Amin kuzum ya valla çok hazırız bizYaa kiyamammm sicak yer arıyor napsinnn teyzesi sevsin onun patilerinibenimde kuşlarım var onlar da kardes istiyorlar evde bie bagirip cagiran bebis daha olsun istiyorlar bi an evvel gelsin su bebislerimiz de evimize neşe katsinlar
O zaman guzel haberler gelsin senden de bizlerden de bir an once inşallahHayır canım benim henüz olmadım reglime 10 gün kaldı yumurtlama takip etmedim bu ay son ilişki 7 gün önce oldu artık bu ay saldım eşimde yok zaten ay sonuna kadar. Tahminim yumurtlamam son ilişkiden 2 gün sonra filandı artık ya tutarsa kısmet. Arada giriyorum sizleri takip ediyorum cokta fırsat bulamıyorum yazmaya ama bir gelişme olursa sizi bilgilendiricem
Bir gebenin günlüğü markası canımCanım bu hangi marka?
Aynen canim bizde öyleAmin kuzum ya valla çok hazırız biz
İnşallah cnm vala günler oyle hızlı geçiyor kiIyi dusunmussunuz canim hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Cumaya var daha
İnşallah değecek bi bekleyiş olur canım benimde içim içime sığmıyoo çok ağlıyorum yalvarıyorum dua ediyorum bi bebeğim olsun tüm isteyenlerin kucaği dolsun diye çok duygusalımHaydi bakalim heyecanli bekleyiiiss ay cok merak ettim simdiden
Bna oluyor cnm hem yumurtlama döneminde hemde adetliykenYa kizlar ben çözemedim bir mide bulantısı var bende aldı başını gidiyor. Yani daha önce yumurtlama döneminde hic böyle bulantım falan olmazdi. Sizce neden oluyor bu. Sizlerden kimseye oldu mu oluyor mu böyle bisey. Baya bildigimiz bulanıyor yaa.
Ay insallah kuzum. Benimde tahminim o yönde. Insallah devam eder artış.1-2 gune pik görürsün gibi duruyo
Canim evet senin dediginle eslesiyor ama biraz daha uzun süre tutmak sıvı alımı olmayinca idrar miktarini artirmadigi icin yine lh seviyesini yukseltip sonucu netlestiriyor. Bende onu test ettim bugun. Geceden sabaha mesanemi istesemde bosaltamadim biliyordum, oglene dek uyudum ama yine de bos degildi mesanem. Ama aksama yaptigim testte defalarca wc gidip bosalmisti geriye sadece hormon icerikli çis kaldiAynen oyle canim geçen gün anlatmak istediğim buydu dedin ya ilk idrardan sonra neden yarim saat 45 dk içinde yapıyosun demiştin. Çünkü idrar seyrelmiyo net çıkıyo.
Ay bence gecmiyor yaİnşallah cnm vala günler oyle hızlı geçiyor ki
Bende reglken oluyor ama yumurtlama döneminde ilk kez basima geliyor. Üşütme durumu vs olmadi onu biliyorum ama niyeyse bulaniyor.Bna oluyor cnm hem yumurtlama döneminde hemde adetliyken
insallah kuzumİnşallah değecek bi bekleyiş olur canım benimde içim içime sığmıyoo çok ağlıyorum yalvarıyorum dua ediyorum bi bebeğim olsun tüm isteyenlerin kucaği dolsun diye çok duygusalım
Canısı naptın yapmadn mıCanm biraz idarara sıkışık olayım dedim bekliycem biraz namazımı fln kılıp sonra yapıcam etiketlerim seni
Kuzum yemin ederim benim de midem bulanıyor ya. Tatlı yesem olmuyor tuzlu yesem olmuyor. Ağzımda tat kalmadıYa kizlar ben çözemedim bir mide bulantısı var bende aldı başını gidiyor. Yani daha önce yumurtlama döneminde hic böyle bulantım falan olmazdi. Sizce neden oluyor bu. Sizlerden kimseye oldu mu oluyor mu böyle bisey. Baya bildigimiz bulanıyor yaa.
Ya heyecanlandım şimdiinşallah vardır canım ya testim yok freely vardı dayanamadım onu da yaptım böyle silik çıktı yarın işe giderken alırım ama bu marka bulmam zor awox felan bulursam onu alırım
Aaa bende kalite mühendisi olarak çalışıyorum Gıda mühendisiyimKalite mühendisiyim ben kuzucum otomotiv sektöründe. Ama firmadakiler maşallah çok dedikoducu
Bilmem bana çok hızlı geçiyor ya heleki bugün hiç bişey anlamadımAy bence gecmiyor yasanki zaman duruyor bazen. Bana oyle geldi bugun bitmek bilmedi sanki
Bende reglken oluyor ama yumurtlama döneminde ilk kez basima geliyor. Üşütme durumu vs olmadi onu biliyorum ama niyeyse bulaniyor.
insallah kuzumemeklerimiz bosa gitmesin hayallerimize bir an evvel kavuşalım inşallah amin canim benim aminn. Hepimizin kucagi bebisle dolsun inşallah
Yaptım tertemiz negatifCanısı naptın yapmadn mı
Stres bizim göbek adımızAaa bende kalite mühendisi olarak çalışıyorum Gıda mühendisiyim
Çıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırımKuzu bunda da var yaa ay inşallah yarın eczaneden düzgün bir test denk gelir dee
Eki Görüntüle 3549616
Aaa bende kalite mühendisi olarak çalışıyorum Gıda mühendisiyim
Üzülme cnm napalim buayda nasip değilmiş bizim için belki bayrama hayırlısyla gelirlerYaptım tertemiz negatif
İnşallah canm hayırlısı olsunÜzülme cnm napalim buayda nasip değilmiş bizim için belki bayrama hayırlısyla gelirler
Ay sorma o denetim senin bu müşteri benim sürekli koşturup duruyoruzStres bizim göbek adımız
Daha çok çok yeni kuzum muhtemelen.Çıplak gözle daha net görünüyor canım değer yeni yükseliyor sanırım ikisinde de silik var koyu olana kadar inanmıcam sanırımçok istiyorum ya rüyam da da gördüm şuan çok kasık ağrım var ve çok uyuyorum bir kaç güne belli olur bakalım sen de test yap yarın inşallah koyulaşır canım senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?