2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş
Bende yaa

Sen gece yaptım yaptım negatifti daha da zorlamak istemedim yapmadım varsa 10 gün geçsin gidip kan vereyim
Aman canm aklım almadı bu işi eşim farklı bi marka test aldı bakalım yarın sabaha kadar olmazsam sabah ilk idrarla yaparım artık çok sıvı tüketiyorum gün içinde yapmak istemiyorum

Devlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım
Cnm bnce tam yükseklirken vermiş oldun sen ikinci testi yaptıklarında değerin braz daha yükselmiş yükselmesinde iyi bişey gün içinde hadi gözün aydın canım 🙏🏻
Kızlar ben bugün kan mı versem çok merak ediyorum umarım vardır yaaa🥳🙏🏻
Cnm bnce test yap yine silik çıkarsa aksam git kan ver yada adetin 1 gün geçince ver bence

Kızlar grnel bir soru sormak istiyorum özellikle baya bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim . Adet başladı zannedip lavaboya geldim uzayan şeffaf akıntı oldu gecikmenin 2. Günün içindeyim acaba gebelikten olur mu ?

Cnm bnce tam yükseklirken vermiş oldun sen ikinci testi yaptıklarında değerin braz daha yükselmiş yükselmesinde iyi bişey gün içinde hadi gözün aydın canım 🙏🏻

Cnm bnce test yap yine silik çıkarsa aksam git kan ver yada adetin 1 gün geçince ver bence
Bencede test yapım akşam yine çizgi görürsem bu akşam kan veririm 😍

Kızlar grnel bir soru sormak istiyorum özellikle baya bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim . Adet başladı zannedip lavaboya geldim uzayan şeffaf akıntı oldu gecikmenin 2. Günün içindeyim acaba gebelikten olur mu ?
Canim geçen ay yasadim ben. 2 gün sonra da regl basladi.

😅😅😅hayırlısı olsun ya zaten negatif belli ki
Regl olana kadar hep umut vae yine de umutsuz olma canim.
Ayni belirtileri yaşayıp hamile olan da vardir eminim. Ben mesela sarı akıntım geldiginde hamileydim. Burda sarı akıntı devaminda regl olduk diyenler var. Tüm belirtiler birbirinin aynısı resmen

Ay kızlar ayda tek iliski ile 3 iliski ile gebe kalanlarla dolu heryer. Bizde su gün yumurtladim degerlendireyim fln diye ugrasiyoruz. Insanlar tek iliski ile yada ayda 2 veya 3 iliski ile tutturuyor. Cok fazla kafa yormamak lazim heralde...

Back