2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben bu ay da olmazsa uygulamayı fln silip gebeliği tamamen kafamdan atmayı düşünüyorum burası bana çok iyi geliyo her koşulda tam desteksiniz hepiniziden Allah razı olsun ama anladım ki bu uygulama oldukça ben aklımdan gebeliği atamıycam hep strese giricem habire girip girip belirti arıycam gebe kalanlardan o süreçtekilerden yok yumurtlamaymış yok çatlamaymış testmiş her neyse işte önceden bilmezdim şuan gün gün hesap yapıyorum beni çok yıpratıyo bu durum eğer rabbim bir gün nasip ederse bana da anneliği o zaman gelip söyliycem sanırım benim için böylesi hayırlı hepinize tekrardan çok teşekkür ederim 💕❤️❤️💕❤️‍🩹❤️😔
Cnm en iyisini yaparsın bukadar hesap kitap yapmamız hiç doğru değil ben buaydan itabern salmistim zaten doktora bile sonkez gideceğim adetin 2 günü ugrasmiycsm artık ne zman olursa olsun nekdsr hesap yapsakta geleceği yoksa yine gelmyor zaten hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah 🙏🏻

Ya aslinda tamamen testlere bagli da kalmamak lazim. Mesela baksana oglenle aksam arasindaki farka. Bence sıvı alımı az olmali ama idrara aşırı sıkışık olup idrari seyreltmemek de lazim. Zor bir denklem acikcasi. Oglen yaptigimda hic bisey yiyip icmemistim ama nasil açık renk cikti. Aksamkinde ise 4 5 saat fln once cay ictim su ictim ama asiri sıkışık dopdolu bir mesane ile yapmamistim. Bu da okuyacak herkese bir fikir olsun.

Ay inşallah canım benim insallah yaa bu ay bebislerimiz bir gelsin de Allahın izniyle ben derece test mest görmek istemiyorum... ya seviyim kedini😅 yatacak yer bulamiyo mu şapşaaaal🥲
Aynen oyle canim geçen gün anlatmak istediğim buydu dedin ya ilk idrardan sonra neden yarim saat 45 dk içinde yapıyosun demiştin. Çünkü idrar seyrelmiyo net çıkıyo.

Beklicem şuanlık ama göğüs hassasiyetim daha çok yeni başladı bel ağrım da öyle acaba beta yeni yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum gebelik varsa
Eğer cstlsma gununuz belli değilse evet ihtimal var tabiki
Aaa neden hemen çıkan bir şey değil mi. Aksatma ne guzel vermişsin hem örnek. Yani kadın doğumcu direkt gittiğimizde alıyor sa süper söyleyeym. Canım ya yetiştiremiyorum hiçbir şeye kızım okula git gel ödevleri ki ödevlerini genelde babası yaptırır ama çok yoğun geçmiyor mu senin de bir de burada 6'da direkt akşam oluyor inan böyle batmam falan oluyor ya bugün ben 12.gün diye aklımda kalmış 13gun olmuş bile o kadar takvimi açıp bakmaya fırsatım yok kaç gündür. İçeri koyduğum avokadolar çürüyecek neredeyse ve ben işin ilginç yanı gerçekten sevmiyordum zaten Yani yiyemiyorum ya resmen yiyemiyorum birazdan ara öğün olarak kızarmış ekmekle yiyeceğim günde yarım yeme hedefim vardı ama artık çeyrek yiyeceğim günde en azından totalde faydası olur sonuçta. Zaten küçücük şeyden ezdikçe bir sürü şey çıkıyor Bir günde bir tane avokado bitirene Bravo
Yok cnm 1 ayda çıkıyor sanırım ama benm kaç ay oldu göremiyorum enabzda ama birkaç kişiye sordum sorun yoksa aramazlar düşmez filan dediler ama bilemiyorum evet cnm alttan muayene ederken hemen onuda alıyor 1 dk sürüyor vala bu ara benimde inanılmaz hep bir koşturmaca aksam nasıl olyor hiç anlamıyorum çocuğu servis alıp bırakıyor da okuldayken bende hiç durmyorum temizlik yemek ev alışverişi dışardaki işler derken bugünde bir kosturmaca aksam olunca yine yemek ödev bulaşık duş filan derken bityorum valla ben yemeklerin yanında meze olarak seviyorum sadece arada bir yapar yeriz sende olduğu kadar ye cnm
Akşam test yapıcam gelmiş şimdi yapamıyorum işte olduğum için inşallah vardır pek umudum yok ama sivilce çıktı regl gelmeden hep çıkar sen de de vardır belki yarın tekrar yükselir inşallah bir test yapsana canım reglede az kalmış 💚
Bendede yok cnm hatta bgun baya ara Ra sancılanıyorum belim sırtımda çok ağrıyor sistim iyce eli kulaginda benimki zaten 2 gün içinde olurum oyuzden test yapmıycam cnm beklentim yok atestende anlasiliyor cnm teste gerek duymadım buay zaten birdahads hiç yapmam artık herşeyi anlıyorum inan varken hissediyor insan ben oğlumdayken varlığına hissederek hemde inanmayarak yapmıştım hiç unutmyorum

