2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evii

Bence dee sonrakı 3 gun yüksek olmus ısın. Bne ölcmüyorum ıısı bıraktım 🙈 meme ucunim acıynca bakacagm dipte zten suan dil altı 36.3 kol altı 35.5du en son 2 gun once yumurtlama olunca ki ısılarım bellı cunku kol altı 36.00 dil altı 36.6. perşembe çatlayacagm resmen glb Dr gunu evaaa. Daha catlamadım.bari beklesin de Dr görsün sbah 10da yumurtayı hahaha

Cnm bnce kol altınla ölçme ben Dil altiyla gittim net bir şekilde çıktı meme hassasiyetini 16.gunde başladı uzayan akintimda geldi Ogün şuan dil altın 36.6mi orayı pek anlayamadım ozmaan öyleyse çatlaman olmuştur bence cnm

Ya belki sen de de var bende ki gibi olmuştur belki umudunu kaybetme test yap bakalım çıkmasa bile üzülme zaten d.ra gitçen canım için rahatlar 😌
Yok kız şuan gayet rahatım valla yok zaten üzülmedimde yani😊 alışkanlık oldu heralde 😂 valla cnm bile bile kendimizi kandirmanin bir anlamı yok ben cok açık bir insanım yani neyse direk onu söylerim dobrayimdir braz yani hatta buay kendimi tamamen doktora gidecem diye sstladim hiç bişey yapmadım ateşle tskip ettim işte oda belli zaten yarına olurum ben vücudumuda az çok tanıyorum artık 3.denemede çok iyi çözdüm yani😀

Kızlar merhaba tekrar.

İlk testimde 50 çıkan beta değerim tam 48 saat sonra 152 çıktı değer artışı normal midir sizce? Tecrübeli kişilerin yorumlarını rica ediyorum.
Gayet güzel ve olması gerektiği gibi artmış hayırlı olsun bebisiniz 🙏🏻🥰

Yok kız şuan gayet rahatım valla yok zaten üzülmedimde yani😊 alışkanlık oldu heralde 😂 valla cnm bile bile kendimizi kandirmanin bir anlamı yok ben cok açık bir insanım yani neyse direk onu söylerim dobrayimdir braz yani hatta buay kendimi tamamen doktora gidecem diye sstladim hiç bişey yapmadım ateşle tskip ettim işte oda belli zaten yarına olurum ben vücudumuda az çok tanıyorum artık 3.denemede çok iyi çözdüm yani😀
Bende de çoğu hep regl belirtileriyle aynıydı oyuzden sen de de olabilir mi diye düşündüm inşallah birdahaki ay pozitiflerle gelirsin canım 🙏🏻🌸 bende regl olurum diye korktum tek fark çok baş ağrım var ve çok uyku vücudunu bilmen güzel bende çok dinlerim kendimi

Evii

Bence dee sonrakı 3 gun yüksek olmus ısın. Bne ölcmüyorum ıısı bıraktım 🙈 meme ucunim acıynca bakacagm dipte zten suan dil altı 36.3 kol altı 35.5du en son 2 gun once yumurtlama olunca ki ısılarım bellı cunku kol altı 36.00 dil altı 36.6. perşembe çatlayacagm resmen glb Dr gunu evaaa. Daha catlamadım.bari beklesin de Dr görsün sbah 10da yumurtayı hahaha
Ayrica yumurtayı görse ne olacakki Ogün cnm bende adet olursam inşallah yarın hafta sonuna girmeden 2.gunu gideceğim senin doktor zamanlaman braz yanlış zamana denk geldi bnce cnm hicbisey yapamayacak şuan regl bekle diyecek ve yumurtana bakacak

