2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yaa kiyamammm sicak yer arıyor napsinnn teyzesi sevsin onun patilerini 🥰 benimde kuşlarım var onlar da kardes istiyorlar evde bie bagirip cagiran bebis daha olsun istiyorlar 😍 bi an evvel gelsin su bebislerimiz de evimize neşe katsinlar 🥰
Amin kuzum ya valla çok hazırız biz 🩷🩷

Hayır canım benim henüz olmadım reglime 10 gün kaldı yumurtlama takip etmedim bu ay son ilişki 7 gün önce oldu artık bu ay saldım eşimde yok zaten ay sonuna kadar. Tahminim yumurtlamam son ilişkiden 2 gün sonra filandı artık ya tutarsa kısmet. Arada giriyorum sizleri takip ediyorum cokta fırsat bulamıyorum yazmaya ama bir gelişme olursa sizi bilgilendiricem 🙈🥰
O zaman guzel haberler gelsin senden de bizlerden de bir an once inşallah 🙏
Canım bu hangi marka?
Bir gebenin günlüğü markası canım

Ya kizlar ben çözemedim bir mide bulantısı var bende aldı başını gidiyor. Yani daha önce yumurtlama döneminde hic böyle bulantım falan olmazdi. Sizce neden oluyor bu. Sizlerden kimseye oldu mu oluyor mu böyle bisey. Baya bildigimiz bulanıyor yaa.

Ya kizlar ben çözemedim bir mide bulantısı var bende aldı başını gidiyor. Yani daha önce yumurtlama döneminde hic böyle bulantım falan olmazdi. Sizce neden oluyor bu. Sizlerden kimseye oldu mu oluyor mu böyle bisey. Baya bildigimiz bulanıyor yaa.
Bna oluyor cnm hem yumurtlama döneminde hemde adetliyken

1-2 gune pik görürsün gibi duruyo
Ay insallah kuzum. Benimde tahminim o yönde. Insallah devam eder artış.
Aynen oyle canim geçen gün anlatmak istediğim buydu dedin ya ilk idrardan sonra neden yarim saat 45 dk içinde yapıyosun demiştin. Çünkü idrar seyrelmiyo net çıkıyo.
Canim evet senin dediginle eslesiyor ama biraz daha uzun süre tutmak sıvı alımı olmayinca idrar miktarini artirmadigi icin yine lh seviyesini yukseltip sonucu netlestiriyor. Bende onu test ettim bugun. Geceden sabaha mesanemi istesemde bosaltamadim biliyordum, oglene dek uyudum ama yine de bos degildi mesanem. Ama aksama yaptigim testte defalarca wc gidip bosalmisti geriye sadece hormon icerikli çis kaldi 😁😁 ayni şeyi farkli yollarla kesfetmis olmusuz 😍

İnşallah cnm vala günler oyle hızlı geçiyor ki
Ay bence gecmiyor ya 🙄 sanki zaman duruyor bazen. Bana oyle geldi bugun bitmek bilmedi sanki 😕
Bna oluyor cnm hem yumurtlama döneminde hemde adetliyken
Bende reglken oluyor ama yumurtlama döneminde ilk kez basima geliyor. Üşütme durumu vs olmadi onu biliyorum ama niyeyse bulaniyor.

İnşallah değecek bi bekleyiş olur canım benimde içim içime sığmıyoo çok ağlıyorum yalvarıyorum dua ediyorum bi bebeğim olsun tüm isteyenlerin kucaği dolsun diye çok duygusalım 😔😔
insallah kuzum 🙏 emeklerimiz bosa gitmesin hayallerimize bir an evvel kavuşalım inşallah 🙏 amin canim benim aminn. Hepimizin kucagi bebisle dolsun inşallah 💗

Kuzum yemin ederim benim de midem bulanıyor ya. Tatlı yesem olmuyor tuzlu yesem olmuyor. Ağzımda tat kalmadı ☹️

Kuzu bunda da var yaa ay inşallah yarın eczaneden düzgün bir test denk gelir dee
Ya heyecanlandım şimdi 😍 inşallah vardır canım ya testim yok freely vardı dayanamadım onu da yaptım böyle silik çıktı yarın işe giderken alırım ama bu marka bulmam zor awox felan bulursam onu alırım 🥰
IMG_5824.jpeg

Kalite mühendisiyim ben kuzucum otomotiv sektöründe. Ama firmadakiler maşallah çok dedikoducu😂😂😂
Aaa bende kalite mühendisi olarak çalışıyorum Gıda mühendisiyim 😅

Ay bence gecmiyor ya 🙄 sanki zaman duruyor bazen. Bana oyle geldi bugun bitmek bilmedi sanki 😕

Bende reglken oluyor ama yumurtlama döneminde ilk kez basima geliyor. Üşütme durumu vs olmadi onu biliyorum ama niyeyse bulaniyor.
Bilmem bana çok hızlı geçiyor ya heleki bugün hiç bişey anlamadım 🥴 yarını kendime ayırmaya karar verdim hep bir kosturma bir dk oturamyorum benim otururp dinlenme saatim gece 12de başlıyor 😀Bendede her zaman olmuyor cnm yumurtlamada bazen olyor bu ay yaşadım mesela

Kuzu bunda da var yaa ay inşallah yarın eczaneden düzgün bir test denk gelir dee

Eki Görüntüle 3549616

Aaa bende kalite mühendisi olarak çalışıyorum Gıda mühendisiyim 😅
Çıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırım 🥺 çok istiyorum ya rüyam da da gördüm şuan çok kasık ağrım var ve çok uyuyorum bir kaç güne belli olur bakalım sen de test yap yarın inşallah koyulaşır canım senin de 💚

Stres bizim göbek adımız 😂😂😂😂
Ay sorma o denetim senin bu müşteri benim sürekli koşturup duruyoruz 😅😅
Çıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırım 🥺 çok istiyorum ya rüyam da da gördüm şuan çok kasık ağrım var ve çok uyuyorum bir kaç güne belli olur bakalım sen de test yap yarın inşallah koyulaşır canım senin de 💚
Daha çok çok yeni kuzum muhtemelen. 🥰 yarın idrarını yapmadan çıkabilecek misin dayanır mısın. Eczaneden bide awox yada predictor falan bulursan süper. Ben softec i de çok seviyorum

Back