- 28 Ağustos 2024
- 117
- 28
- 13
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya geçtiğimiz iki ay 11. ve 12. günde regl olunca tedirgin oldum ister istemez bugün çıkmadıysa demek ki yok kafasına girdim. Ama göğüslerimde de her ay olduğu kadar acı/ağrı yok henüzDaha çok erken canım dönebilir
Bana d.r 14.gun yap diyordu senin döngün kısa herhalde canım bir kaç gün daha bekle bakalım inşallah pozitif olur yaa ümidini kaybetmeİnşallah canımm. Olursam regl 2. günü giderim yine zaten doktora.
İğne hariç 11. günüm canım
Vedexasüper canım gözün aydınn. Testinin markası neydii
Bekliycem kuzum ya yapacak birşey yok zaten kısmet artıkkBana d.r 14.gun yap diyordu senin döngün kısa herhalde canım bir kaç gün daha bekle bakalım inşallah pozitif olur yaa ümidini kaybetme![]()
İlk defa gördüm yanıldığını ya kan mı vermiştin kuzumKızlar predictor yanıldı hamile değilmişim![]()
Ah kuzum baya baya belli olmuş buuuuuuuEki Görüntüle 3549751 Kızlar dünkü yaptığım freely test bugün baktığım da daha belirgin olmuştubugün yapamadım test eczane açılmamıştı bugün nöbetçi eczaneden alıp bekletilmiş idrarla yapıcam akşam
![]()
Nasıl yanıldı kuzum yaa. Görseli tekrar atar mısınn?Kızlar predictor yanıldı hamile değilmişim![]()
Evet canımAh kuzum baya baya belli olmuş buuuuuuu
Nasıl yanıldı kuzum yaa. Görseli tekrar atar mısınn?
İlk eklediğim test 15 dk sonra çıkan, 2. 1 saat sonra belirenAh kuzum baya baya belli olmuş buuuuuuu
Nasıl yanıldı kuzum yaa. Görseli tekrar atar mısınn?
Attım canım aşağıyaEvet canım![]()
İlk eklediğim test 15 dk sonra çıkan, 2. 1 saat sonra beliren
Evet canımİlk defa gördüm yanıldığını ya kan mı vermiştin kuzum
Resmen predictor a da güvenimiz kalmadııEvet canım
2 gün var canım evet. Ama şimdi başka bir hastanede tekrar yaptırıcamResmen predictor a da güvenimiz kalmadııdirek sonucun 5 in altında mı regle ne kadar kaldı csnım
Yaptır bakalım canım ne çıkacak ya2 gün var canım evet. Ama şimdi başka bir hastanede tekrar yaptırıcam
Kaç çıktı canım değerin bir kaç gün bekle bakalım belki yükselirİlk eklediğim test 15 dk sonra çıkan, 2. 1 saat sonra beliren
Çok üzgünüm senin adına buyuzden diyorum hep cnm erken testler bence hepsi illa bi silik çizgi cıkartyor predictorda benim için bitmiştir kaset testler daha güvenilir 12.ci günde yapın varsa onlarda pozitif çıkıyor algılaması aynı inannin kana geçmeyen hcgyi hiçbir test algilamaz 6 gün önce zaten bebek yerleşme aşamasında oluyor mümkün değil yani günün geçmediysr bekle cnm sonra yine kaset test yaparsınKızlar predictor yanıldı hamile değilmişim![]()
Ateşini olctunmu cnm sabah inşallah sennkide yanılmıyordurEki Görüntüle 3549751 Kızlar dünkü yaptığım freely test bugün baktığım da daha belirgin olmuştubugün yapamadım test eczane açılmamıştı bugün nöbetçi eczaneden alıp bekletilmiş idrarla yapıcam akşam
![]()
İnşallah ya dün 36.7 ydi bugün düşmüş biraz 36.5Ateşini olctunmu cnm sabah inşallah sennkide yanılmıyordur