Bende de çoğu hep regl belirtileriyle aynıydı oyuzden sen de de olabilir mi diye düşündüm inşallah birdahaki ay pozitiflerle gelirsin canım 🙏🏻🌸 bende regl olurum diye korktum tek fark çok baş ağrım var ve çok uyku vücudunu bilmen güzel bende çok dinlerim kendimi
Anldim kuzucum evet işte gerçekten hamilelik belirtisi diye bişey yok hep aynı şeyler yani zaten belirtiye asla takılan acabami diyen biri değilim oğlumda yasadigimdan ötürü biliyorum artık az çok ateşim dusmeseydi acabami derdim ama o şüphemde ortadan kalkınca herşey netleşti yinede Allah bilir tabi cnm rabbim ol dedikten sorna herşey bahane☺️

Anldim kuzucum evet işte gerçekten hamilelik belirtisi diye bişey yok hep aynı şeyler yani zaten belirtiye asla takılan acabami diyen biri değilim oğlumda yasadigimdan ötürü biliyorum artık az çok ateşim dusmeseydi acabami derdim ama o şüphemde ortadan kalkınca herşey netleşti yinede Allah bilir tabi cnm rabbim ol dedikten sorna herşey bahane☺️
Tabiki de öyle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallah 😍

Yun

Çatlama olduktan sonra ateş ertesi gün olctugunde yükseliyor cnm mesla benim orenekle yazayım
14.gun 35.9
15.gun 36.0
16.gun 36.3
17.gun 36.5
18.gun 36.6
cnm ben büyük ihtimalle 15.gun catladim catlamadan sonra ateş 3 gün yüksek olduğunda
3 gün öncesi çatlama günün oluyor yani
Umarım anlayabilmiş indir cnm herdun not ettinmi sen dil altı ölçüyorsun değilmi
Ya varya anlamak icin bes kere okudum😅😅 aslinda gayet anlaşılır ama benim kafam bu ateş işine bi basmadi yaa 😅 sagol bebegim detayli yazdin.
Kuzum dilalti degilde kolalti ölçüyorum,
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1
ben ne oluyorum 😅
Yeni bir atesolcer alip onu da sadece dilalti kullanicam. Cikamadim soguk yüzünden evden alamadim. Evde kullandigimi da hijyenik olmaz diye dilalti kullanmak istemiyorum.
Uzayan akintimda 16.gun
13 Şubat'ta geldi bu arada cnm
Benim dün ve bugun akıntım seffaf cogaldi ama uzayan akinti degil henüz

pik olunca düşecek canıısı en dip
Benim catlama olmus olma ihtimali var mi acaba testte gorememis olabilir miyim kafam karisti simdi.
Vucut ısım kol altindan söyle kuzum
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1
Valla ben bugun yapmadım deli gibi bel ağrım var kuzumm kasık batmaları vs amann dedim yapmıcam çıktım komsuma çocuğu babaya braktım ödev ve yatırma ondaydı guzel bir stres attım. Dün yaptık yeter pikse de pik. Ben rahata taktım artk🥳
Iyi yapmissin kuzum dün olmus ya birak icerde malzeme var. Olacagi varsa onlar zaten bulusur. Gecen biri yazmisti yumurtlamadan 5 gün önce olmus birliktelik ve su an hamileymis. Insallah saglikla bizim bebisler de bu ay gelir aminnnn

Kuzu sen test yaptın mı hüç yapmadan öyle öaylar deneme bencee

Bu ilaçlar kanser tedavilerinde kullanılıyor zaten femara klomen letu. Vücuttaki östrojeni baskılayarak vücudu paniğe uğratıyormuş östrojen seviyeleri düştü diye ve vücudun salgılamasınınsağlıyormuşş

Pyro clinic diye bi test canım bir tane awoxum kaldı diye ne olur ne olmaz diye aldım hahaha

Kuzuuu muhteşem haber buu harikaaaa çok sevindim senin adınaaa şuanki belirtilerin nee bir de testlerini tekrar atabilir misin sana zahmeeet 😘😍 allahın izniyle sağ salim kucağına al bu sefer canım benim kendim olmuş gibi sevindimm
Canım testler bu şekilde artimede bak en belirgin de onda çıkmış 😂

