2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlarr benim bugün çatlamadan sonraki 10. Günüm ama sağlı sollu yumurtlama sancısı gibi sancılar giriyor akşam üzerinden beri. Ne alaka ki bu tarihtee
Cnm ya bebek yerleşiyor yada dökülme olcak bekle bakalım 12. Günü birdaha test yap cnm

Ay inşallah kuzum ya nedense ümitsizliğe kapıldım sürekli silik çıkıncaa
Normal 2 aydır yapıyorum benimki hep silik silik gidiyor bir günde koyu oluyor her ay farklı gün oluyo yumurtlama geçen ay 23.gunde yumurtladım bu ay reglimle saydigimda 16.gün farklı oluyo bide testi aç karnına ve su içmeden sabah 2.idrarınla yap idrarına sıkışma ne kadar fazla sıkışırsan idrar seyrelmiş oluyo silik çıkıyo.

İş yerinde oluyorum o yüzden anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. Son iki saat su içmemeye ve tuvalete gitmemeye özen gösteriyorum canım

İş yerinde oluyorum o yüzden anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. Son iki saat su içmemeye ve tuvalete gitmemeye özen gösteriyorum canım
Yapabiliyorsan sabah yap bunda saat farketmiyor bende calisiyorum sabah 8 e dogru işe gitmeden once yapiyorum ve piki net gordum yani.

Estağfurullah canım biz de hepimiz birşeyler ogrenyoruz eva0108 sayesinde smear yaptırıcam

Bence sabah ilk idrarı yapıp saat 10 yada öğlen 12de yapmak en doğrusu bnce cnm gündüz de pik olup hemen catlayabilir aksam silik olduğunda kacirsbilirsin ben hep sabah 10 da ya 12 yapıyordum 3 defa yaptım 13. 14. 15.gunlerde pik görmüştüm

Evet doğru ilk idrarla yapılmazmış ama iş yerinde olduğum için öğlen yapamıyorum

Ayy çok silik var sanki işte bu erken testleri böyle çıkarttığı için sevmyorum cnm varsa elinde sabah birdaha yapsana yarinmiydi adet günün Senin
Evet yarın ama pcos olduğu için gecikiyor biraz freely vardı onu da az önce yaptım yine aynı silik çıktı daha testim kalmadı ama yarın sabah işe giderken alırım canım inşallah koyulaşır ilk defa silik çizgi gördüm

At bakim cnm onuda odamı erken olandı kasetmiydi kaseti ben yaptım geçen ay silik bile çıkartmamisti ozman sende olabilir

İlk idrarla yapmayın diyorlardı kuzum ondan sabah yapmadım ama
İlk idrar degil sabah kalkar kalkmaz ilk idrarını yap evden cikmadan bir daha yapıcaksın 2.idrar yani. Yine sen bilirsin tabi. Ben öyle yapıyorum ve sonuç doğru veriyo geçen ay pikte doktora gitmistim catlamak uzereydi 25mm yumurtam oldugunu soylemisti doktor tutuyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…