- 20 Haziran 2016
- 4.807
- 8.706
- 158
Kuzum hiç böyle yapıp canını sıkma. Gecikmeni bekle kan verYaptım canım iftardan 3-4 saat önce gibiydi ama negatif çıktı bu sefer umutlanmadım o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hiç böyle yapıp canını sıkma. Gecikmeni bekle kan verYaptım canım iftardan 3-4 saat önce gibiydi ama negatif çıktı bu sefer umutlanmadım o yüzden
Evet benim psikolojimi bozdu manevi tazminat davası açmak lazımTestleri yapanlari aslinda şikayet etmek lazim. Güvensizlik duymamIza sebep oluyorlar.
Canim sahte de olabilirler ama artik güvenilir markalar kalmadi pek fazla. Eczaneden alınanlar da da çıkıyor ama iste sorun orda. Ama bence testlerde genel sıkıntı var. Gercekten koyu cizgi cikmasi önemli galiba.Evet canım artık güvenebileceğimiz marka kalmadı heralde. Net ikinci çizgi görmeden umutlanmamak en iyisi. Testi mi yanlış yapıyorum desem kaç tane test yaptım sonuçta zaten zor bir şey de değil 3 damla damlatıp 10 dk bekliyorsunacaba internetten alıyoruz ya sahte falan mı satıyorlar ki
Canim sen takibe devam et pik olmak uzere bence. Atesin de yüksek bence ayrica pik yakin gibi duruyor. Devam et sen teste. Hadi bakalim piki yakalamana az kaldi. Biraz beslenmeye vitamin destegine baslasaydiniz kuzum. Hem t.bebege de gececeksiniz katkisi olur.Evet benim psikolojimi bozdu manevi tazminat davası açmak lazımben dün yine ovulasyon testi yaptım aynı koyulukta çıktı. Geçen ay adetin 7. günü yumurtlama olmuş gibi çünkü 21 günde regl olmuştum. O da bugüne denk geliyo yanıma aldım test ofiste yapmaya çalışıcam 10 gibi falan idrara sıkışıp. Ben umudu kestim de işte uğraş çıkıyo bana da tadım yok kafamı dağıtıyorum. Sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36.7 geldi düşük gibi normalde benim 37’lerde gelirdi ya da yanlış ölçüyodum. Termometremi değiştirdim bi de yataktan kalkmadan ölçtüm. Unutmazsam adete kadar devam edicem. Tüp bebekte de ölçerim işime yarar belki
Vitamin ben zaten ocak ayından beri kullanıyorum kuzum. Folidays önermişti doktorum onu kullanıyorum her gün. Bir de geçen ay eşim de ben de pharma supra life almıştık ona devam ediyoruz. Cumartesi gittiğimde doktordan da öneri isteyeceğim. Rahim filmime bakmak istedi tüp bebek doktorum. Ama beslenme konusunda bişey yapamıyorum ya ben çok yemek seçen biriyim. Ve yemek yemeyi sevmiyorum çok fazla. Sadece kahveyi ve paketli gıdayı azalttım ama tam anlamıyla kesmedim. Yumurtlamadan olabilir mi bilmiyorum ama zaten çok keyfim yoktu tüp bebek meselesinden dolayı ama dünyam yıkılmışta enkazdan zorla çıkmışım gibi hissediyorum. Ruhsuz, duvar gibi. İşe geliyor olmasam bütün gün pijama battaniye ile gezer bulduğum her köşeye yıkılırdım. Depresyona girdim galiba ya.Canim sen takibe devam et pik olmak uzere bence. Atesin de yüksek bence ayrica pik yakin gibi duruyor. Devam et sen teste. Hadi bakalim piki yakalamana az kaldi. Biraz beslenmeye vitamin destegine baslasaydiniz kuzum. Hem t.bebege de gececeksiniz katkisi olur.