Eklentiler

• E75F528E-23FA-4F64-93CB-080B47CACDEA.webp
    E75F528E-23FA-4F64-93CB-080B47CACDEA.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 16
  • AF560C24-8154-4E75-A6F7-29F45152C2F9.webp
    AF560C24-8154-4E75-A6F7-29F45152C2F9.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 16
  • 14FDCB56-C300-449D-81E2-6847F6CA6977.webp
    14FDCB56-C300-449D-81E2-6847F6CA6977.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 15
Benim catlama olmus olma ihtimali var mi acaba testte gorememis olabilir miyim kafam karisti simdi.
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1

Iyi yapmissin kuzum dün olmus ya birak icerde malzeme var. Olacagi varsa onlar zaten bulusur. Gecen biri yazmisti yumurtlamadan 5 gün önce olmus birliktelik ve su an hamileymis. Insallah saglikla bizim bebisler de bu ay gelir aminnnn
Bebegım ısın 2 gun dha Yuksek çıkarsa catladı demek. 35.9 ve 36.0 biraz yakın. Ama 36.1i baz alablrsın sen sımdı 26 ve 27 Şubat sabahını not al. 🥰

Bebegım ısın 2 gun dha Yuksek çıkarsa catladı demek. 35.9 ve 36.0 biraz yakın. Ama 36.1i baz alablrsın sen sımdı 26 ve 27 Şubat sabahını not al. 🥰
Ben not alip size sorarim yine iki güne ben ne neydi yine unuturum 😅😅
Testlerde çıkmamış olacak o zaman. Cok garip.

23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1

Sahiden öyle duydum ben de çok önceden 5gunluk spermle yasıyor diye demek tüpe ulasmjs yaşamıs. Zten yumurtlama gununden oncekı spermler dha şanslı döllenme ıcın yolları uzun cnkuuu

Ben not alip size sorarim yine iki güne ben ne neydi yine unuturum 😅😅
Testlerde çıkmamış olacak o zaman. Cok garip.
Kuzucum henüz o aralkklar cok uç degıl bildiğim kadarıyla 0.3 ila 1 derece oynar . Ama cıkmamıs da olablr cok duyuyoruz. Çünkü sen ölcerı yıka sabunla sıcak suyla. Kullan dil altı hcbsy ollmaz. Hastanelerde kullanılan ates olcerleri de yıkayıp kullanıyorlar. Yoksa herkese nerde yetsin ölcer

Ya varya anlamak icin bes kere okudum😅😅 aslinda gayet anlaşılır ama benim kafam bu ateş işine bi basmadi yaa 😅 sagol bebegim detayli yazdin.
Kuzum dilalti degilde kolalti ölçüyorum,
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1
ben ne oluyorum 😅
Yeni bir atesolcer alip onu da sadece dilalti kullanicam. Cikamadim soguk yüzünden evden alamadim. Evde kullandigimi da hijyenik olmaz diye dilalti kullanmak istemiyorum.

Benim dün ve bugun akıntım seffaf cogaldi ama uzayan akinti degil henüz
😂kol altı bnde hiç ölçmedim ama dil altı ölçmen şart Cnm çok farklı çıkıyor çünkü kol altı daha düşük çıktı geçen bak arkadadtada
Sen bişey yapma sen hergün ölç ve kaydet cnm kol altı olcumune göre çatlaman oldu olcak gibi duruyor yani bu değerle benim tabloya baktığımda hatta şuan çatlamış olman lazım Eva yıkıyormus ölçerini sende yika cnm ben cesaret edemedim içine su girip bozulabilir

Sahiden öyle duydum ben de çok önceden 5gunluk spermle yasıyor diye demek tüpe ulasmjs yaşamıs. Zten yumurtlama gununden oncekı spermler dha şanslı döllenme ıcın yolları uzun cnkuuu
Aynen kuzum bizde ust uste olsun aman gunler kacmasin diye kendimizi kasıyoruz. Göreve dönüşüyor sonra. Ne gerek var. 1gun iliski 1 günlük dinlenme seklinde ilerledikce zaten icerde yumurta ve sperm bulusacak olacagi varsa 💗

Back