Kuzum sabret bakalım bir yarına kadar belki başka testte falan da çıkar ya regl olana kadar ümit var. Benim de bugğn tertemiz negatif çıkmıştı ama kasıklarımda bası ve sancı olmasına rağmen umutla beklyorum bakalım yarınaİnşallah canm hayırlısı olsun
Bakalım hayırlısı artık ya kasık ağrım var ve çok uyuyorum bu aralar komidinin üstünde ölçer hep unutmam canımBen eczaneden aldım kaset testini bunuda hediye verdi tanıdık vardı benmki için dedim sahtemiydi diye senin yaptığın kutunun üstündeki ile aynı benimli farklı test çıktı ve bozuk çıktı yarım yamalak seninkler doğru gibi duruyor ama inşallah cnm çok sevinirim senin adına sabah atesinide ölçmeyi unutma
Early bende 1 hafta kala cıktı kızımda da . HamılesınÇıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırımçok istiyorum ya rüyam da da gördüm şuan çok kasık ağrım var ve çok uyuyorum bir kaç güne belli olur bakalım sen de test yap yarın inşallah koyulaşır canım senin de
Early bende 1 hafta kala cıktı kızımda da . HamılesınÇıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırımçok istiyorum ya rüyam da da gördüm şuan çok kasık ağrım var ve çok uyuyorum bir kaç güne belli olur bakalım sen de test yap yarın inşallah koyulaşır canım senin de
Senin daha 4 gunun var kuzucummm negatif dıyemeyız asla snaa dhaKuzum sabret bakalım bir yarına kadar belki başka testte falan da çıkar ya regl olana kadar ümit var. Benim de bugğn tertemiz negatif çıkmıştı ama kasıklarımda bası ve sancı olmasına rağmen umutla beklyorum bakalım yarına
Kuzu peki böyle regl olacaksın gibi bi sancı mıBakalım hayırlısı artık ya kasık ağrım var ve çok uyuyorum bu aralar komidinin üstünde ölçer hep unutmam canım
Ne yapıyoruz üzülmüyoruz. Çünkü yumurtlamadan adete asla geçmeyen zaman. Adetten yumurtlamaya 1 sn.de geliyor yenı umutlar yükle kendineYaptım tertemiz negatif
Ama kuzu geçtiğimiz aylarda 11. Ve 12. Gün regl olunca ne bileyim bu ay da geliverecek sanıyorum bite doktor 25 i dedi ya :/ sancılar da giriyor. Bir tej duphostan kafamı karıştırıyor belki süreyi uzatır diyeEarly bende 1 hafta kala cıktı kızımda da . Hamılesın
Senin daha 4 gunun var kuzucummm negatif dıyemeyız asla snaa dha
Dayanamam ki benim çok ağrım oluyor idrarımı tutunca çok wc çıkarım zaten çikolata kisti olduğu için baskı yapıyorAy sorma o denetim senin bu müşteri benim sürekli koşturup duruyoruz
Daha çok çok yeni kuzum muhtemelen.yarın idrarını yapmadan çıkabilecek misin dayanır mısın. Eczaneden bide awox yada predictor falan bulursan süper. Ben softec i de çok seviyorum
Cnm bende oğlumda test yaptığımda kasıklarımda bildiğin adet ağrısı vardı inanmayıp 5 tane test yapmıştım hala diyordum benm ağrım var ben adet olcam diye ertesi kanda belli oldu öyle inandım yani şu uyuklama olayını hamileyken yaşamayan bir bendim galibaBakalım hayırlısı artık ya kasık ağrım var ve çok uyuyorum bu aralar komidinin üstünde ölçer hep unutmam canım
Ay bu sancı ile ilgili söylediklerin bana umut oldu kuzuCnm bende oğlumda test yaptığımda kasıklarımda bildiğin adet ağrısı vardı inanmayıp 5 tane test yapmıştım hala diyordum benm ağrım var ben adet olcam diye ertesi kanda belli oldu öyle inandım yani şu uyuklama olayını hamileyken yaşamayan bir bendim galibabirde 8 ayıma kadar çalıştım hiç öyle uyku modu yaşamadım sadce son ay göbusten uyuyamyordum geceleri oyuzden uykusuzluk olurdu
Duphaston u iki ay kullandım canım d.r eğer bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa reglni getiriyor dedi regl de düzenler duphaston ben duphaston kullandığım da hep bir gün erken oldum.Ama kuzu geçtiğimiz aylarda 11. Ve 12. Gün regl olunca ne bileyim bu ay da geliverecek sanıyorum bite doktor 25 i dedi ya :/ sancılar da giriyor. Bir tej duphostan kafamı karıştırıyor belki süreyi uzatır diye
Cnm evde ped bardak varsa ilk çişini ona yap git test al sonra o idrarla yapDayanamam ki benim çok ağrım oluyor idrarımı tutunca çok wc çıkarım zaten çikolata kisti olduğu için baskı yapıyorkeşke fazla alsaydım internetten ben direk pozitif koyu çizgi çıkar ümidiyle iki tane aldım testi ve buradaki eczanelerde predictor yok awox var bebe tıme var awox alırım bulursam burda hep kötü testler var days doctor artımed felan
Gerçekten ya yıldımAy sorma o denetim senin bu müşteri benim sürekli koşturup duruyoruz
Hadi inşallah yaEarly bende 1 hafta kala cıktı kızımda da . Hamılesın
BencedeAman aman uzak dur kuzum. En iyisi bulabilirsen awox al birde kaset al olmadı
İnşallah cnm inşallahAy bu sancı ile ilgili söylediklerin bana umut oldu kuzu
Bana hiç ilişmeseler benim çık düzenli zaten 30-31 gün dedim mi olurum ben döngümün 16-17. Günü çatlıyorum ama tedavi görünce 20-25 güne iniyor hızlandırılmışDuphaston u iki ay kullandım canım d.r eğer bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa reglni getiriyor dedi regl de düzenler duphaston ben duphaston kullandığım da hep bir gün erken oldum.
Oha bu fikir mükCnm evde ped bardak varsa ilk çişini ona yap git test al sonra o idrarla yap
Mantıklı aslındaCnm evde ped bardak varsa ilk çişini ona yap git test al sonra o idrarla yap
İnşallah canım benim bunay yüzümüz güler hayırlısıysaİnşallah cnm inşallahbebeğin gelmsitir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?