- 4 Şubat 2019
- 4.125
- 8.934
- 158
Alttan gazım da çok oluyor. Sezeryanla alakalı olabilir mi ki ?
Aynen ben de bastırıp durduruyorum nddbjd bu 1.5 -2 sene ne kadar emzireceksek devam mi ediyo böyleAlttan gazım da çok oluyor. Sezeryanla alakalı olabilir mi ki ?
Hah işte o sızlama dediğin sonrasında akması işte ona kaynıyor deriz biz. Durup dururken kaynar ve akmaya başlar bi 15 sn falan . Elimle bastırırım akması durur. Bastırmazsam akar gider.
vajinal de olsa sezaryen de olsa aslında Bağırsaklar eski yerine dönüyor falan olabilir yani gaz doğumdan sebepBen vajinal doğum yaptım. Benim de gazım var
Yalniz olmadığımı bilmek beni sevindirdiBen vajinal doğum yaptım. Benim de gazım var
Ben sütyenime göğüs pedi koymadan yapamıyorum. Emzirme süttenlerimin bir kısmı süngersiz. Aktığı zaman hemen dışa vuruyor sütler. Artık gittiği yere kadar. Çok şükür var ki akıyorAynen ben de bastırıp durduruyorum nddbjd bu 1.5 -2 sene ne kadar emzireceksek devam mi ediyo böyle
Merhaba benim bebeğimin de boynunda 2 tur kordon dolanması var. Siz sezeryan mı oldunuz acaba?Kordon için fikir almak mı? O çok net, gördüm 2 tur.
Evet benim de korkum sancı çekip sezaryene dönmesi. Doktor da sonuçta risk almak istemeyecek. Ama o kordonla ilgili bir durum için sezaryen yapalım demiyor şu an. Tamamen dediğiniz gibi benim fizyolojik ve psikolojik durumum için daha çok. Ki şimdiye kadar sancı hiç çekmedim, normal değil dedi orası ayrı.36dan sonra olmalıymış.
Gelişine bebeğim karar versin istiyordum sadece, bir tarih belirleyip gidip kucağıma almak istemedim.
Merhaba. Sezaryen oldum ama sebebi kordon dolanması değildi. Doktorum bunu normal doğuma engel olarak görmedi ama doğum anında riskli bir durum olursa müdahale ederiz demişti. Hareketlerine dikkat edin gün içinde bebişinizin, hareketli olsun yeter. Kordon dolanması çoğu kişinin yaşadığı normal bir durumMerhaba benim bebeğimin de boynunda 2 tur kordon dolanması var. Siz sezeryan mı oldunuz acaba?
Canım benim bebeğim de bu gün sarı kustu sebebi neymiş sen öğrenebildin mi? Normal kusmuğunun içinde sarı sarı lekeler var çok endişelendimkızlar bebişim bugün sarı kustu. internette enfeksiyon falan diyor ama tek seferlik bişeyse diye beklemeli miyim acil götürmeli miyim bilemedim. sarı kusmayla ilgili bilgisi olan var mı?
internette safra diyor enfeksiyon diyor ama ben takip ettim tekrar olmadı. devam etse doktora götürecektimCanım benim bebeğim de bu gün sarı kustu sebebi neymiş sen öğrenebildin mi? Normal kusmuğunun içinde sarı sarı lekeler var çok endişelendim
Bacim internete bakınca ben kanser falan çıkıyorum öyle bir şey yani çok da dikkate almayın tabi ki Allah göstermesin, he ama doktors görün gecmiyorsainternette safra diyor enfeksiyon diyor ama ben takip ettim tekrar olmadı. devam etse doktora götürecektim
Tekrar kustu onda leke falan yoktu bende takip ediyorum. Bide 6-7 gün oldu hala büyük tuvaletini yapmadı bağırsak tıkanıklığı falan da yazıyor korkuyorum.internette safra diyor enfeksiyon diyor ama ben takip ettim tekrar olmadı. devam etse doktora gögötürecektir
Ben instangramda bir doktoru takip ediyorum. Kaka yapmamalarini sorun olarak gormuyor. Yedikleri sivi oldugu icin kaka cikmayabilirmis. Ek gidaya gecene kadar bu durum normal dedi.Tekrar kustu onda leke falan yoktu bende takip ediyorum. Bide 6-7 gün oldu hala büyük tuvaletini yapmadı bağırsak tıkanıklığı falan da yazıyor korkuyorum.
içiniz rahat etsin bayram tatili girmeden bi götürün isterseniz. aklınızdan çıkmayacak çünkü kendimden biliyorum. tedbirli olmakta fayda varTekrar kustu onda leke falan yoktu bende takip ediyorum. Bide 6-7 gün oldu hala büyük tuvaletini yapmadı bağırsak tıkanıklığı falan da yazıyor korkuyorum.
Bu kartları nerden aldınız acaba
Valla bunlar fisherprice ın bim e gelmiştiBu kartları nerden aldınız acabalink atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?