Kaçıncı günün canım belki döner
Amin kuzum ya çok gerginimYa kuzum benim modunu düşürme bunlarin hepsi birer süreç. Demek ki bu ay da bunu yaşayacakmisiz. Insallah bize bebisimizi getirir bu bulantılar falan
Evet , birçok kadın fark etmeden bile yaşıyormuş bu durumu. En azından gebe kalabiliyorum diye düşünüp diğer aylarda daha umutlu olmak lazımBilmiyorum ki canım ilk gebeliklerde kimyasal ya da düşük olabiliyormuş üst üste olmadığı takdirde hekimler çok ciddiye almıyor bu durumu
Git git bence var ama silikte olsa belli oluyorİnşallah o yanılıyordur kanıtlamak için test vermeye gidiyorum şimdi canım
Canım benim devam et 2-3 gunde surebilir cunku 20-25mm olupta catlayabilir her gun 2mm buyuyor diyebiliyorum. Teste devam et.kzlar benim az önce şeffaf uzayan akıntım geldi dün kadın doğuma gittim yumurta 16 mm 1-2 güne çatlar dedi. ancak ovalasyon testim hala siliksizce ne yapmam lazım test mi bozuk anlamadım ki 1 saat sonra tekrar yapıcm. yumurtam çatlamış mıdır
geçen ay şeffaf uzayan akıntı geldiğinde yumurtam çatlamıştı. bende akıntıyı görünce acaba çatladımı diye tereddüt ettim teste devam edeyim o haldeCanım benim devam et 2-3 gunde surebilir cunku 20-25mm olupta catlayabilir her gun 2mm buyuyor diyebiliyorum. Teste devam et.
Bende 2-3 gun once geliyo her ay o sekilde olacak diye bisey yok ama sen yinede degerlendir bu donemi canımgeçen ay şeffaf uzayan akıntı geldiğinde yumurtam çatlamıştı. bende akıntıyı görünce acaba çatladımı diye tereddüt ettim teste devam edeyim o halde
teşekkür ederim canımBende 2-3 gun once geliyo her ay o sekilde olacak diye bisey yok ama sen yinede degerlendir bu donemi canımteste de devam et.
Yeni yumurtladiysan bugun degerlendir. Çatladiktan sonra 24 saatin var canım çatlamadan degerlendirmen daha iyi olurdu tuplerde hazir sperm olurdu daha iyi olurdu. Ama catlama gunude degerlendirilmeli tabi.Bugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi
Eşim yok evde 5 6 ayda bir kere geliyor erken gelecekti ama izin vermediler bakalım Allah nasip ederse bu akşam degerlendiricezYeni yumurtladiysan bugun degerlendir. Çatladiktan sonra 24 saatin var canım çatlamadan degerlendirmen daha iyi olurdu tuplerde hazir sperm olurdu daha iyi olurdu. Ama catlama gunude degerlendirilmeli tabi.
İnşallah canımmGit git bence var ama silikte olsa belli oluyorinşallah hamilesindir canım ve sağlıkla kucağına alırsın
Ovalasyon testi bu şekilde çıkmış fotoğrafta biraz kötü çıkmış aynı değiller hemen hemen aynılar ama t daha silikBende 2-3 gun once geliyo her ay o sekilde olacak diye bisey yok ama sen yinede degerlendir bu donemi canımteste de devam et.
İnşallah canımm. Olursam regl 2. günü giderim yine zaten doktora.Yaaa belki pozitife döner çok var böyle negatif görüp sonradan pozitif olan olmasa bile üzülme iğnenin etkisi devam eder bir kaç ay daha.
İğne hariç 11. günüm canımKaçıncı günün canım belki döner
süper canım gözün aydınn. Testinin markası neydiiKızlarrr 129 cikti
İnsallah canim hekim uygun görürse femara ile devam etmek isteyecegim bu ayEvet , birçok kadın fark etmeden bile yaşıyormuş bu durumu. En azından gebe kalabiliyorum diye düşünüp diğer aylarda daha umutlu olmak lazıminşallah en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
Daha çok erken canım dönebilirİnşallah canımm. Olursam regl 2. günü giderim yine zaten doktora.
İğne hariç 11. günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?