• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Biraz daha bekleyeceğiz yanii test sonuçlarıyla ancak netleşir, inşallah bebiştendir 🥹
Canım valla ben 3 gun once test yaptık ıdrar negatıftı 4 saat sonra falan bı bakım dedım yanında cızgı olmustu.kuruma cızgısı doye dusunuyorum.Belırtı olarak Ben adet olmadan bır hafta once sancım baslardı gunumdede adet olurdum.yarında adet gunum ama hıc sancım yok adet sancısı gıbı.Belım agryo ama sancılı degıl.kasıklarda agrı vardı ıgne batması gıbı oda gectı.gogsumdede gecen ay baya şişmistı bu ay o yok anlamadım.ıkı aşılama arası fark var var yanı.kı aşılama oncesındede adet olmadan once sancım bır hafta onceden baslardı.Bu ay o yok tek suphem o yani

Canm ben ay ortası doktora gitmiştim yumurtamı gördü 22 cm olan yumurtanız var değerlendirin dedi. Tam yumurtlama belirtilerimin olduğu zamandı.Değerlendirdim ama malesef olmadı dün test yaptım ama hala regl olmadım
Çatlamadan emin olmak lazım bir kaç günde çatlamış olabilir mi. Umarım test pozitife döner

Hadi bakalim canim daha iyi olmus. Erkenden sonucu alirsiniz. Yanilmiyorsam ertesi gün cikiyordu sonuclar canim.
Daha iyi olur eşinin sonuclari ile gitmen. Hepsine birlikte bakar yorumlar dr.
Hakkinizda hayırlısı olsun canim
Canımm aminn inşallah sen de motivasyonunu bozmuyorsun. Bir sorununuz yok bunu bilmen çok güzel. Burda diyecegımız güçlü olunacak en önemli nokta Allah ol derse yumurtalara olmadan o bebegı adete 1 kala bile rahme koyar... Yani tevekküle sığın kuzum yaşadığın acıdan dolayı böyle hassassın cok normal ama zamanla o acı da hafıfleyecek. Beklentiye girmeden beklersek zafer bizim 🥰❤️

Kızlar biraz önce bişey aktı WC ye gittim baktım su gibi akıntı gelmiş sanki altıma kaçırmışım gibi ceviz büyüklüğünde koku hiçbişey yok

Kızlar biraz önce bişey aktı WC ye gittim baktım su gibi akıntı gelmiş sanki altıma kaçırmışım gibi ceviz büyüklüğünde koku hiçbişey yok
Benimde reglde yakın olmuştu önceki aylarda görmedim belkide dikkat etmediğinden di sarı uzayan akıntı ve su gibi akıntı oldu sonra regl oldum insallh sende hamilelik belirtisidir sendeki

Reglinde gecitki test yap bence :) ben günü gününe olmuştum bu belirtileri yasadigimda senin günün geçmiş gebelik belirtisidir belkide çünkü regl le hamilelik belirtileri birbiriyle aynı neredeyse

Aslında hamilemiyim bilmiyorum 10 gün var regl başlamasına ama alt karnımda sızı oluyor belimde ağrı 3 gündür başımda akşam ağrılar oluyor. Dün de aşırı halsizdim. Yataktan çıkacak gücüm hala yok. Regl de hep düzenlidir geçen ay 8 gün geçti dedim kesin hamileyim. Değilmişim. Yıkıldım. 8 9 aya yakındır deniyorum . Doktor bir sorun yok diyor. Ümidimi kaybettim kızlar. Allah herkese çocuk vermek zorunda değil sonuçta bende pes ettim bu ay da değilse artık bir kedi alırım 😭😭😭😭😭

Yaaa gerçekten mi 🤗😍 ümit oldun bana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm 😇🤗
Peki başka ne belirtin vardı?
Amin inşallah canım 🥰 Adet olacakmışim gibi sancım vardı canım ve battan bir hafta önce başladı ben hep adet olacagimi düşünüyordum🥰

Back
X