- 14 Mart 2013
- 7.582
- 3.687
- 448
Bir yıl oldu mu denemeye başlayalı? 35 yaş altı 1 yıl deneyip olmazsa artık kurcalamaya başlayın diyorlar.Ah kuzum çok sağolasın. Gerçekten yerle bir etti moralimi.
O ne demek ya kistse kist eritmek için ilaç versin o zaman nolcak benim de 3-4 ayda bir oluyor kist. Reglle atılacak belkii
Bir sıkıntı olsa amenna zaten deseler ki tüplerin tıkalı yumurtan çok az vs vs tamam ama sebepsiz infertilite bizim. Demek ki zamanı var diyorum artık ..
30 yaşındayım kuzum. Gerçekten inanamıyorum ne kadar kolay onlara öyle deyivermek. Başka doktora da gitmek istiyorum daha hiç hazır değilim tüp bebeğe. İnsanlar 40-45 de doğal yolla çocuk sahibi oluyor. Hayır yumurtluyorum da yanii. Tsh fsh lh e2 amh hepsine baktı normal ee o zaman beni tüp bebeğe iten faktör ne anlamıyorum
Onun tedavisi yok mu canım illa vardır ya en kötü alamıyorlar mı kistlerii??Kuzum çikolata kisti benimkiler. Normal kist değil. Ondan
Ah sağolasın kuzum benim gerçekten yıkılmıştımm. Ama kendimi bi hışımla toparlıyıp gittiğim hastaneden raporlarımın çıktısını alıp dosyaladım iş çıkışı başka bir kliniğe gidicem dosyamı da alıp. En azından tahlilleri görüp başından başlamaz da belki tedavinin ortasından başlar. Reglimin 3. günü bugün. Allah ol dedikten sonra oluyor zaten kuzum bende o yüzden hiçbir sebek yokken demek ki zamanı değilmiş deyip kafaya çok da takmamaya karar verdim.Canım benim bozma moralini lütfen bak Doktorlar evet gördüklerini söylemek zorundalar ama Allah'ın ol dediğinde olacak buna inan bana kaç tane çocuğun olmayacak diyen insan tanıyorum ablamın arkadaşı 41 yaşında birkaç yıl çocuk için çok uğraşmış olmamış Doktorlar olmaz demiş yıllarca haliyle korunmamış ve kadın hamile kaldı büyük kızı 18 yaşındayken
Kuzum böyle düşünme umutsuz olma istersen bir doktorunu değiştir doktorundan memnun musun bu arada bak neler duyduk neler gördük etrafında yıllarca çocuğu olmayıp Doktorlar çocuğun olmaz diyen ablamın arkadaşı 41 yaşında kızı 18 yaşındayken geçen doğum yaptı nasılsa Doktorlar çocuğun olmaz dediği için hiç korunmamış yumurta kaliteni artırmaya bak gerçekten beslenmeni tekrar gözden geçir istersen bir de diyetisyen eşliğinde devam et ama ne olursun moralini bozmak gerçekten çok önemli Moral biz buradayız sana desteğiz her zaman
Evet canım özel. Ama gittiğim hastanede tüp bebek tedavisi yapmıyorlar. Bende o yüzden duyduklarım karşısında bi şok oldum ya. Aynı cümleyi kurdum insanlar daha 30 yaşında evleniyor diye. Napcaklar o zaman evlenmeden yumurtalıklarını mı donduracaklar. Hayır bide şeyi anlamıyorum benim hep ay zaten 2-3 yumurtam istenen mm ye ulaşıyor e sen çatlatma iğnesi veriyorsun ondan sonra çatlayıp çatlamadığını veya kaliteli oluğ olmadığını gösteren bir hormon tahlil birşey yok mu ki onu anlamadım. Belki çatlıyorum ama kaliteli mi değil anlamadım yani.Ayy şaka gibi resmen. 30 yasindaki hastasina yaştan dolayi yumurtalar artik catlamayabiliyor mu dedi o doktor. Bence bi daha o doktorun kapisindan gecme. 30 yasinda insanlar daha evlenmemis oluyor. Neyden bahsediyor be.
Cok sinir oldum yaaa....
Bak sende biliyorsun 45 hatta 50 yasinda bile gebelik elde edenler var. Yani bu kadar da olmaz. Kendi uyguladigi tedavi belki ise yaramadi neceremedi uygulamayi sucu senin bedenine atti kendini rahatlatti..
Yok kuzum yaa sana önce asilama yapilmasi lazim. Asilamadan sonraki asama t.bebek zaten.