Devam et canim vitaminlere. Beslenmede de bi yaz zaten cok da zor seyler degil tuketmen gerekenler nohut fasulye vs bunlar faydali. Yesil yaprakli besinler faydali. Yumurta yemeye calis her gün.Vitamin ben zaten ocak ayından beri kullanıyorum kuzum. Folidays önermişti doktorum onu kullanıyorum her gün. Bir de geçen ay eşim de ben de pharma supra life almıştık ona devam ediyoruz. Cumartesi gittiğimde doktordan da öneri isteyeceğim. Rahim filmime bakmak istedi tüp bebek doktorum. Ama beslenme konusunda bişey yapamıyorum ya ben çok yemek seçen biriyim. Ve yemek yemeyi sevmiyorum çok fazla. Sadece kahveyi ve paketli gıdayı azalttım ama tam anlamıyla kesmedim. Yumurtlamadan olabilir mi bilmiyorum ama zaten çok keyfim yoktu tüp bebek meselesinden dolayı ama dünyam yıkılmışta enkazdan zorla çıkmışım gibi hissediyorum. Ruhsuz, duvar gibi. İşe geliyor olmasam bütün gün pijama battaniye ile gezer bulduğum her köşeye yıkılırdım. Depresyona girdim galiba ya.
Çektirmiştim aralıkta kuzum ona bakacak doktor. Kistlerin konumuna falanDevam et canim vitaminlere. Beslenmede de bi yaz zaten cok da zor seyler degil tuketmen gerekenler nohut fasulye vs bunlar faydali. Yesil yaprakli besinler faydali. Yumurta yemeye calis her gün.
Bir surece baslayacaksiniz güzel hazirlikli ol. Aksine bebegine bir adim daha yakinsin daha tutma sansi yuksek bir ihtimalle ilerliyorsun oyle dusun no depresyonnneşin de sende guzel beslenin.
Rahim filmi daha once cektirmediysen tabi cektirmen iyi olur kuzum.
Su gibi akıntı ve sümük gibi yapışkan akıntım olduktan yaklaşık bir gün sonra falan regl oluyorumAdete yakın aşırı akıntınız oluyor mu? Benim yumurtlama dönemimden bu zamana kadar fazlasıyla akıntım var. Genelde sulu akıntı oluyor iç çamaşırın ıslandığını hissedecek kadar . Bir kaç defa parça parça yumurta akı kıvamı gördüm. Kimi zaman su gibi kimi zaman yapışkan sümük gibi oluyor. Hatta bugün köpüklü sümük gibiydi sabah baya
Benim yaklaşık bir hafta on gündür böyle . Ve yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım var. Hatta gece adet sancım vardı sabah ıslaklık hissettim adet oldum dedim ama sadece yoğun bir akıntım olmuştu. 3 günüm varSu gibi akıntı ve sümük gibi yapışkan akıntım olduktan yaklaşık bir gün sonra falan regl oluyorum
Şüpheniz varsa erken gebelik testi yapabilirsinizBenim yaklaşık bir hafta on gündür böyle . Ve yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım var. Hatta gece adet sancım vardı sabah ıslaklık hissettim adet oldum dedim ama sadece yoğun bir akıntım olmuştu. 3 günüm var
ben de regl takip takvimine göre değerlendiriyorum geçen ay olmadı bu ay da değerlendirdik inşallah olurHiç normal regl takip uygulamasının yumurtlama dönemini kullananınız var mı? Biz o tarihlere uyduk.
