2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eğer regl başlıyorsa,regl günü ağrım çok olur yani ağrı kesici içicek boyutta olur.Şuan öyle bi ağrım da yok.Ay çok merak ederim ne bu😀
Yeni sokulmede hemen ağrı olamz bazen cnm bekle bakalım yarına belli olur

At bakim cnm onuda odamı erken olandı kasetmiydi kaseti ben yaptım geçen ay silik bile çıkartmamisti ozman sende olabilir
1604E837-E812-40DA-8051-D51838A70A07.jpeg
Pembe kapaklı freely canım

Eklentiler

• 45999315-C661-4922-B7C0-2B4C6C6CD706.jpeg
    45999315-C661-4922-B7C0-2B4C6C6CD706.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 21
Ayyy prodictorde bi gölge var gibii ben hiç bu testte yalancı pozitif görmedim inşallah bebiş vardır . Bir cok testte yalancı gördüm ama bunda görmedim bence hamilesin gibi yarın tekrarla yada kan testi ver
İnşallah vardır canım ya 🌺ilk defa silik çizgi görüyorum yarın tekrar test alıp yapıcam bakalım koyulaşma varsa kan veririm 😌

Sen yarın sabah ilk idrarla yapsana bakım tekrsr cnm bak benim freely erken test böyleydi dış kutusu daki gibi değildi modeli sahtemiydi acaba seninki farklı duruyor
Ben internetten almıştım canım ilk defa denedim bu testi sahte mi değilmi bilmiyorum oyuzden yanlız baya pozitif çıkarmış test 😀 yarın veya diğer gün tekrarlıyım atarım burayada benim testler çok silik inşallah koyulaşır ya.

İnşallah vardır canım ya 🌺ilk defa silik çizgi görüyorum yarın tekrar test alıp yapıcam bakalım koyulaşma varsa kan veririm 😌
Bencede sende var gibi ya bak bende oynadım belki yani silik çizgi eğer bu testtede yalancı çizgi çıktıysa erken testler benim için tsmaiyla bitmiştir demek yarın haberini bekliyorum mutlaka inşallah bebişin gelmiştir ya🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-24-22-22-03-470_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-02-24-22-22-03-470_com.niksoftware.snapseed.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 17
Bencede sende var gibi ya bak bende oynadım belki yani silik çizgi eğer bu testtede yalancı çizgi çıktıysa erken testler benim için tsmaiyla bitmiştir demek yarın haberini bekliyorum mutlaka inşallah bebişin gelmiştir ya🙏🏻
İnşallah vardır canım iki sene olcak olmuyor yıpranıyor insan artık dediğin gibi yaşta geçiyor 27 yaşındayım bir tane olsa bari rüyam da da gördüm hamile olduğumu inşallah çıkar rüyam 😍 yarın haber ederim mutlaka🥰

Ben internetten almıştım canım ilk defa denedim bu testi sahte mi değilmi bilmiyorum oyuzden yanlız baya pozitif çıkarmış test 😀 yarın veya diğer gün tekrarlıyım atarım burayada benim testler çok silik inşallah koyulaşır ya.
Ben eczaneden aldım kaset testini bunuda hediye verdi tanıdık vardı benmki için dedim sahtemiydi diye senin yaptığın kutunun üstündeki ile aynı benimli farklı test çıktı ve bozuk çıktı yarım yamalak seninkler doğru gibi duruyor ama inşallah cnm çok sevinirim senin adına sabah atesinide ölçmeyi unutma

İnşallah vardır canım iki sene olcak olmuyor yıpranıyor insan artık dediğin gibi yaşta geçiyor 27 yaşındayım bir tane olsa bari rüyam da da gördüm hamile olduğumu inşallah çıkar rüyam 😍 yarın haber ederim mutlaka🥰
İnşallah cnm inşallah 🙏🏻 seni çok iyi anlıyorum inan rabbim inşallah göndermiştir emanetini

Kızlar ben bu ay da olmazsa uygulamayı fln silip gebeliği tamamen kafamdan atmayı düşünüyorum burası bana çok iyi geliyo her koşulda tam desteksiniz hepiniziden Allah razı olsun ama anladım ki bu uygulama oldukça ben aklımdan gebeliği atamıycam hep strese giricem habire girip girip belirti arıycam gebe kalanlardan o süreçtekilerden yok yumurtlamaymış yok çatlamaymış testmiş her neyse işte önceden bilmezdim şuan gün gün hesap yapıyorum beni çok yıpratıyo bu durum eğer rabbim bir gün nasip ederse bana da anneliği o zaman gelip söyliycem sanırım benim için böylesi hayırlı hepinize tekrardan çok teşekkür ederim 💕❤️❤️💕❤️‍🩹❤️😔
Canim benim sana ne iyi geliyorsa onu yap. Canin isterse yine gelir yazarsin. Bende senin gibi düşünüyorum. Hatta kalan günlerimi girmeden gecirebilsem keske buraya.. insan beklentiye giriyor. Bir yandan da burda sohbet etmeyi özlüyor ama iyi mi geliyor kötü mü geliyor bilmiyorum.
eva0108 eva0108 @Evanora babylovee babylovee kızlar benim bugün bat günümdü yarında olabilir şuanlık gelen giden yok sizce yarın test mi yapıyım yoksa olursa gecikme mi bekliyim ? Evde kaset testim var laboquick
Canim bence yap yaa yarin hic erteleme zaten cikar varsa heralde. Cikmaz da gecikmen olursa yeniden yaparsin olmaz mi 😍

Canim benim sana ne iyi geliyorsa onu yap. Canin isterse yine gelir yazarsin. Bende senin gibi düşünüyorum. Hatta kalan günlerimi girmeden gecirebilsem keske buraya.. insan beklentiye giriyor. Bir yandan da burda sohbet etmeyi özlüyor ama iyi mi geliyor kötü mü geliyor bilmiyorum.

Canim bence yap yaa yarin hic erteleme zaten cikar varsa heralde. Cikmaz da gecikmen olursa yeniden yaparsin olmaz mi 😍
Yapıcam canm hatta sabahı beklemiycem idrara sıkışık olmayı bekliyorum bu gece yapıcam 💕💕🤭

Sorma teyzesi ya peşimde sürekli kafamda yatmak istiyor ama ben nefes alamıyorum komodine gidiyor😂 o da kardeş istiyor😂😂
Yaa kiyamammm sicak yer arıyor napsinnn teyzesi sevsin onun patilerini 🥰 benimde kuşlarım var onlar da kardes istiyorlar evde bie bagirip cagiran bebis daha olsun istiyorlar 😍 bi an evvel gelsin su bebislerimiz de evimize neşe katsinlar 🥰

Haaa pardon cnm😀 işte zaten aynı hastaneye gideceğiz diye ikisnide bir aradan ciksrtslim dedik bugün oyuzden gitmedik cuma günü gideriz büyük ihtimalle cnm
Iyi dusunmussunuz canim hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Cumaya var daha

Back