Pik olmuş mu acaba 14 altında yazısız olanı bugün yaptım 15. Gün bugün yarın sabah yumurta takibim var aslında ama baya merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20250224_103121.jpg
    IMG_20250224_103121.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250224_103045.jpg
    IMG_20250224_103045.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 18
Cnm en iyisini yaparsın bukadar hesap kitap yapmamız hiç doğru değil ben buaydan itabern salmistim zaten doktora bile sonkez gideceğim adetin 2 günü ugrasmiycsm artık ne zman olursa olsun nekdsr hesap yapsakta geleceği yoksa yine gelmyor zaten hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah 🙏🏻
Kesinlikle öyle canm herşey vakti saatini bekliyo hakkımızda hayırlısı olsun ❤️❤️

Eğer cstlsma gununuz belli değilse evet ihtimal var tabiki

Yok cnm 1 ayda çıkıyor sanırım ama benm kaç ay oldu göremiyorum enabzda ama birkaç kişiye sordum sorun yoksa aramazlar düşmez filan dediler ama bilemiyorum evet cnm alttan muayene ederken hemen onuda alıyor 1 dk sürüyor vala bu ara benimde inanılmaz hep bir koşturmaca aksam nasıl olyor hiç anlamıyorum çocuğu servis alıp bırakıyor da okuldayken bende hiç durmyorum temizlik yemek ev alışverişi dışardaki işler derken bugünde bir kosturmaca aksam olunca yine yemek ödev bulaşık duş filan derken bityorum valla ben yemeklerin yanında meze olarak seviyorum sadece arada bir yapar yeriz sende olduğu kadar ye cnm

Bendede yok cnm hatta bgun baya ara Ra sancılanıyorum belim sırtımda çok ağrıyor sistim iyce eli kulaginda benimki zaten 2 gün içinde olurum oyuzden test yapmıycam cnm beklentim yok atestende anlasiliyor cnm teste gerek duymadım buay zaten birdahads hiç yapmam artık herşeyi anlıyorum inan varken hissediyor insan ben oğlumdayken varlığına hissederek hemde inanmayarak yapmıştım hiç unutmyorum
Ah gerçekten çok zor çok gün yetiştirmek koşturmalı hayat cocuk büyüdükçe daha da artıyor. Biz bir de 2.yi istiyoruz ne büyük cesaret delilik değil mi.. Bizim okul eve 800m fln. Ben arabayla bırakıyorum ona bile üşeniyorum . eşim de bırakıyor boş dersleri oluyor😌 aslında kendım brakınca bile çıkmaya usenyrm ama yabancı bir sehırdeyız serviscılere emanet etmeye korkardım kesin hala psikolojik olarak Buranın kültürüne alısamadım hala🤔 vallahi sırf bu koşturma yüzünden bazen aman 2. Ye ne gerek var hissi gelıyor 1 cocuk bile zorken. O yüzden artık yana yakıla isteyemıuorum bazen de. Ki kızım var mı yok mu belli degl yavrucum nasıl sakin uslu beni hc yormuyor 🤩

Ya aslinda tamamen testlere bagli da kalmamak lazim. Mesela baksana oglenle aksam arasindaki farka. Bence sıvı alımı az olmali ama idrara aşırı sıkışık olup idrari seyreltmemek de lazim. Zor bir denklem acikcasi. Oglen yaptigimda hic bisey yiyip icmemistim ama nasil açık renk cikti. Aksamkinde ise 4 5 saat fln once cay ictim su ictim ama asiri sıkışık dopdolu bir mesane ile yapmamistim. Bu da okuyacak herkese bir fikir olsun.

