2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah canm hayırlısı olsun
Kuzum sabret bakalım bir yarına kadar belki başka testte falan da çıkar ya regl olana kadar ümit var. Benim de bugğn tertemiz negatif çıkmıştı ama kasıklarımda bası ve sancı olmasına rağmen umutla beklyorum bakalım yarına

Bakalım hayırlısı artık ya kasık ağrım var ve çok uyuyorum bu aralar komidinin üstünde ölçer hep unutmam canım

Early bende 1 hafta kala cıktı kızımda da . Hamılesın

Senin daha 4 gunun var kuzucummm negatif dıyemeyız asla snaa dha

Senin daha 4 gunun var kuzucummm negatif dıyemeyız asla snaa dha
Ama kuzu geçtiğimiz aylarda 11. Ve 12. Gün regl olunca ne bileyim bu ay da geliverecek sanıyorum bite doktor 25 i dedi ya :/ sancılar da giriyor. Bir tej duphostan kafamı karıştırıyor belki süreyi uzatır diye

Dayanamam ki benim çok ağrım oluyor idrarımı tutunca çok wc çıkarım zaten çikolata kisti olduğu için baskı yapıyor keşke fazla alsaydım internetten ben direk pozitif koyu çizgi çıkar ümidiyle iki tane aldım testi ve buradaki eczanelerde predictor yok awox var bebe tıme var awox alırım bulursam burda hep kötü testler var days doctor artımed felan

Bakalım hayırlısı artık ya kasık ağrım var ve çok uyuyorum bu aralar komidinin üstünde ölçer hep unutmam canım
Cnm bende oğlumda test yaptığımda kasıklarımda bildiğin adet ağrısı vardı inanmayıp 5 tane test yapmıştım hala diyordum benm ağrım var ben adet olcam diye ertesi kanda belli oldu öyle inandım yani şu uyuklama olayını hamileyken yaşamayan bir bendim galiba birde 8 ayıma kadar çalıştım hiç öyle uyku modu yaşamadım sadce son ay göbusten uyuyamyordum geceleri oyuzden uykusuzluk olurdu

Aman aman uzak dur kuzum. En iyisi bulabilirsen awox al birde kaset al olmadı

Ay bu sancı ile ilgili söylediklerin bana umut oldu kuzu

Ama kuzu geçtiğimiz aylarda 11. Ve 12. Gün regl olunca ne bileyim bu ay da geliverecek sanıyorum bite doktor 25 i dedi ya :/ sancılar da giriyor. Bir tej duphostan kafamı karıştırıyor belki süreyi uzatır diye
Duphaston u iki ay kullandım canım d.r eğer bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa reglni getiriyor dedi regl de düzenler duphaston ben duphaston kullandığım da hep bir gün erken oldum.

Cnm evde ped bardak varsa ilk çişini ona yap git test al sonra o idrarla yap

Duphaston u iki ay kullandım canım d.r eğer bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa reglni getiriyor dedi regl de düzenler duphaston ben duphaston kullandığım da hep bir gün erken oldum.
Bana hiç ilişmeseler benim çık düzenli zaten 30-31 gün dedim mi olurum ben döngümün 16-17. Günü çatlıyorum ama tedavi görünce 20-25 güne iniyor hızlandırılmış
Oha bu fikir mük

Mantıklı aslında peki akşama kadar durursa sıkıntı olurmu eczane biraz uzakta iş çıkışı eve geldiğim de yaparım sabah alıp, geç kalmıyım işe test alcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…