Umarım güzel haberler alırızben de regl takip takvimine göre değerlendiriyorum geçen ay olmadı bu ay da değerlendirdik inşallah olur
Ben bu ay bir de yumurtlamam çok sonra oldu. Büyük ihtimalle reglim de baya gecikecek. 1 hafta daha sabretmem gerekiyor test içinAyyy aynı durumdayız, nasıl geçecek vakit bilmiyorum her gün sabah bi test yapsam mı diye uyanıyorum
İlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mıMerhaba kızlar acil bakar mısınız test çok silik çizgi mi var bana mı öyle geliyo reglime 5 gün var
Verin tabi benim tehlike 5 gün vardı daha aynı böyle idrarda çıktı kanda baktım hemen pozitifti :) merak edeceğinize verin derimPeki kan versem çıkar mı acaba reglim 16sında
İlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mıMerhaba kızlar acil bakar mısınız test çok silik çizgi mi var bana mı öyle geliyo reglime 5 gün var
Verin tabi benim tehlike 5 gün vardı daha aynı böyle idrarda çıktı kanda baktım hemen pozitifti :) merak edeceğinize verin derimPeki kan versem çıkar mı acaba reglim 16sında
merhaba .evet gebelik öncesi hazırlık çok önemli bence ben hiç kanlarıma baktırmayan biriydim doktora bir gittim kanlar çok kötü durumda tiroid d vitamini demir çok düşükmüş doktor böyle zaten gebe kalamazsın dedi .hemen haplarımı aldım birde Folik asit başladım düzenli beslendim birde rahim içi mutlaka ultrason yaptırdım kist vs varsa şimdiden bakayım diye.bu süreç yaklaşık 2,5 ay sürdü .hiç test ile uğraşmadım yumurtaladığımı tahmin ettiğim tarihlerde doktora gidip yumurtama baktırdım o bana günleri söyledi ilişki için değerlendirdik Allah’a şükürler olsun nasip ettiVitamin ben zaten ocak ayından beri kullanıyorum kuzum. Folidays önermişti doktorum onu kullanıyorum her gün. Bir de geçen ay eşim de ben de pharma supra life almıştık ona devam ediyoruz. Cumartesi gittiğimde doktordan da öneri isteyeceğim. Rahim filmime bakmak istedi tüp bebek doktorum. Ama beslenme konusunda bişey yapamıyorum ya ben çok yemek seçen biriyim. Ve yemek yemeyi sevmiyorum çok fazla. Sadece kahveyi ve paketli gıdayı azalttım ama tam anlamıyla kesmedim. Yumurtlamadan olabilir mi bilmiyorum ama zaten çok keyfim yoktu tüp bebek meselesinden dolayı ama dünyam yıkılmışta enkazdan zorla çıkmışım gibi hissediyorum. Ruhsuz, duvar gibi. İşe geliyor olmasam bütün gün pijama battaniye ile gezer bulduğum her köşeye yıkılırdım. Depresyona girdim galiba ya.
Canım bende öyleyim... içimde bir sıkıntı, bir daralma. Günlük faaliyetimi zar zor yapıyorum. Bıraksalar bir köşede ağlayıp boşluğa bakacağım halbuki.Vitamin ben zaten ocak ayından beri kullanıyorum kuzum. Folidays önermişti doktorum onu kullanıyorum her gün. Bir de geçen ay eşim de ben de pharma supra life almıştık ona devam ediyoruz. Cumartesi gittiğimde doktordan da öneri isteyeceğim. Rahim filmime bakmak istedi tüp bebek doktorum. Ama beslenme konusunda bişey yapamıyorum ya ben çok yemek seçen biriyim. Ve yemek yemeyi sevmiyorum çok fazla. Sadece kahveyi ve paketli gıdayı azalttım ama tam anlamıyla kesmedim. Yumurtlamadan olabilir mi bilmiyorum ama zaten çok keyfim yoktu tüp bebek meselesinden dolayı ama dünyam yıkılmışta enkazdan zorla çıkmışım gibi hissediyorum. Ruhsuz, duvar gibi. İşe geliyor olmasam bütün gün pijama battaniye ile gezer bulduğum her köşeye yıkılırdım. Depresyona girdim galiba ya.
