Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum aminnn bir an evvel alalim bizde bebis haberlerimizi bu ay iiinsallahAmin kuzum ya bakalım inşallah bu ay nasip olur bize de
Yok valla doğru söylüyorsun zaten yapamadık bizdeYok bebisim bence sıkıntı bizde degil ilk gece kalmayi basaranlarin gamsizligindayani karşısında sevdigi aci cekerken o an zevk alip o isi yapabilen bence biraz hafif bir tık duygusuz olmali.
Erkek oldugunu düşünsene karsinda karim dedigin insan acı korku icindeyken o an zevk alabilir miydin![]()
Bence üst üste 3 gün değerlendir bırak çıktı arkadaşları kuzu hahahahKuzum 11.40'tan 4'e kadar boşmuş eve gelirim diyor. Yarın Bence muhtemelen ben pik oldu ama benim eşimle değil de arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum. Çok kararsızım bugün yapmasam yarın yapsam ne olur ki Çünkü sonuçta çatlamadıa eminim çatlamadığınaama bir yanımda muhtemelen yarın çatlayacak Bu akşam da değerlendir yarın da diyor Of çok kararsız kaldım ya işte böyle plan yapmadan gelişini hareket etmek istiyorum içimden gelen arkadaşım çağırdı arkadaşıma gitmek ya gideyim diyorum artık yani salayım diyorum onu demek istedim
Memiklerim sızlamaya başladı sanki kuzu ama yumurtalıklarım sızlıyor arada sadece yaCanım adet belirtilerin yoksa bebek belirtisi olmasın bunlar yani hiçbir şey olmaması![]()
Aman allahım olabilecek en kötüsü olmuş bence yap bir tane sonra da kan testi vermeye git kuzu artımed tamamen falsolu bir testBugün test alıcaktım eşim ben aldım dedi eve bi geldim en dandik testi almış ya artimed erken gebelik testi 2 3 tane almış bide![]()
Yaptım canım yine silik çıktı. Tam bişeyler yaşanıcaktı eşimin patronu bi belge istedi yarım saattir içerde gelse de değerlendirsek diye bekliyorumInsallah kuzum aminnn bir an evvel alalim bizde bebis haberlerimizi bu ay iiinsallahyaptin mi test sen kuzu
Hadiya keşke deseydin adama bence yapma bile otesti cnm değiştirme imkanın varsa yarın değiştir bence yapsanda net sonuç alamayacaksin yine soru işareti kalacak erken olanı en kötüsü kimseye negatif cıkartmyor testBugün test alıcaktım eşim ben aldım dedi eve bi geldim en dandik testi almış ya artimed erken gebelik testi 2 3 tane almış bide![]()
Canm senin bat ne zamandı regl olucak gibi sancın var mı ? Gelip gidenBugün test alıcaktım eşim ben aldım dedi eve bi geldim en dandik testi almış ya artimed erken gebelik testi 2 3 tane almış bide![]()
Cnm aşılamada doktor spremi enjekte olarak yapmiyormu nasıl ilişki oluyor tam bilmyorum bu konuyu bahsedermsin acabaAşılama yaptırdım aşılama öncesi iki gün evvel aşılama sonrası gün aşırı![]()
Ay benimde silik hala kuzu hic anlamadim valla. Aslinda testi birakip direkt degerlendirmelere devam etmek lazım. Ya ahahahYaptım canım yine silik çıktı. Tam bişeyler yaşanıcaktı eşimin patronu bi belge istedi yarım saattir içerde gelse de değerlendirsek diye bekliyorumyüzümde sivilceler çıktı ya onun dışında farklı bişeyim yok bi de göğüslerim dikleşti sadece
Bence üst üste 3 gün değerlendir bırak çıktı arkadaşları kuzu hahahah
Memiklerim sızlamaya başladı sanki kuzu ama yumurtalıklarım sızlıyor arada sadece ya
Aman allahım olabilecek en kötüsü olmuş bence yap bir tane sonra da kan testi vermeye git kuzu artımed tamamen falsolu bir test
Ben bilmiyordum ki alıcağını ben akşam alırız beraber demiştim benden önce almış ve tek o test varmış eczacı da kandırmış eşimi en güvenilir en iyi test bu demişHadiya keşke deseydin adama bence yapma bile otesti cnm değiştirme imkanın varsa yarın değiştir bence yapsanda net sonuç alamayacaksin yine soru işareti kalacak erken olanı en kötüsü kimseye negatif cıkartmyor test![]()
Bugündü canım evet arada ağrılarım oluyor sol kasık ağrım var sen de nasıl durumlar.Canm senin bat ne zamandı regl olucak gibi sancın var mı ? Gelip giden
geç döllenme olabilir geç yumurtlama olmuştur belki iki üç gün sonra yenile testini yoksa stres vb. De etkiliyor gecikmeyi pcos varmıydıİyi akşamlar birşey sorabilir miyim bugün gecikmemin 5. Günü bitti dün sabah testim negatifti ama olmadım hiç olucak gibi de değilim karnım çok şiş gergin geç öğrenme olasılığım var mı
Hayır adetim de baya düzenlidir ilk kez geciktim bu kadar stresli de değilim aslında regl olurum dedim hiçbişey yok şuanlıkgeç döllenme olabilir geç yumurtlama olmuştur belki iki üç gün sonra yenile testini yoksa stres vb. De etkiliyor gecikmeyi pcos varmıydı
Hayır adetim de baya düzenlidir ilk kez geciktim bu kadar stresli de değilim aslında regl olurum dedim hiçbişey yok şuanlık
Ay işte bugünden sonra bir gün ara verip perşembe cuma cumartesi değerlendirme planım var. Ama 3 gün üst üste olunca ben sıkılıyorum ya biraz özlemem lazım böyle görev gibi oluyo sankiAy benimde silik hala kuzu hic anlamadim valla. Aslinda testi birakip direkt degerlendirmelere devam etmek lazım. Ya ahahahmünasebetsiz patron yaaa hic olmus mu o.
Kendime biraz daha süre vermek istedim en azından bir hafta gecikirsem net olur diye ama bazı şeyleri anlamadığım için sorma gereği duydum böyle de teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinkan ver istersen canım testlere çok güven olmuyor kesin sonuç alırsın.