2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay prodictor kesinlikle bozmuş eski hali daha net sonuc veriyordu kaset testler kesinlikle daha başarılı
Aynen daha koyu bakelerdim bi gün geçti hatta beş dk sonunda çıktı ben idrar geçer geçmez çıkar diye düşünmüştüm

Benece en net sonucu adet gectikten sonra alırsın inşallah avardır bebişin

Takvimler genelde yanliş tarih veriyo kuzum
Ama İdrar testinde cikmaz bence Adetine kaç gun var
Adetime 4 veya 5 gün kaldı canım evet bide geçen ay reglimin düzeni bozuldu hepten artık vücudumu dinleyerek yapıyorum yumurtlama işini zaten ne zaman hamilelik düşünmeye başladım yumurtlama gününde kasık acısına kadar hissediyorum

Benece en net sonucu adet gectikten sonra alırsın inşallah avardır bebişin
İnşallah vardır gerçekten istiyorum bi bebeğim olmasını bu ay olması da onemli çünkü bir dahaki ay yumurtlama dönemimde anneme gitmem gerekiyor hiç şansım olmayacak

Son güne kadar umut var biliyorsun acıka yapsaydın keşkeya
Canıısı ben 1ocakta yumurtladm olsa net çıkardı kızımda da 8 gün kala ogrendım silik 4 kala predictor ve kaset netti. Yani kendimi kandıramam ben negatife alıştırdım kendimi çok da üzülmedim zaten şu tüplere baktırmadkkca üzülemeyecegm ni sorun var belli ya tüpte ya spermde.8 ay olmus hazıranla beraber yok olmuyor

merhaba sat 13 aralık bat 15 ocak

28de yumurtaladım şuan hiç bir belirti yok sadece göğüs ucu oda elleyince
Buda testin son hali
Benim geçen aylarda o kadar yalancı belirtim oldu ki bi kere artık her ay kesin kasiklarim ağrıyor bir hafta kala regle regl agrisi başlıyor hiç gogus hassasiyeti bilmezdim geçen ay iliski olmamasına rağmen ucuna değil hiç gogsume dokunamadim bile o derece ağrıdı ama bence hamilelik ayında insan çok belirti hissetmiyor

O kadar haklisn ki bu konuda gecen ay ara lekelenme bile yasadim mide bulantisi haric butun belirtiler vardi adet bile geckmişti ama sonu husran sanirim pskojik yşiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…