2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar sizce ben ne yapayım. Yumurtlamanın 11 12 13 ve 14. Günü test yaptım negatif bugün 2. Günüm gecikme olarak. Ne yapayım umutlanayım mı yoksa karalar mı bağlayayım
Cnm 12 13 yumurtlaman olduysa daha geçmedi günün benmde 12 13 arası oldu yarın regl olmam lazm bekle bakalim

Çok üzgünüm senin adına buyuzden diyorum hep cnm erken testler bence hepsi illa bi silik çizgi cıkartyor predictorda benim için bitmiştir kaset testler daha güvenilir 12.ci günde yapın varsa onlarda pozitif çıkıyor algılaması aynı inannin kana geçmeyen hcgyi hiçbir test algilamaz 6 gün önce zaten bebek yerleşme aşamasında oluyor mümkün değil yani günün geçmediysr bekle cnm sonra yine kaset test yaparsın 🙏🏻
Öyle yapıcam bakalım canım çok sağolun hepiniz 🙏🏽 burada ki destek çok güzel 🥰

Kızlar predictor yanıldı hamile değilmişim 😔
Canım Ben yorum yapmak istemedim Çünkü oradaki çizgi beyaz görüyordum ve köşesinde onun kuruma işareti gibiydi hakkında hayırlı olsun inşallah önümüzdeki ay pozitif görürsün sıkma canını boş yere. Bundan sonra net pembe görmedikçe acile gitme benim de başıma geldi yazın Yani aslında pembe gibiydi Ama işte çok renkli değildi bir hevesle gecenin 11inde gittik 12'de negatif öğrenmiştim O hissi çok iyi anlıyorum insanın dünyası başına yıkılıyor ama merak etme önümüzdeki aya çok daha pozitif girersin ve daha temkinli

Ahahah sağol kuzucum sende çok sıcak kanlısın kovayım ben, sen😅
😘 Aslanım bende😀
Kafada dönüp duran bir konu olunca istemesemde bazen günler gecmiyor gibi geliyor 💔
Yarin tatil o zaman sana 😍
Valla bilemedim neden ama baya bulanıyor midem benim bu defa. Yemek yerken de bulaniyor dusunmemeye calisiyorum. Ama istahim da bir o kadar açık
Aynen bazen oluyor öyle cnm
Yani inşaallah öyle temenni ediyorum gece aklıma turşu yapacağım aklıma geldi😂onunla uğraşır dururum busefer yatarken bile rahat yok kafa hep dolu😀 normal cnm bazen olabilir havadanda kaynaklı olabilir iştah açıkken bari bol bol sağlıklı beslen şifa olsun 🙏🏻😘

Bugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi
Cnm yumurta catlayinca içindeki sıvı yayılıyor doktorlar çatlama olduğunu bu şekilde anlıyor öncesinde inşallah ilişkiniz olmuştur 12 24 saat sonra yumurtanın canlılığı ölüyor hemen doktordan sonra ilişki yaşadınmı catlamdan hemen önce sprem olması daha iyi olur ve hemen çatlar çatlamaz olması lazım sonkez

Bu sabah eşim işe gittikten sonra rüyamda beni aldattığını gördüm yanımda olsa boğardım öyle bir acıyla uyandım ki benim gibi rüyasında bu tarz şeyler görenler var mı acaba hahahhaha. Ay hala etkisindeyim ya 🤣

Canım Ben yorum yapmak istemedim Çünkü oradaki çizgi beyaz görüyordum ve köşesinde onun kuruma işareti gibiydi hakkında hayırlı olsun inşallah önümüzdeki ay pozitif görürsün sıkma canını boş yere. Bundan sonra net pembe görmedikçe acile gitme benim de başıma geldi yazın Yani aslında pembe gibiydi Ama işte çok renkli değildi bir hevesle gecenin 11inde gittik 12'de negatif öğrenmiştim O hissi çok iyi anlıyorum insanın dünyası başına yıkılıyor ama merak etme önümüzdeki aya çok daha pozitif girersin ve daha temkinli
Canım şimdi özelde yaptırdım 12 çıktı değerim çok düşük ama gebelik varmış 🥹 tabi 2 kimyasalım olduğu için bunun da kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ☹😔

Bu sabah eşim işe gittikten sonra rüyamda beni aldattığını gördüm yanımda olsa boğardım öyle bir acıyla uyandım ki benim gibi rüyasında bu tarz şeyler görenler var mı acaba hahahhaha. Ay hala etkisindeyim ya 🤣
Geçen gün bende aldatıldığımı gördüm hahhahsh ay bi de Allah affetsin çok çirkin biriydi deliye döndüm hahhaa

Kızlar özelde yaptırdım şimdi 12 çıktı ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş dua edin bana 😔
Yaa var çok yeni daha 😍 reglene iki gün var sanırım canım kimyasalı düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah sağlıkla artar değerin yeni olduğu için böyle çıkmış 💚

İnşallah canım inşallah dualarınıza talibim 🌸❤️
Benim testim de aynı marka silik çıktı senin ki gibi freely yaptım oda silik bugün tekrar test yapıcam koyulaşırsa kan veririm bende umud oldun bana 🥳 iki günde bir kan ver inşallah sağlıkla artar bence yeni oyuzden az çıktı değer

Benim testim de aynı marka silik çıktı senin ki gibi freely yaptım oda silik bugün tekrar test yapıcam koyulaşırsa kan veririm bende umud oldun bana 🥳 iki günde bir kan ver inşallah sağlıkla artar bence yeni oyuzden az çıktı değer
İnşallah senin de vardır canım çok çok dua edicemm sağlıkla kavuşalım hepimiz 🥰🥰

😘 Aslanım bende😀

Aynen bazen oluyor öyle cnm
Yani inşaallah öyle temenni ediyorum gece aklıma turşu yapacağım aklıma geldi😂onunla uğraşır dururum busefer yatarken bile rahat yok kafa hep dolu😀 normal cnm bazen olabilir havadanda kaynaklı olabilir iştah açıkken bari bol bol sağlıklı beslen şifa olsun 🙏🏻😘

Cnm yumurta catlayinca içindeki sıvı yayılıyor doktorlar çatlama olduğunu bu şekilde anlıyor öncesinde inşallah ilişkiniz olmuştur 12 24 saat sonra yumurtanın canlılığı ölüyor hemen doktordan sonra ilişki yaşadınmı catlamdan hemen önce sprem olması daha iyi olur ve hemen çatlar çatlamaz olması lazım sonkez
Malesef bu ay hiç ilişki olmadı eşim bu akşam gelecek sizce şansım nedir

Back