Özele mi gidiyorsun
yaklaşık 2,5 yıldır korunmuyoruz canım ama relax bir şekilde yani denk getirmeye falan çalışmadık ama eylülden beri tedavi oluyorum.Bir yıl oldu mu denemeye başlayalı? 35 yaş altı 1 yıl deneyip olmazsa artık kurcalamaya başlayın diyorlar.
Ameliyatla alabilirler kuzum ama zaten amh’ım düşük. Alınması daha da düşürüyor. Galiba ben tüp bebeğe doğru gidiyorumOnun tedavisi yok mu canım illa vardır ya en kötü alamıyorlar mı kistlerii??.
Aşılama denemiş miydin hiç canımm? hiç gebelik geçirmiş miydin? AMH'ı yükseltmek için takviyeler alsan yükseldiğinde ameliyat denesen olmaz mı ki doktorlar ne diyor?Ameliyatla alabilirler kuzum ama zaten amh’ım düşük. Alınması daha da düşürüyor. Galiba ben tüp bebeğe doğru gidiyorum
Hiç denemedim zaten ocak ayında başladık sürece o ay letu kullandım. Yumurtam büyüdü çatladı ama tutmadı. Bu ay doktorum ara verelim dinlensin dedi. Ben de yine 10 cm çikolata kisti olan ve hamile kalanbi arkadaşımın önerisiyle pharma supra life aldım eşime de bana da. Regl bekliyorum bakalım haftaya galiba. Gebelikten hiç umutlu değilimAşılama denemiş miydin hiç canımm? hiç gebelik geçirmiş miydin? AMH'ı yükseltmek için takviyeler alsan yükseldiğinde ameliyat denesen olmaz mı ki doktorlar ne diyor?
Canım naptın gittin mi doktora ?Onu da söyledim canım düzenli beta artışı da olabiliyormuş bakalım yarın görücez. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum gerçekten
Ayy çok heyecanlııSelam benim de bat 12 , 11 inde test yapacağım
Aynen her sordugumda baska vitamin söylüyorsunuz vazgectim almıycam dedim. Sürekli pahalı olan rezerv paketi diyorlar. E alamıyorum pahalı valla sinir ettiler beni kaç haftadır ne alacağımı bilmediğim için alamıyorjmYa çok güldümgarip bir müşteri destekleri var degil mi
Ben 1 hafta boyunca folik asit ve magnezyum destegi almak icin hangi isimdeki ilaclari alcam diye sordum. 1 hafta boyunca bana garip garip cevaplar verdiler. Yok hocamiz size ne önerdi diye sormalar falanlar filanlar.
Yahu sizin hocaniz önerdi diye ben onu almak zorunda degilim ki. Ben kendi ihtiyacım neyse onu alcam niye zorla adamin dedigi herseyi bana satmaya calisiyorsunuz.
En son bir tane kadinla tartistim yani isim vermek ne kadar zor ne icin soylemiyorsunuz dedim falan da sonra aldim ürünleri. Şaka gibi cidden
Olsun kuşum diğer aya inşallahtekrar lekelenmem basladi ama miktari daha fazla galiba yarina regl olucam
Gittim canım hala belli değil perşembe ya da cuma tekrar gidicem sen naptınCanım naptın gittin mi doktora ?
Canim estradiol e2 hormonuna bakmasi lazim yumurtan kaliteli mi diye catlatma ignesi vermeden. Bide igneden mesela 48 saat so ra fln muayeneye cagirabilir catlamamis olma ihtimaline karsi. Burda bir arkadasimizi cagiriyordu doktoru hatta S sla44 Arkadasimizi.Onun tedavisi yok mu canım illa vardır ya en kötü alamıyorlar mı kistlerii??
Ah sağolasın kuzum benim gerçekten yıkılmıştımm. Ama kendimi bi hışımla toparlıyıp gittiğim hastaneden raporlarımın çıktısını alıp dosyaladım iş çıkışı başka bir kliniğe gidicem dosyamı da alıp. En azından tahlilleri görüp başından başlamaz da belki tedavinin ortasından başlar. Reglimin 3. günü bugün. Allah ol dedikten sonra oluyor zaten kuzum bende o yüzden hiçbir sebek yokken demek ki zamanı değilmiş deyip kafaya çok da takmamaya karar verdim.
Evet canım özel. Ama gittiğim hastanede tüp bebek tedavisi yapmıyorlar. Bende o yüzden duyduklarım karşısında bi şok oldum ya. Aynı cümleyi kurdum insanlar daha 30 yaşında evleniyor diye. Napcaklar o zaman evlenmeden yumurtalıklarını mı donduracaklar. Hayır bide şeyi anlamıyorum benim hep ay zaten 2-3 yumurtam istenen mm ye ulaşıyor e sen çatlatma iğnesi veriyorsun ondan sonra çatlayıp çatlamadığını veya kaliteli oluğ olmadığını gösteren bir hormon tahlil birşey yok mu ki onu anlamadım. Belki çatlıyorum ama kaliteli mi değil anlamadım yani.
