile birlikte azalıyor hatta bitiyormuş. Ama bazı durumlarda 1 yıla çıkıyormuş.

Kızlar kızım 2 aylık oldu. Gülümsemeleri var ama sessiz güliyor. Sizde gülmeler nasıl kahkahalı mı? Ve her konusmanızda gülüyor mu?

Bizim doktor 6 ay dedi. Ek gida ile birlikte azalıyor hatta bitiyormuş. Ama bazı durumlarda 1 yıla çıkıyormuş.
Peki siz nasil yonetiyorsunuz bu durumu. Ben her kustugunda artik kendimi beceremiyor gibi hissediyorum. Birseyleri eksik yapiyorum sanki. Daha ne yapabilirim icim gidiyor o kasildikca. Minicik bedenleriyle anlatamadiklari sancilar cekiyorlar

Peki siz nasil yonetiyorsunuz bu durumu. Ben her kustugunda artik kendimi beceremiyor gibi hissediyorum. Birseyleri eksik yapiyorum sanki. Daha ne yapabilirim icim gidiyor o kasildikca. Minicik bedenleriyle anlatamadiklari sancilar cekiyorlar
Yönetemiyorum ki :) Bizim kızın hatta nefesi kesiliyor boğazına kaçıyor falan. Dün akşam ilk kez eşime yokken geldi başıma, -normalde esim sırtına vurup nefes almasını sağlar ben panik olurum- ne yaptığımı nasil yaptığımı sonrasında hatırlayamadım ama sanırım insan sakin kalabiliyormuş. Biz süt içtikten sonra mutlaka gazını çıkartıyoruz, tabi yetmiyor. Ondan sonra bir süre başı yukarida kalacak şekilde tutuyoruz hemen uzandirmiyoruz. Yine de kusuyor. Bir şekilde geçecek bu sürec. Ben iyi olduğu zamanlarda güzel vakit geçirmeye bakıyorum :)

Ben de mesajının üzerine götürdüm çok şükür ciddi bir problem çıkmadı muhtemelen bayramda birinden bulaştı. Bize ağrı kesicili serum verdiler onu alınca güzel bi uyudu bugün biraz daha iyi ama öksürüğü daha çok arttı inşallah çabucak atlatır bebişlerimiz hastanede hasta çocukları görünce dayanamayıp ağladım anne olmak ne garip bi duygu ya keşke hiçbir çocuk hasta olmasa ağlamasa ölmese

6 ayda azalmaya başlar yavaş yavaş kesilir ama bazen uzayabiliyor benim kızımın 1 yaşına kadar sürmüştü o da mamayla beslendi. beceremiyor değilsiniz dert etmeyin kendinize bebekler kusar bazı bebekler daha çok malesef. kontrole gittiğinizde söyleyin belki reflü şurubu falan verir çok çözüm getirmese de hafifletir belki. bir de sanırım sma mama daha yoğun yoğun bir mama azaltabilir kusmasını minik paketlerden deneyebilirsiniz
Kızlar kızım 2 aylık oldu. Gülümsemeleri var ama sessiz güliyor. Sizde gülmeler nasıl kahkahalı mı? Ve her konusmanızda gülüyor mu?
sessiz gülümsüyo en fasla kendi kendine avunurken çıkardığı tatlı sesleri var sesli kahkaha için henüz erken

bugün kontrolüm vardı korunma yöntemi konuştuk hormonlu spiral önerdi doktorum
daha önce kullanan oldu mu artısı eksisi nedir fiyatları nasıldır?

Ah sormayın anne olmadan önce de çok fazla bu konularda hassastım herkes gibi ama anne olduktan sonra daha da beter oluyormuş insan.
Çok geçmiş olsun içiniz rahat etmiştr en azından ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…