Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum canm markası ne testinKızlar ilk 5 dk çıktı regilime 5 gün var var mı sizce
Artımed canım ilk anda 2 çizgi çıktı ama fark ettim hemen şuan daha çok oturdu gözle daha çok belliBen görüyorum canm markası ne testin
Canm inşallah doğrudur ama artımede güvenme başka bi testle tekrar yap inşallah pozitiftirArtımed canım ilk anda 2 çizgi çıktı ama fark ettim hemen şuan daha çok oturdu gözle daha çok belli
Bir daha daha yaptım oda kıl gibi çıktı canım ama var 2 de şimdi gidip kan vericem umarım vardırCanm inşallah doğrudur ama artımede güvenme başka bi testle tekrar yap inşallah pozitiftir![]()
İnşallah canm ya inşallah sende doğru sonuç vermiştir rabbim gönlüne göre versinnnBir daha daha yaptım oda kıl gibi çıktı canım ama var 2 de şimdi gidip kan vericem umarım vardır![]()
Amin canım amin hepimizin isteyen tüm herkesin sonucu paylaşırımİnşallah canm ya inşallah sende doğru sonuç vermiştir rabbim gönlüne göre versinnn![]()
Amin canım inşallah ay yaz mutlaka güzel haberlerle dön inşallahAmin canım amin hepimizin isteyen tüm herkesin sonucu paylaşırım![]()
Bnce baska marka ile teyit edip öyle verin artımed yanlış çıkarıyor cogun zamanBir daha daha yaptım oda kıl gibi çıktı canım ama var 2 de şimdi gidip kan vericem umarım vardır![]()
Merhaba benimde böyle 2 gündür hep silik çıkıyor bugün bat günüm sabah ilk idrarla yaptım yine silik çıktıGünaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
17+4 oldum çok şükür :)Merhaba benimde böyle 2 gündür hep silik çıkıyor bugün bat günüm sabah ilk idrarla yaptım yine silik çıktıhamile miyim değil miyim anlamıyorum. Siz ne durumdasınız yardımcı olursanız sevinirim aynı şeyleri yaşıyoruz şuan.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin17+4 oldum çok şükür :)
koyulaşacak diye bekleme , ben koyulaşacak sandım bi gittim beta 900 küsur çıktı
umarım hamilesindir :)
17+4 oldum çok şükür :)
koyulaşacak diye bekleme , ben koyulaşacak sandım bi gittim beta 900 küsur çıktı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin2 saate kan vermeye gideceğim inşallah bende güzel hayırlı haber alırım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
![]()
17+4 oldum çok şükür :)
En son attığım test bu sabahın bakar mısınız sizce var mı ?17+4 oldum çok şükür :)