Ben neden sende köşede çizgi gördüm. Oynanmamıs halini tekrar atsana beyaz gibi mi
Kız bu mühtiş habeerrr. Kimyasal oldu diye bu da kimyasal muhabbeti ne kadar saçma bu nasıl bir yorum ya o zaman kimysaldan sonra sonra sağlıklı bir gebelik yakalayamaman lazım.Canım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmıştabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹
Canim tebrik ederimmmKızlarrr 129 cikti
Istahim acikken de hic faydali birsey yemek gelmez aklima nerde pis seyler var canım çekerAslanım bende
Aynen bazen oluyor öyle cnm
Yani inşaallah öyle temenni ediyorum gece aklıma turşu yapacağım aklıma geldionunla uğraşır dururum busefer yatarken bile rahat yok kafa hep dolu normal cnm bazen olabilir havadanda kaynaklı olabilir iştah açıkken bari bol bol sağlıklı beslen şifa olsun
Cnm yumurta catlayinca içindeki sıvı yayılıyor doktorlar çatlama olduğunu bu şekilde anlıyor öncesinde inşallah ilişkiniz olmuştur 12 24 saat sonra yumurtanın canlılığı ölüyor hemen doktordan sonra ilişki yaşadınmı catlamdan hemen önce sprem olması daha iyi olur ve hemen çatlar çatlamaz olması lazım sonkez
Canım bana bunda da var gibi geldiiiiEki Görüntüle 3549838
Kız bu mühtiş habeerrr. Kimyasal oldu diye bu da kimyasal muhabbeti ne kadar saçma bu nasıl bir yorum ya o zaman kimysaldan sonra sonra sağlıklı bir gebelik yakalayamaman lazım.
Bence bu sonucun tadını çıkart bebeğim hiç mi hiç stres yapma istersen yarın da bu saatlerde yap yükselişe bak illa 2 günde biri beklemene gerek yok çok şüpheleniyorsan. Umarım çok güzel sağlıklı artışların olur çok yeni yakalamışsııınn
Devam canım henuz olmamiş gozukuyo ama baya koyulasmis. silik olan digerinden daha koyu olmalı yumurtlamadaOvalasyon testi bu şekilde çıkmış fotoğrafta biraz kötü çıkmış aynı değiller hemen hemen aynılar ama t daha silik
Yaa canim tebrik ederimmCanım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmıştabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹
Tebrik ederimKızlarrr 129 cikti
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmıştabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹
Nasıl yani devlette farklı özelde farklı yaptırdın ve farklı mı sonuç çıktı nasıl yani İlk defa duydum. Gebelik varsa devlete neden negatif çıktı onu anlayamadım değerin kaçtıKızlar özelde yaptırdım şimdi 12 çıktı ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş dua edin bana
Ben senin ve Alin ada'nın testini aynı görüyorum canım onun da böyle beyazınızı kenarında çizgi vardı sende de aynı Sen görmüyor musun yaEki Görüntüle 3549838
Kız bu mühtiş habeerrr. Kimyasal oldu diye bu da kimyasal muhabbeti ne kadar saçma bu nasıl bir yorum ya o zaman kimysaldan sonra sonra sağlıklı bir gebelik yakalayamaman lazım.
Bence bu sonucun tadını çıkart bebeğim hiç mi hiç stres yapma istersen yarın da bu saatlerde yap yükselişe bak illa 2 günde biri beklemene gerek yok çok şüpheleniyorsan. Umarım çok güzel sağlıklı artışların olur çok yeni yakalamışsııınn
Hayırlı olsun canım yumurtlama döneminde hangi günleri değerlendirdin anlat bakalım bizlere sağlık bakacağına almak nasip etsinKızlarrr 129 cikti
Allah seni deli yaBu sabah eşim işe gittikten sonra rüyamda beni aldattığını gördüm yanımda olsa boğardım öyle bir acıyla uyandım ki benim gibi rüyasında bu tarz şeyler görenler var mı acaba hahahhaha. Ay hala etkisindeyim ya
Nasıl yani sabahki değerin kaçtı negatif dedin cnm kanda değişiklik olması çok garip ilk defa duyuyorum kan sonucuda guvenmeyeceksek neye güveneceğiz biz yaKızlar özelde yaptırdım şimdi 12 çıktı ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş dua edin bana
Ozman braz zor ama Allah tan ümit kesilmez cnm bgun mutlaka değerlendirin dediğim gibi 24 saat içinde olmazsa yumurta ölüyorMalesef bu ay hiç ilişki olmadı eşim bu akşam gelecek sizce şansım nedir
Vala bende öyle olyorum yemek yemeği sevmyorum hep aparatif şeylerle gecistiryorum hiç deme vala yatakta bile rahat yokIstahim acikken de hic faydali birsey yemek gelmez aklima nerde pis seyler var canım çeker
Iste bende öyleyim gece planlar dusunceler sonra cocuk meselesi hepsinden önde kafamda bile zaten, bu defa da saat olur 2 3 4 ... kısır döngüde sıkışıp kalmis gibi .. Allahım saglikla nasip etsin insallah bebisimin gelmesini bi an önce
Devlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadımNasıl yani devlette farklı özelde farklı yaptırdın ve farklı mı sonuç çıktı nasıl yani İlk defa duydum. Gebelik varsa devlete neden negatif çıktı onu anlayamadım değerin kaçtı
Evet canım 2 gün var inşallah sağlıkla artar tek temennimKuzucumAlin Ada benim de kızımdan önce kimyasalım oldu ama çok şükür bak kızım şu an 6 yaşında kötü düşünme canım iki gün sonra artışa baktırırsın hem daha adetin sanırım geçmiş değil öyle değil mi
Canm çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla nasip etsin kavuş bebeğine ama anlamadığım devlette çıkmayıp özelde nasıl çıkıyo ki inan bilmediğim için soruyorum cihazmı farklı devlet niye gebelik yok dediÇok ihtimal vermedi doktor ama inşallah canım duanızı bekliyorum
Göremiyorum kuzu yaaa yarın ola hayrola bekliycem artık 1 awoxum kaldı resmen testleri yedim ahahahBen senin ve Alin ada'nın testini aynı görüyorum canım onun da böyle beyazınızı kenarında çizgi vardı sende de aynı Sen görmüyor musun ya
Belki de ikincisini verene kadar değerin 12 ye yükselmiştir kuzuDevlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım
Sen kan vermiş miydin canımmKızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?