Şimdi kendimi toparladım tahlillerimin eşimin spermyogramını çıktı aldım iş çıkışı başka bir kliniğe gidicem. Adamı duyuyorum çok ilgili uzun uzun anlatıyor. Kuzenim de ona gitmişti. Sadece gebelik planlanmasını ve gebelik takibine bakıyor doğum yaptırmıyor.
yaklaşık 2,5 yıldır korunmuyoruz canım ama relax bir şekilde yani denk getirmeye falan çalışmadık ama eylülden beri tedavi oluyorum.
Bence de asilamaya devlette baslamak mantikli. Benim bir tanidigima asilama icin ozele gelmene gerek yok develte git demisti doktoru.babylovee aşılamayı bende istiyorum aslında. Onu da devlette yaptırmak istiyorum da hatta tüp bebeği de devlette yaptırırsak bari aşılama şartını tamamlamaya başlamış oluruz. Gerçi devlette de hiç bilmiyorum bu aşılama tüp bebek işlerini araştırmam lazım
Aynen ya hep pahali olanlari oneriyorlar.Aynen her sordugumda baska vitamin söylüyorsunuz vazgectim almıycam dedim. Sürekli pahalı olan rezerv paketi diyorlar. E alamıyorum pahalı valla sinir ettiler beni kaç haftadır ne alacağımı bilmediğim için alamıyorjm
Yok kuzum olmaz. 2 veya 3.gün verebilirsin. Haftasonuna gelirse iste veremiyorsun malesef devlette3. gün testlerini 2. gün yaptırsak sıkıntı olur mu haftasonuna denk gelirse devlette nasıl vericek test kuzum?babylovee
Bebegim erken regl oluyorum ya bi gariplik var yani yumurtlamadan sonra 14 gun sonra degil 10-11 gun sonra falan regl oluyorum. Normal olmayan seyler varOlsun kuşum diğer aya inşallah
Kızlar Bir Süre Çok Aktif Olamayacağım O Yüzden Liste Yok Bilginiz Olsun
Kızlar Bir Süre Çok Aktif Olamayacağım O Yüzden Liste Yok Bilginiz Olsun
İnşallah şifa olur canım benimmm <3Hiç denemedim zaten ocak ayında başladık sürece o ay letu kullandım. Yumurtam büyüdü çatladı ama tutmadı. Bu ay doktorum ara verelim dinlensin dedi. Ben de yine 10 cm çikolata kisti olan ve hamile kalanbi arkadaşımın önerisiyle pharma supra life aldım eşime de bana da. Regl bekliyorum bakalım haftaya galiba. Gebelikten hiç umutlu değilim
Gonal f de kullanmdım ben kuzu devlet hastanesiyle üni hastanesi fark ediyor mu acaba?Canim estradiol e2 hormonuna bakmasi lazim yumurtan kaliteli mi diye catlatma ignesi vermeden. Bide igneden mesela 48 saat so ra fln muayeneye cagirabilir catlamamis olma ihtimaline karsi. Burda bir arkadasimizi cagiriyordu doktoru hatta S sla44 Arkadasimizi.
Hadi bakalm canim git ne diyecek doktor sana.
Bence de asilamaya devlette baslamak mantikli. Benim bir tanidigima asilama icin ozele gelmene gerek yok develte git demisti doktoru.
Aşılama sartlari tamamlanip gebe kalmazsan o zaman t.bebege de devlette geciyorsun zaten.
Canim ben yaptirdim Aşılama develtte. Ayni yumurta takibi seklinde ilerliyorsun. En son catlatma ignesinden 36 saat so raya hastaneye gidiyorsun esinle. Eşin örnek veriyor. O örnek sana vajinal yolla veriliyor.
Senin ilac gecmisin de var belki direkt gonal f ile baslarsin. Ama bazi hastaneler ozelde kullandigin ilaclari saymiyormus oyle birsey de olabilir. Benim gittigim hastanede 2 igneli asilama sonrasi t.bebege geciliyordu.
Doktora gittin miBebegim erken regl oluyorum ya bi gariplik var yani yumurtlamadan sonra 14 gun sonra degil 10-11 gun sonra falan regl oluyorum. Normal olmayan seyler varluteal fazım kısa. Yumurtlamadan sonra erken regl oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?