Sizi çok iyi anlıyorum bende o sürece başladım. Bu ay regl olursam gidecem. Benim yaş ve kilo sıkıntısı var. Sürekli kilo ver diyorda çok zor maalesef. Geçen ay adetim 20. Günde olmuştu bugün 22. Gün daha olmadım ama sabah test yaptım negatif çıktı.Vitamin ben zaten ocak ayından beri kullanıyorum kuzum. Folidays önermişti doktorum onu kullanıyorum her gün. Bir de geçen ay eşim de ben de pharma supra life almıştık ona devam ediyoruz. Cumartesi gittiğimde doktordan da öneri isteyeceğim. Rahim filmime bakmak istedi tüp bebek doktorum. Ama beslenme konusunda bişey yapamıyorum ya ben çok yemek seçen biriyim. Ve yemek yemeyi sevmiyorum çok fazla. Sadece kahveyi ve paketli gıdayı azalttım ama tam anlamıyla kesmedim. Yumurtlamadan olabilir mi bilmiyorum ama zaten çok keyfim yoktu tüp bebek meselesinden dolayı ama dünyam yıkılmışta enkazdan zorla çıkmışım gibi hissediyorum. Ruhsuz, duvar gibi. İşe geliyor olmasam bütün gün pijama battaniye ile gezer bulduğum her köşeye yıkılırdım. Depresyona girdim galiba ya.
Retro metro dolunay bişeyler mi var bilemiyorum. Tövbe yarabbim sanki ölü toprağı atmışlar gibi derler ya öyleyim. İnsanlardan midem bulanıyor. Kendimi dünyanın en şanssız ve bahtsız insanı gibi hissediyorum. Millet çatır çatır doğurup beğenmeyip sokağa atıyor, ben onu bile beceremiyorum diye kendimi tokatlayasım geliyor.Canım bende öyleyim... içimde bir sıkıntı, bir daralma. Günlük faaliyetimi zar zor yapıyorum. Bıraksalar bir köşede ağlayıp boşluğa bakacağım halbuki.
Bugün adetin 2.günü hormon testleri verdim, cevabı bekliyorum. Ama aşırı üzüntülüyüm.
Ben de adeti bekliyorum kuzum başlamak için sanırım bayram gibi olucam. Cumartesi de rahim filmim vardı ona bakmak istedi doktor. Ben de geçen ay 21. günde oldum. Bilmiyorum gerçekten tadım tuzum yok. Eşimle bile konuşasım yok.Sizi çok iyi anlıyorum bende o sürece başladım. Bu ay regl olursam gidecem. Benim yaş ve kilo sıkıntısı var. Sürekli kilo ver diyorda çok zor maalesef. Geçen ay adetim 20. Günde olmuştu bugün 22. Gün daha olmadım ama sabah test yaptım negatif çıktı.
Al o kadarı da benden. Bu ay oruç tutarak kuran okuyarak kendimi sakinleştirdim. Erkekler bizim gibi değil maalesef. Keşke bu takibi onlar da bizim kadar yapsa bu kadar strese girmeyiz. 2 aydır sperm testi vercek daha ona gidemedi. Bende o yüzden bu saldım biraz.Retro metro dolunay bişeyler mi var bilemiyorum. Tövbe yarabbim sanki ölü toprağı atmışlar gibi derler ya öyleyim. İnsanlardan midem bulanıyor. Kendimi dünyanın en şanssız ve bahtsız insanı gibi hissediyorum. Millet çatır çatır doğurup beğenmeyip sokağa atıyor, ben onu bile beceremiyorum diye kendimi tokatlayasım geliyor.
Ben de adeti bekliyorum kuzum başlamak için sanırım bayram gibi olucam. Cumartesi de rahim filmim vardı ona bakmak istedi doktor. Ben de geçen ay 21. günde oldum. Bilmiyorum gerçekten tadım tuzum yok. Eşimle bile konuşasım yok.
Teşekkürler yanıtladığınız için ama ben yarın yine test yapıp biraz daha bekleyeceğim çünkü geçenlerde yalancı pozitif olayını yaşadım tekrar üzülmek istemiyorumİlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mı
Verin tabi benim tehlike 5 gün vardı daha aynı böyle idrarda çıktı kanda baktım hemen pozitifti :) merak edeceğinize verin derim