- 24 Kasım 2015
- 893
- 380
- 103
- 30
predictor mu buu. Bende görüyorumm kaçıncı dkkDelirmediysem çizgi var ama kuruma olabilir mi ya da ben mi çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3549658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
predictor mu buu. Bende görüyorumm kaçıncı dkkDelirmediysem çizgi var ama kuruma olabilir mi ya da ben mi çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3549658
10 dk sonra filan böyle oldu ama eşim yok diyor çıplak gözle bakıncapredictor mu buu. Bende görüyorumm kaçıncı dkk
Şimdi de şeffaf uzayan hafif sarı akıntım oluyor galiba tavuk gibi üst üste yumurtluyorumAnlamadım ben bu işi hayırlısı olsun![]()
10. Dk ise kuruma değildir flashla baktın mıı10 dk sonra filan böyle oldu ama eşim yok diyor çıplak gözle bakınca![]()
Ay evet canım predictor heyecandan onu unutmuşumpredictor mu buu. Bende görüyorumm kaçıncı dkk
Baktım canım ben çok az görüyorum ama eşim hiç yok diyor yarın test veriyim o zaman ben10. Dk ise kuruma değildir flashla baktın mıı
Ayyy bende görüyorummm pembelikte varrr baya bayaDelirmediysem çizgi var ama kuruma olabilir mi ya da ben mi çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3549658
Baktım canım ben çok az görüyorum ama eşim hiç yok diyor yarın test veriyim o zaman ben
Bencede varEki Görüntüle 3549660
Canım bak oynadım. Bence var ya görünüyor yaniii
olabilir canmŞimdi de şeffaf uzayan hafif sarı akıntım oluyor galiba tavuk gibi üst üste yumurtluyorum
Ah kızlar dualarınızı bekliyorum inşallah vardırEki Görüntüle 3549660
Canım bak oynadım. Bence var ya görünüyor yaniii
Ya niye öyle oldu bilmiyorum. Benimde ayni. Karnim acıkıyor mesela birseyler atistirayim diyorum yani hicbisey gözüme güzel gelmiyor. Severek yedigim seylerden bile soguyorum anlamadim degisik bir bulantı su an bile var hala.Kuzum yemin ederim benim de midem bulanıyor ya. Tatlı yesem olmuyor tuzlu yesem olmuyor. Ağzımda tat kalmadı![]()
Kafada dönüp duran bir konu olunca istemesemde bazen günler gecmiyor gibi geliyorBilmem bana çok hızlı geçiyor ya heleki bugün hiç bişey anlamadımyarını kendime ayırmaya karar verdim hep bir kosturma bir dk oturamyorum benim otururp dinlenme saatim gece 12de başlıyor
Bendede her zaman olmuyor cnm yumurtlamada bazen olyor bu ay yaşadım mesela
Yaaa canimmYaptım tertemiz negatif![]()
O zaman yumurtan koooocaman olduŞu anda tam yumurtlama haftasındayım canım 1 haftadır böyle. Regliden hemen sonra yapmaya başladım böyle değildi soluk çıkıyordu. Şimdi koyu çıkıyor daha reglime 15 gün falan var
İnşallah ya rabbim hepimize nasip etsinYaaa canimmüzüldüm simdi..
Canını sıkma ama olur mu. Her zaman umut var. Bebisler gelecek vakti zamani var. Denemekten vazgecme. İnşallah cift cizgili gebelik testlerimizin olmasi cok yakinda![]()
Üzgünüm canım çok geçmiş olsunKimyasal oldu maalesef canım değerim düştü