2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay su olmayinca cokkk sıkıntı cocuk hayali de evdeki isler de yürümüyor garip sekildee. Gelir kuzum bence ya meraklanma
Allah'tan sularda donma olmamış hidrofor bozulmuş sabah yönetimle iletişime geçtim hallettiler yarım saat önce nasıl mutluyum anlatamam ya insanlar çok eskiden nasıl yıkanıyormuş nasıl bu kadar çocuk yapıyormuş biz doğalgazlı evde üşeniyoruz gerçekten Bravo

Vermiş olsaydın adaçayı iç dicektim regl için çok iyi ama şu an içme
Daha çatlama iğnesi hariç 12. gün canım henüz birşey yapmam ya. Duphostan kullandım ya muhtemelen 14. günü falan bekliyor.
Canım üzülme birdahaki aylar olur inşallah biraz ara mı versen tedaviye stres yapıyorsan oda çok etkiler bir ay felan ara ver istersen bir bakarsın kendiliğinden oluşmuş yine d.runla görüşte
Kuzu iki ay önce ara vermiştim zaten kist oluştu diye bu ay yapılabilecek en güçlü en ihtimali yüksek tedaviyi teklif edicem bakalım

Ayyy neee!!! Vajinadan ölçümü de duydum ben
Gerçekten öyle vücudunu en doğru sıcaklığını makat verir Bu yüzden böyle ölçüm yapanlar var her sabah yani önemli olan nereden ölçtüğümüz değil oranın da paralel artması ki koltuk altı ve makatta artıyordur zaten mesela ben yumurtlayayım bugün mesela bir hafta sonra koltuk aldım 36.6'da uyanıyorum çoğu zaman düşünebiliyor musun bir derece fark. Yani her yerimin hangi saatte ne kadar artacağını artık biliyorum O yüzden düzenli ölçüm yapamama da gerek kalmıyor

Dene canın yine ümidini kaybetme inşallah olucak Allah’ın izniyle

Kızlar aklıma geldi sabahki testimle bi oynıyım dedim ne dersiniz?
Awox'un da kapakları çok çizik sanki, ondan içini açtım.

Kuzum benim göğüslerimde ağrı başladı ya hafif kasık ağrım da var ama göğüslerim baya acımaya başladı. Sabahta ateşim düşmüştü galiba bugün ya da yarın yumurtluyorum. Eve gidince hemen test yapıcam

Aynen cnm bu şekilde kendimize stres yüklüyoruz boşu boşuna bugün adetim gelir büyük ihtimalle ateşim sabah daha da düştü ugrasmiycsm artık cuma günü gideceğim bence sende git gerçekten doktorun takip etmesi en doğrusu olcak ben takip etmek istemiyorum artık
Canm zten oynaması normal. 2si farklı olur o artışı da anlarsın kolaltım pikken 35.7 çatlaynca 36.1 benmç dil altı da 36.3 çatlaynca 36.6 yani paralel artıyorlar
İşte bu amaçla yapılan ölçüden tek tip ölçüm yapılması gerekiyor cnm oda dil altı bir kaç yerden gerek yok dil altı önemli noktası iç ısıya göre olması gerekiyor bu şekilde memnunum ve net gösteriyor
Hatta çok afedersin gerçek vücut ısısı makattan olduğu için kimisi makattan bakıyor. O da muhtemelen 0.3 fazladır herkesn eva0108
Orijinali vajinal olan zaten ama dil altında iç ısıyı olctugu için dilden yapılması daha doğru ve daha hijyenik oluyor
Ayyy neee!!! Vajinadan ölçümü de duydum ben
Evet cnm doğrusu vajinal olan bu yöntemde ama hijyenik olmadığı için dil altı ölçülüyor oda en doğru sonucu veriyor ben buay test bile yapmadan hem yumurtalamami hemde hamile olup olmadığı lnu yüzde yüz kesin bir şekilde öğrenmiş oldum testlere bile gerek olmadı o streside yaşamadım 2 ay düzenli ölçüm yapıp vücudunu tanidiginda hiç bişey yapma a gerek kalmycaktir seninde ve Inna daha rahat olyor robot gibi olmyorsun

kızlar reglım sökülmüyo pembe pembe peçeteye gelip duruyo ne yapsam bilemedim

Kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin Lütfen bana da hakkınızı helal edin çok soru sorup bunalttığım zamanlar oldu Allah’a emanet olun

Tabii ki başlayınca aynı yerden gitmek gerekiyor canım ben demek istediğim iki türlü bakıyorum ikisi de paralel artıyor

Mesela ben buraya artık yazmak istemiyorum geçenlerde bir arkadaşla sorun yaşadım ya vücudunu anlamayla ilgili resmen nazar oldum hahahah yaaa hala yumurtam çatlamadı neyse ki yarın kadın doğuma gideceğim doktor görür değil mi kuzum milimetre çatlayacak çatlamayacak der henüz istediğim kasık sancısına yakalayamadım en şiddetlisini O yüzden havuç da yemek istemiyorum büyümeden çatlamasın diye.

Iyi bariii susuzluk zoorr çünkü. Eskiden insanlarda rahatlik varmis yaa en büyük dert dus olmuştur o da zor gelmemistir eminim bizler gibi kafalarinda kirk tane tilki dolasmamistir

kızlar reglım sökülmüyo pembe pembe peçeteye gelip duruyo ne yapsam bilemedim
Canim anca yarina sökülür belki. Bazen boyle uzayabiliyor o süreç. Normal gayet regl olacagina inaniyorsan kesin bitki çayı icebilirsin.
Yaa gidiyor musun sende bize helal et hakkini bizimiide helal olsun.
Amin canim benim insallah saglikla bebislerimize kavusacagimiz günlerimiz cok yakındır

Bakalim canim ben bu ay bi durumlara. Benim düşük kaynakli gitmem gereken bir iki bölüm daha var. Onlara da gideceğim önümüzdeki haftalarda. Sonra da kadin doguma giderim diyorum. Aslinda bir klinik var yakınımda ona niyetlendim yumurta takibi yapariz diye. Bakalim bi. Aslinda stres yapmiyorum ama ister istemez aklima geliyor napayim.

Hadi bakalim kuzucum ne cikacak testinde. Benim göğüsle alakali bir sikayetim yok simdilik. Kasık agrim oluyor sadece. Zaten yumurtlama görene kadar epey bir zaman gecti benim bu ay. 6subatta regl olmustum.
Cok kafama takmiyorum ama. Bazen testte gorunmeyebilir yumurtlama.
Bende henuz yaomadim bugunkunu bakalim benim ne cikacak bugun.

İnşallah pik yakalarız ve sonrasında gebelik testinde de çift çizgiyi görürüz kuzum

Iyi bariii susuzluk zoorr çünkü. Eskiden insanlarda rahatlik varmis yaa en büyük dert dus olmuştur o da zor gelmemistir eminim bizler gibi kafalarinda kirk tane tilki dolasmamistir
Kuzum gitti ya su yne eşim yok bu gece de 4de gıdecek.. Ben erken havlu attım sanrm şaka gibi. Moralm yerlerde. Susuz hcbsy yapamam her ay hastalklar denk geldi buna da şükür dedm ama suanda susuzum ovulasyon donemımde. Gerçekten trajikomik bi durumdaym .

Kötü denk gelmis canim ya. Gelir belki aksama bekle bakalim. Daha saat erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…