Ay inşallah canım benim insallah yaa bu ay bebislerimiz bir gelsin de Allahın izniyle ben derece test mest görmek istemiyorum... ya seviyim kedini😅 yatacak yer bulamiyo mu şapşaaaal🥲
Sorma teyzesi ya peşimde sürekli kafamda yatmak istiyor ama ben nefes alamıyorum komodine gidiyor😂 o da kardeş istiyor😂😂

Y yesilelma13 canim nerelerdesin naptin regl oldun mu senn
Hayır canım benim henüz olmadım reglime 10 gün kaldı yumurtlama takip etmedim bu ay son ilişki 7 gün önce oldu artık bu ay saldım eşimde yok zaten ay sonuna kadar. Tahminim yumurtlamam son ilişkiden 2 gün sonra filandı artık ya tutarsa kısmet. Arada giriyorum sizleri takip ediyorum cokta fırsat bulamıyorum yazmaya ama bir gelişme olursa sizi bilgilendiricem 🙈🥰

Benim döngüm 33 gün falan acaba rahim filmi çektirsem bu ay yine gebelik oluşabilir mi

Ah gerçekten çok zor çok gün yetiştirmek koşturmalı hayat cocuk büyüdükçe daha da artıyor. Biz bir de 2.yi istiyoruz ne büyük cesaret delilik değil mi.. Bizim okul eve 800m fln. Ben arabayla bırakıyorum ona bile üşeniyorum . eşim de bırakıyor boş dersleri oluyor😌 aslında kendım brakınca bile çıkmaya usenyrm ama yabancı bir sehırdeyız serviscılere emanet etmeye korkardım kesin hala psikolojik olarak Buranın kültürüne alısamadım hala🤔 vallahi sırf bu koşturma yüzünden bazen aman 2. Ye ne gerek var hissi gelıyor 1 cocuk bile zorken. O yüzden artık yana yakıla isteyemıuorum bazen de. Ki kızım var mı yok mu belli degl yavrucum nasıl sakin uslu beni hc yormuyor 🤩
Vala benimki küçükken hiç yormadi şimdi büyüdükçe yoruyor erkek çocukları çok enerjilerini atamyor bizimki birazda ilgi delisi vala bende diyorum evde 2 erkek varken 3.cuye bakacak gücü görmüyorum kendimde😂 hayırlısı olsun ya ama 2.cide olursa birdaha yapmam o kesin yani eski enerjim yok artık yaslanyoruz herhalde vala bukdar ara verdiğimize çok pişmanım ama mecburiytler vardı gerçi ben değil eşim hiç istemedi şimdi bile zor ikna oldu 3 defadır deneyip olmayınca oda pişman oldu ara verdiği için

Vala benimki küçükken hiç yormadi şimdi büyüdükçe yoruyor erkek çocukları çok enerjilerini atamyor bizimki birazda ilgi delisi vala bende diyorum evde 2 erkek varken 3.cuye bakacak gücü görmüyorum kendimde😂 hayırlısı olsun ya ama 2.cide olursa birdaha yapmam o kesin yani eski enerjim yok artık yaslanyoruz herhalde vala bukdar ara verdiğimize çok pişmanım ama mecburiytler vardı gerçi ben değil eşim hiç istemedi şimdi bile zor ikna oldu 3 defadır deneyip olmayınca oda pişman oldu ara verdiği için
Enerjı olarak gerçekten kızı erkegı eşit evde parandeler atar taklalar neler neler kosar zıplar top oynar babayla ama psikolojik olarak zorlanmyrm cok sukur. Al benden de o kadar kuzum pişman oldum bizde de ben ıstemedım yıllarca. Sonra şakayla karışık niyetıne girdik birden anlamadım hc. Smdı olmuyor yazdan beriii ah diyorum kızım 3yasndyken olsaymks andı o da 3 olacaktı

eva0108 eva0108 Evanora Evanora babylovee babylovee kızlar benim bugün bat günümdü yarında olabilir şuanlık gelen giden yok sizce yarın test mi yapıyım yoksa olursa gecikme mi bekliyim ? Evde kaset testim var laboquick
Yap cnm istersen artık varsada yoksada kesin belli olur zaten ama senle aramızda 1 gün vardı heralde senin regl yarın degilmiydi benim Çarşamba regl günüm catlama 12 13 Şubat arası oldu

Yap cnm istersen artık varsada yoksada kesin belli olur zaten ama senle aramızda 1 gün vardı heralde senin regl yarın degilmiydi benim Çarşamba regl günüm catlama 12 13 Şubat arası oldu
Canm 24 de olabilir 25 te döngü günüme göre bugündü bat yumurtlama takibi yapmadiğim için bilmiyorum tam yarında olabilir tabi 🤷🏻‍♀️

Kızlarr benim bugün çatlamadan sonraki 10. Günüm ama sağlı sollu yumurtlama sancısı gibi sancılar giriyor akşam üzerinden beri. Ne alaka ki bu tarihtee

Back