2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Baktım canım ben çok az görüyorum ama eşim hiç yok diyor yarın test veriyim o zaman ben
IMG_5825.jpeg

Canım bak oynadım. Bence var ya görünüyor yaniii

Kuzum yemin ederim benim de midem bulanıyor ya. Tatlı yesem olmuyor tuzlu yesem olmuyor. Ağzımda tat kalmadı ☹️
Ya niye öyle oldu bilmiyorum. Benimde ayni. Karnim acıkıyor mesela birseyler atistirayim diyorum yani hicbisey gözüme güzel gelmiyor. Severek yedigim seylerden bile soguyorum anlamadim degisik bir bulantı su an bile var hala.

Bilmem bana çok hızlı geçiyor ya heleki bugün hiç bişey anlamadım 🥴 yarını kendime ayırmaya karar verdim hep bir kosturma bir dk oturamyorum benim otururp dinlenme saatim gece 12de başlıyor 😀Bendede her zaman olmuyor cnm yumurtlamada bazen olyor bu ay yaşadım mesela
Kafada dönüp duran bir konu olunca istemesemde bazen günler gecmiyor gibi geliyor 💔
Yarin tatil o zaman sana 😍
Valla bilemedim neden ama baya bulanıyor midem benim bu defa. Yemek yerken de bulaniyor dusunmemeye calisiyorum. Ama istahim da bir o kadar açık

Şu anda tam yumurtlama haftasındayım canım 1 haftadır böyle. Regliden hemen sonra yapmaya başladım böyle değildi soluk çıkıyordu. Şimdi koyu çıkıyor daha reglime 15 gün falan var
O zaman yumurtan koooocaman oldu 😄 catlamak icin bekliyor. Havuc ye kuzu.

Back