- 5 Kasım 2024
- 134
- 49
- 13
- 30
Canım markası ne bunun erken gebelik mi ben bir pembelik görüyorumRenkleriyle oynayınca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım markası ne bunun erken gebelik mi ben bir pembelik görüyorumRenkleriyle oynayınca
Olsun süper olur bence. Eğer alabiliyorsan ya da varsa erken gebelik testi al birkaç tane kan vermeye gidene kadar her gün ilk idrarla yap. Bence sen hamilesin darısı benim başıma dicem ama ay sonunda regliyle beraber tüp bebeğe başlıyorum ben. Bari şey diye dua ediyim ilk transferden tutsun :)Yarın akşam başka şehire gideceğim annemlerin yanına orda verebilirim. Pozitifse eve dönünce sürpriz yaparak haber vermiş olurum diye düşündüm. Ama orda da ancak perşembe ya da cuma gidebilirim acile
Markası laboquick kaset test canımCanım markası ne bunun erken gebelik mi ben bir pembelik görüyorum
Elimde laboquick var. İnternetten sipariş veriyorum bizim burdaki eczanelerde hep artimed var çünkü. Tekrar almak istesem onlar gelene kadar zaten varsa beta yükselir kasette de belli olur diye düşünüyorum. İnşallah ikimiz de hayırlısıyla gebe kalırız en kısa zamandaOlsun süper olur bence. Eğer alabiliyorsan ya da varsa erken gebelik testi al birkaç tane kan vermeye gidene kadar her gün ilk idrarla yap. Bence sen hamilesin darısı benim başıma dicem ama ay sonunda regliyle beraber tüp bebeğe başlıyorum ben. Bari şey diye dua ediyim ilk transferden tutsun :)
Ypk sadece ara ara belim ağırıyor onun dışında yok benim regl öncesi de belirtim olmaz35günden hesapladim canim adetime 4gün kala çok belirtilerim vardi zaten göguslerim baya buyumuştu nrmlde bnm goguslerim buyumz sadece sertleşir acirdi reglde
Karnimin alt kismi cok agrimaya başlamişti
Bide ateşimi ölćmeye başlamistim 7gun kala hep ateşim yuksek cikti dusmedi ondan sonra test yaptm pozitif çikmişti senin baska belirtin varmi
Elinde test varsa tekrarla canım bu test iyi bi test inşallah gebesindir bebişMarkası laboquick kaset test canım
Geciktimi adetin geciktiyse kaset test yap kuzumYpk sadece ara ara belim ağırıyor onun dışında yok benim regl öncesi de belirtim olmaz
Hafif silikleşme başlamıştı canım ya progesteron düşük çıktı ama 0.39 çıkmış nasıl acaba sağlıklı olabilmesi için 5 ve üzeri olması gerekmişGünaydın canım çatlama gördün mü?
Bugün 33. Gün bir hafta bekleyeceği sürekli test yapmak artık canımı sıkıyor belirtim de yok zaten büyük ihtimalle boşuna ümitlendimGeciktimi adetin geciktiyse kaset test yap kuzum
Olsun canim Allahtan ümit kesilmez Allah gönlüne göre versin dualarim sizinleBugün 33. Gün bir hafta bekleyeceği sürekli test yapmak artık canımı sıkıyor belirtim de yok zaten büyük ihtimalle boşuna ümitlendim
Ne zaman bakıldığına bağlı bence o değer tam anlamıyla bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama benim adetin 3. Günü 0.26 çıktı doktorum hiçbir sıkıntı yok hormonlarında dediHafif silikleşme başlamıştı canım ya progesteron düşük çıktı ama 0.39 çıkmış nasıl acaba sağlıklı olabilmesi için 5 ve üzeri olması gerekmiş
Canim insallah pozitifi alirsin yaa. Ama tekrar test yao. Laboquik gecenlerde burda yine boyle bosa umutlandirma yasatmiati. Kan vermeden once bir daha tekrarlayabilirsin evde testi. Ayy insallah pozitiftiirrrKızlar belirtilerime aldanıp yine test yapmaya başladım bat 15-19 arası tam belli değil malum pcos var. Testin markası laboquick. İdrara dikkat etmedim sahurdan sonra fazla su içtiğim bi vakit yaptım dayanamayıp.
Galiba biraz daha yuksek olmasi gerek. Düşük gelmis progesteron sanki. Bebegin tutunmasina etkisi olam bir deger.ARKADAŞLAR 21. GÜNDE PROGESTERON BAKTIRMAMI İSTEMİŞTİR DOKTORUM 2 GÜN ÖNCE YUMURTLAMADA PİK GÖRDÜM SİZDE DÜŞÜK MÜ DEĞERİMnolur bakınnnn
Eki Görüntüle 3557513
İlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mıMerhaba kızlar acil bakar mısınız test çok silik çizgi mi var bana mı öyle geliyo reglime 5 gün var
Merhaba evet göğüslerimde damarlanma kasıklarımda batma var özellikle solda ara ara mide bulantım oluyor açıkçası lekelenme dışında bütün belirtiler var Regliye de benzediği için çok ümitlenmemeye çalıştım ama en farklı belirtim spor yapınca kaburgalar ağrır ya öyle bir ağrı ve göğüslerimden koltuk altıma doğru dokununca ağrı var ve midem hiç böyle bulanmaz durduk yereİlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mı
Reglden 7 gün önce bakıldı bugünNe zaman bakıldığına bağlı bence o değer tam anlamıyla bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama benim adetin 3. Günü 0.26 çıktı doktorum hiçbir sıkıntı yok hormonlarında dedi