Cnm ya bebek yerleşiyor yada dökülme olcak bekle bakalım 12. Günü birdaha test yap cnmKızlarr benim bugün çatlamadan sonraki 10. Günüm ama sağlı sollu yumurtlama sancısı gibi sancılar giriyor akşam üzerinden beri. Ne alaka ki bu tarihtee
Normal 2 aydır yapıyorum benimki hep silik silik gidiyor bir günde koyu oluyorAy inşallah kuzum ya nedense ümitsizliğe kapıldım sürekli silik çıkıncaa
İş yerinde oluyorum o yüzden anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. Son iki saat su içmemeye ve tuvalete gitmemeye özen gösteriyorum canımNormal 2 aydır yapıyorum benimki hep silik silik gidiyor bir günde koyu oluyorher ay farklı gün oluyo yumurtlama geçen ay 23.gunde yumurtladım bu ay reglimle saydigimda 16.gün farklı oluyo bide testi aç karnına ve su içmeden sabah 2.idrarınla yap idrarına sıkışma ne kadar fazla sıkışırsan idrar seyrelmiş oluyo silik çıkıyo.
Yapabiliyorsan sabah yap bunda saat farketmiyor bende calisiyorum sabah 8 e dogru işe gitmeden once yapiyorum ve piki net gordum yani.İş yerinde oluyorum o yüzden anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. Son iki saat su içmemeye ve tuvalete gitmemeye özen gösteriyorum canım
Estağfurullah canım biz de hepimiz birşeyler ogrenyoruzYok canımsın olurmu öyle şey burda bana verdiğiniz her bi öğüt altın değerinde ki çok haklısın varsa bugün çıkmayacak da ne zaman çıkacak biraz idrar biriksin geceye doğru yapıcam canm
Öyle yapıcam canm
Bence sabah ilk idrarı yapıp saat 10 yada öğlen 12de yapmak en doğrusu bnce cnm gündüz de pik olup hemen catlayabilir aksam silik olduğunda kacirsbilirsin ben hep sabah 10 da ya 12 yapıyordum 3 defa yaptım 13. 14. 15.gunlerde pik görmüştümİş yerinde oluyorum o yüzden anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. Son iki saat su içmemeye ve tuvalete gitmemeye özen gösteriyorum canım
O kadar güzel ki birbirimize vesile olmamız her konuda
İlk idrarla yapmayın diyorlardı kuzum ondan sabah yapmadım amaYapabiliyorsan sabah yap bunda saat farketmiyor bende calisiyorum sabah 8 e dogru işe gitmeden once yapiyorum ve piki net gordum yani.
Aynen cnm hepimiz burda birbirmize biseyler katıp bilgi paylaşımı yapıp dertlesiyoruz ne güzel
Evet doğru ilk idrarla yapılmazmış ama iş yerinde olduğum için öğlen yapamıyorumBence sabah ilk idrarı yapıp saat 10 yada öğlen 12de yapmak en doğrusu bnce cnm gündüz de pik olup hemen catlayabilir aksam silik olduğunda kacirsbilirsin ben hep sabah 10 da ya 12 yapıyordum 3 defa yaptım 13. 14. 15.gunlerde pik görmüştüm
Canm biraz idarara sıkışık olayım dedim bekliycem biraz namazımı fln kılıp sonra yapıcam etiketlerim senimmatmazellll ne zaman yapacaksın testi canım? Pek giremeyeceğim bu gece
Evet yarın ama pcos olduğu için gecikiyor biraz freely vardı onu da az önce yaptım yine aynı silik çıktı daha testim kalmadı ama yarın sabah işe giderken alırım canım inşallah koyulaşır ilk defa silik çizgi gördümAyy çok silik var sanki işte bu erken testleri böyle çıkarttığı için sevmyorum cnm varsa elinde sabah birdaha yapsana yarinmiydi adet günün Senin
Cnm yanında götür işyerinin tuvaletinde yap ne olcakEvet doğru ilk idrarla yapılmazmış ama iş yerinde olduğum için öğlen yapamıyorum
Eki Görüntüle 3549548
Olur çekip atayım birazdanCnm su üstündeki şeffaf olan küçük kapağını çıkartıp daha net cekermisin
At bakim cnm onuda odamı erken olandı kasetmiydi kaseti ben yaptım geçen ay silik bile çıkartmamisti ozman sende olabilirEvet yarın ama pcos olduğu için gecikiyor biraz freely vardı onu da az önce yaptım yine aynı silik çıktı daha testim kalmadı ama yarın sabah işe giderken alırım canım inşallah koyulaşır ilk defa silik çizgi gördüm
Ya heyecanlandım şimdiEki Görüntüle 3549527 Kuzum bak oynadım seninle galiba vaaaryarına da aynı testinden var mıı
Erken testti 6 gun önce sonuç yazıyor üstün de.At bakim cnm onuda odamı erken olandı kasetmiydi kaseti ben yaptım geçen ay silik bile çıkartmamisti ozman sende olabilir
Of tek tuvalet var ve bizimkiler maşallah o kadar meraklı ki utanmasalar beraber giricez tuvalete. Çok zor benim içinCnm yanında götür işyerinin tuvaletinde yap ne olcak
İlk idrar degil sabah kalkar kalkmaz ilk idrarını yap evden cikmadan bir daha yapıcaksınİlk idrarla yapmayın diyorlardı kuzum ondan sabah yapmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?