2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben neden sende köşede çizgi gördüm. Oynanmamıs halini tekrar atsana beyaz gibi mi

Canım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmış tabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹
Kız bu mühtiş habeerrr. Kimyasal oldu diye bu da kimyasal muhabbeti ne kadar saçma bu nasıl bir yorum ya o zaman kimysaldan sonra sonra sağlıklı bir gebelik yakalayamaman lazım.
Bence bu sonucun tadını çıkart bebeğim hiç mi hiç stres yapma istersen yarın da bu saatlerde yap yükselişe bak illa 2 günde biri beklemene gerek yok çok şüpheleniyorsan. Umarım çok güzel sağlıklı artışların olur çok yeni yakalamışsııınn

Istahim acikken de hic faydali birsey yemek gelmez aklima nerde pis seyler var canım çeker
Iste bende öyleyim gece planlar dusunceler sonra cocuk meselesi hepsinden önde kafamda bile zaten, bu defa da saat olur 2 3 4 ... kısır döngüde sıkışıp kalmis gibi .. Allahım saglikla nasip etsin insallah bebisimin gelmesini bi an önce

Canım bana bunda da var gibi geldiiii

Ovalasyon testi bu şekilde çıkmış fotoğrafta biraz kötü çıkmış aynı değiller hemen hemen aynılar ama t daha silik
Devam canım henuz olmamiş gozukuyo ama baya koyulasmis. silik olan digerinden daha koyu olmalı yumurtlamada bu gunleri degerlendirin yumurtlama oldugunda sperm hazir olmalı tuplerde. Bi kac gune yumurtlama olur en geç 2-3 gün. Pembe olan yumurtlama benim resimde

Eklentiler

• Screenshot_20250225_133236_Femometer Connect.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 23
Canım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmış tabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹
Yaa canim tebrik ederimm gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah hic korkma neden kimyasal olsun. Sen güzel düşün güzel olsun ilerlesin saglikla

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden kimyasal oluyormus peki gitmedin mi bunun için doktora.

Kızlar özelde yaptırdım şimdi 12 çıktı ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş dua edin bana
Nasıl yani devlette farklı özelde farklı yaptırdın ve farklı mı sonuç çıktı nasıl yani İlk defa duydum. Gebelik varsa devlete neden negatif çıktı onu anlayamadım değerin kaçtı

Ben senin ve Alin ada'nın testini aynı görüyorum canım onun da böyle beyazınızı kenarında çizgi vardı sende de aynı Sen görmüyor musun ya

Kuzucum Alin Ada benim de kızımdan önce kimyasalım oldu ama çok şükür bak kızım şu an 6 yaşında kötü düşünme canım iki gün sonra artışa baktırırsın hem daha adetin sanırım geçmiş değil öyle değil mi

Allah seni deli ya yok cnm ben hiç böyle bir rüya görmedim görmeyeyim mümkünse de
Kızlar özelde yaptırdım şimdi 12 çıktı ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş dua edin bana
Nasıl yani sabahki değerin kaçtı negatif dedin cnm kanda değişiklik olması çok garip ilk defa duyuyorum kan sonucuda guvenmeyeceksek neye güveneceğiz biz ya cok sevnmdm cnm inssallh sağlıkla artar 2 gün sonra tekrar ver bakalım yeni yerlestiyse normal bence deger
Malesef bu ay hiç ilişki olmadı eşim bu akşam gelecek sizce şansım nedir
Ozman braz zor ama Allah tan ümit kesilmez cnm bgun mutlaka değerlendirin dediğim gibi 24 saat içinde olmazsa yumurta ölüyor
Vala bende öyle olyorum yemek yemeği sevmyorum hep aparatif şeylerle gecistiryorum hiç deme vala yatakta bile rahat yokamin cnm amin inşallah enmiza zaman teker teker sırayla gelir bebislerimiz

Nasıl yani devlette farklı özelde farklı yaptırdın ve farklı mı sonuç çıktı nasıl yani İlk defa duydum. Gebelik varsa devlete neden negatif çıktı onu anlayamadım değerin kaçtı
Devlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım

Çok ihtimal vermedi doktor ama inşallah canım duanızı bekliyorum
Canm çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla nasip etsin kavuş bebeğine ama anlamadığım devlette çıkmayıp özelde nasıl çıkıyo ki inan bilmediğim için soruyorum cihazmı farklı devlet niye gebelik yok dedi

Ben senin ve Alin ada'nın testini aynı görüyorum canım onun da böyle beyazınızı kenarında çizgi vardı sende de aynı Sen görmüyor musun ya
Göremiyorum kuzu yaaa yarın ola hayrola bekliycem artık 1 awoxum kaldı resmen testleri yedim ahahah
Devlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım
Belki de ikincisini verene kadar değerin 12 ye yükselmiştir kuzu

Kızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş

Sen kan vermiş miydin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…