2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bir yıl oldu mu denemeye başlayalı? 35 yaş altı 1 yıl deneyip olmazsa artık kurcalamaya başlayın diyorlar.

Kuzum çikolata kisti benimkiler. Normal kist değil. Ondan
Onun tedavisi yok mu canım illa vardır ya en kötü alamıyorlar mı kistlerii??
Ah sağolasın kuzum benim gerçekten yıkılmıştımm. Ama kendimi bi hışımla toparlıyıp gittiğim hastaneden raporlarımın çıktısını alıp dosyaladım iş çıkışı başka bir kliniğe gidicem dosyamı da alıp. En azından tahlilleri görüp başından başlamaz da belki tedavinin ortasından başlar. Reglimin 3. günü bugün. Allah ol dedikten sonra oluyor zaten kuzum bende o yüzden hiçbir sebek yokken demek ki zamanı değilmiş deyip kafaya çok da takmamaya karar verdim.
Evet canım özel. Ama gittiğim hastanede tüp bebek tedavisi yapmıyorlar. Bende o yüzden duyduklarım karşısında bi şok oldum ya. Aynı cümleyi kurdum insanlar daha 30 yaşında evleniyor diye. Napcaklar o zaman evlenmeden yumurtalıklarını mı donduracaklar. Hayır bide şeyi anlamıyorum benim hep ay zaten 2-3 yumurtam istenen mm ye ulaşıyor e sen çatlatma iğnesi veriyorsun ondan sonra çatlayıp çatlamadığını veya kaliteli oluğ olmadığını gösteren bir hormon tahlil birşey yok mu ki onu anlamadım. Belki çatlıyorum ama kaliteli mi değil anlamadım yani.

Şimdi kendimi toparladım tahlillerimin eşimin spermyogramını çıktı aldım iş çıkışı başka bir kliniğe gidicem. Adamı duyuyorum çok ilgili uzun uzun anlatıyor. Kuzenim de ona gitmişti. Sadece gebelik planlanmasını ve gebelik takibine bakıyor doğum yaptırmıyor.
Bir yıl oldu mu denemeye başlayalı? 35 yaş altı 1 yıl deneyip olmazsa artık kurcalamaya başlayın diyorlar.
yaklaşık 2,5 yıldır korunmuyoruz canım ama relax bir şekilde yani denk getirmeye falan çalışmadık ama eylülden beri tedavi oluyorum.

babylovee aşılamayı bende istiyorum aslında. Onu da devlette yaptırmak istiyorum da hatta tüp bebeği de devlette yaptırırsak bari aşılama şartını tamamlamaya başlamış oluruz. Gerçi devlette de hiç bilmiyorum bu aşılama tüp bebek işlerini araştırmam lazım

Ameliyatla alabilirler kuzum ama zaten amh’ım düşük. Alınması daha da düşürüyor. Galiba ben tüp bebeğe doğru gidiyorum
Aşılama denemiş miydin hiç canımm? hiç gebelik geçirmiş miydin? AMH'ı yükseltmek için takviyeler alsan yükseldiğinde ameliyat denesen olmaz mı ki doktorlar ne diyor?

3. gün testlerini 2. gün yaptırsak sıkıntı olur mu haftasonuna denk gelirse devlette nasıl vericek test kuzum? babylovee

Aşılama denemiş miydin hiç canımm? hiç gebelik geçirmiş miydin? AMH'ı yükseltmek için takviyeler alsan yükseldiğinde ameliyat denesen olmaz mı ki doktorlar ne diyor?
Hiç denemedim zaten ocak ayında başladık sürece o ay letu kullandım. Yumurtam büyüdü çatladı ama tutmadı. Bu ay doktorum ara verelim dinlensin dedi. Ben de yine 10 cm çikolata kisti olan ve hamile kalanbi arkadaşımın önerisiyle pharma supra life aldım eşime de bana da. Regl bekliyorum bakalım haftaya galiba. Gebelikten hiç umutlu değilim

Selam benim de bat 12 , 11 inde test yapacağım
Ayy çok heyecanlıı ben söz verdim 12si sabah ilk idrarla yapıcam diye. Neden biliyormusun, artık silik çizgi aramayayım içimde şüphe kalmasın. Varsa çıkacak bariz, yoksa çıkmayacak. Çünkü çatlamadan 14 gün geçmiş olacak. Hemen de çöpe atarım konuyu kapatırım negatifse. Yoksa her ay gebelik testlerine tonca para verip üstüne birde silik çizgi aramaktan psikolojim bozuluyor. Sende de pozitif görülür umarım Haberleşelimm

Aynen her sordugumda baska vitamin söylüyorsunuz vazgectim almıycam dedim. Sürekli pahalı olan rezerv paketi diyorlar. E alamıyorum pahalı valla sinir ettiler beni kaç haftadır ne alacağımı bilmediğim için alamıyorjm

tekrar lekelenmem basladi ama miktari daha fazla galiba yarina regl olucam noye boyle oluyo acaba ya

Son düzenleme:
Canim estradiol e2 hormonuna bakmasi lazim yumurtan kaliteli mi diye catlatma ignesi vermeden. Bide igneden mesela 48 saat so ra fln muayeneye cagirabilir catlamamis olma ihtimaline karsi. Burda bir arkadasimizi cagiriyordu doktoru hatta S sla44 Arkadasimizi.
Hadi bakalm canim git ne diyecek doktor sana.
Bence de asilamaya devlette baslamak mantikli. Benim bir tanidigima asilama icin ozele gelmene gerek yok develte git demisti doktoru.
Aşılama sartlari tamamlanip gebe kalmazsan o zaman t.bebege de devlette geciyorsun zaten.
Canim ben yaptirdim Aşılama develtte. Ayni yumurta takibi seklinde ilerliyorsun. En son catlatma ignesinden 36 saat so raya hastaneye gidiyorsun esinle. Eşin örnek veriyor. O örnek sana vajinal yolla veriliyor.
Senin ilac gecmisin de var belki direkt gonal f ile baslarsin. Ama bazi hastaneler ozelde kullandigin ilaclari saymiyormus oyle birsey de olabilir. Benim gittigim hastanede 2 igneli asilama sonrasi t.bebege geciliyordu.

Aynen ya hep pahali olanlari oneriyorlar.
Mesela bana eş paketi önerdi mfk. Bide ekstra ovictor advictor bide bisey daha. Bunlarin tamami nerdeyse 25bine geliyordu. Simdi ne kadr bilmiyorum.
Yahu bu fiyata insanlar asilama yaptiriyor özelde
Sen kendin iceriklerini oku almak istedigini belirle bu ürünleri istiyorum de. Ben en son oyle yaptim siparis verdim.
Bide seyleri garip, mesela ürün alacaksin, hoca ile konusmanizi atar misiniz diyor. Yahu sananeee ben hocayla konusmadan ürün alcam belki.

Son düzenleme:
İnşallah şifa olur canım benimmm <3
Gonal f de kullanmdım ben kuzu devlet hastanesiyle üni hastanesi fark ediyor mu acaba?
E2 de takit etti doktorum bir ay. Reglin 4. günü 75,76 , 6. günü 106,8 , 8. günü 160,9 çıkmıştı değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…