2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kendime biraz daha süre vermek istedim en azından bir hafta gecikirsem net olur diye ama bazı şeyleri anlamadığım için sorma gereği duydum böyle de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için🫶
Tabiki ki en garantisi bir hafta geçmesi ben bekleyemezdim tabi sen iyi sabretmişsin 😀Yumurtlama gününü biliyormusun belki de geç yumurtladın oyuzden de çıkmamış olabilir ?

Bir tanesini yaptım silik ama belirgin. Tabiki güvenmedim o teste birde eşime en güvenilir bu test demişler bir tek o test vardı dedi eşim 😂 özele gittim şimdi kan verdim bakalım 2 saate çıkar dediler 🙏🏻
Heh iyi yapmışsın canım kan vermekle. Atsana testini yine de

Ben bilmiyordum ki alıcağını ben akşam alırız beraber demiştim benden önce almış ve tek o test varmış eczacı da kandırmış eşimi en güvenilir en iyi test bu demiş 😂yaptım bir tanesini silik yine kan verdim şimdi 🥰
😀😀Benimkide hayatta gidip almaz bütün eczacılar byle ya sırf satmak için neler söylüyorlar yazık adamda nerden bilsin dediğin gibi yalan söylemişler birde 😂 sen ona bakma cnm hep silik😂 hadi inşallah pozitif haberini bekliyorummm 😍

Kızlar bu arada pyro clinic diye bir marka duydunuz mu hiç erken gebelik testlerinde

Kendime biraz daha süre vermek istedim en azından bir hafta gecikirsem net olur diye ama bazı şeyleri anlamadığım için sorma gereği duydum böyle de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için🫶
Siz test yapmamismiydiniz dün sanki yapcam demiştiniz artık beklemenize gerek yok bence varsa net çıkar yoksada ckmaz cnm

Heh iyi yapmışsın canım kan vermekle. Atsana testini yine de
3B472410-6EE7-4938-AFC6-48FF80E2F2A9.jpeg
Böyle 😀

Bugündü canım evet arada ağrılarım oluyor sol kasık ağrım var sen de nasıl durumlar.
AA bugundu demi senin adet ee reglde gelmedi ozman sende var gibi ya
Benimde yarın günüm sabah ateşim çok düşüktü bugün olurum kesin dedim hatta arada sancilarim oldu geçti sonra ilk defa ateşim düştüğü gün regl olmadım yarın inşallah gecikme yaşamadan olurum da biran önce doktora gitmek istyorum

Tabiki ki en garantisi bir hafta geçmesi ben bekleyemezdim tabi sen iyi sabretmişsin 😀Yumurtlama gününü biliyormusun belki de geç yumurtladın oyuzden de çıkmamış olabilir ?
Ovulasyon testi ile takip yapmadım çok düzenliyimdir programda 6 şubat yazıyodu ama belki bir iki gün oynamıştır emin değilim ona ,şimdi negatif görüp regl olmamaya devam edersem değer yükseldi mi diye kontrol etmemek için bakmıyorum ama bu sefer de burda sorular soruyorum her türlü bela bi iş😅

😀😀Benimkide hayatta gidip almaz bütün eczacılar byle ya sırf satmak için neler söylüyorlar yazık adamda nerden bilsin dediğin gibi yalan söylemişler birde 😂 sen ona bakma cnm hep silik😂 hadi inşallah pozitif haberini bekliyorummm 😍
Gerçekten öyle ya satmak için yapıyorlar 😂zaten güvenmedim teste ben yalancı pozitif çıkarıyor daha önce de almıştım kan testi kesin zaten bakalım inşallah çıkar 🥰 inşallah sende regl olmazsın bir umud hepimiz güzel sonuçlar alalım 🙏🏻

Bence üst üste 3 gün değerlendir bırak çıktı arkadaşları kuzu hahahah

Memiklerim sızlamaya başladı sanki kuzu ama yumurtalıklarım sızlıyor arada sadece ya

Aman allahım olabilecek en kötüsü olmuş bence yap bir tane sonra da kan testi vermeye git kuzu artımed tamamen falsolu bir test
Goguslerimde cok asırı agrı yok oyuzden bu ay sankı 16da fln yumurtlıcam. Kız bacaklarım uuyusuk hep Yarn ve sondakı günler karar verdm snrm. D.gnune denk gelmicek sürprizim ona yandım ahhah 16da 17de çatlarsa ımkansz. Bu ara cok uykusuz kaldım gece gec yattım resmen döngüyü etklıo kg da almaya basladım plates yapıyyorum ya muhtemelen etkkledı gec catlıcak

Bir tane awoxum kalınca ne olur ne olmaz diye eczaneden aldım canım ya bende bilmiyorımm

Goguslerimde cok asırı agrı yok oyuzden bu ay sankı 16da fln yumurtlıcam. Kız bacaklarım uuyusuk hep Yarn ve sondakı günler karar verdm snrm. D.gnune denk gelmicek sürprizim ona yandım ahhah 16da 17de çatlarsa ımkansz. Bu ara cok uykusuz kaldım gece gec yattım resmen döngüyü etklıo kg da almaya basladım plates yapıyyorum ya muhtemelen etkkledı gec catlıcak
Aaa döngü içindekini farklılıklar belki etkileyebilir canım doğru diyorsun. Olsun hayırlısı olsun bayrama yetişir belki seninki de
Googldan bir. BAk bakım cnm
Bakarım bakalım canım. Şimdi duşa gircem belki gelecekse sıcak sudan gelir

AA bugundu demi senin adet ee reglde gelmedi ozman sende var gibi ya
Benimde yarın günüm sabah ateşim çok düşüktü bugün olurum kesin dedim hatta arada sancilarim oldu geçti sonra ilk defa ateşim düştüğü gün regl olmadım yarın inşallah gecikme yaşamadan olurum da biran önce doktora gitmek istyorum
Evet canım bugün dü ama pcos olduğu için geç oluyorum bazen 3 4 gun felan gecikiyor bazen bir haftayı bulduğu da oluyor d.r a gittiğim zamanlar çatlatma tedavisin de günü gününe saati saatine olurdum şimdi ara verdim gecikiyor. Canım bu ay olmazsa bile belki çatlama tedavisin de daha güzel sonuçlar alırsın.

Aaa döngü içindekini farklılıklar belki etkileyebilir canım doğru diyorsun. Olsun hayırlısı olsun bayrama yetişir belki seninki de

Bakarım bakalım canım. Şimdi duşa gircem belki gelecekse sıcak sudan gelir
Bende gelsin dye bugün sıcak duşa girdim hatta baya sıcak hemde yandım kıpkırmızı çıktım 😂 üstünede yeşil çay demleyip içtim genede gelmedi bakım yarında öğlene kdar gelmezse kekik çayı içip yürüyüşe çıkacağım birde yumurta masajı yapayım

Back