2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay canım ovu testi aklıma gelmedi iğneyi yaptım yapsam doğru sonuç çıkarır mı bugün bir de benim full iki yumurtalık da kaplı ya minik yumurtalarla o yüzden doğru ölçmediğini düşünmeye başladım valla bilmiyorum ne diyeceğini 25 yaşından sonra net olarak söylenebilirmiş valla ben kadın doğumun yanında stajıma yaptığımda doktorum söylemiştipcos olduğumu çok ağrılı regl dönemleri geçiriyordum 17 yaşımda falandım o zaman öğrendim hiç üstünde de durmadım bana diyor ki kıllanman kilon yok yoktur sende demeye getiriyor dedim bende bunları sorguladım ama olması herkesde aynı şeylerin olmayacağı söylendi bana şaka gibi bi doktordu yorumlarını okudum zaten neyin ne olduğunu o an anladım

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah cnm zamanını bekliyor inan inşallah buay olumlu sonuç alırsın sitolart ne işe yarıyor birde rahim kalınlaştırci iğne neden yapılıyor
Amin canım inşallah sitolart içinde folik asit ve bir çok vitamin olan şasesi suya karıştırıp içilen bir ilaç içinde 30 tane var canım doktorum 1 ay bunu kullan içinde folik asit olduğu için başka folik asit kullanma dedi. Bebeğin tutunabilmesi için rahim duvarının kalın olması gerekiyormuş o yüzden de rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandım canım 1 hafta kadar.

Kızlar birde ovitrelle vurulduktan sonra illa ilk ilişki 36 saat sonra mı olmalı ?
Merhaba canım ben bu pazartesi öğlen 12de vuruldum iğneyi salı akşamı 10dan sonra ilişkiye girin dedi dpktorum ama biz iğneyi yaptığımız akşamda yaptık internetten baktım sorun olmuyor demiş bir doktor değerlendirdik yani

Iyide zaten pcos varsa vardir. 14 yasinda teshis konan dahi var. Ne sacma bir yorumlama olmus o 25 den sonra belli olur ne demek. Neyse kurtarmissin kendini o dr.dan bir daha da gitme. Yani jormalde biz deriz dr.lara iste hocam belirti yok ama yine de var mıdır diye onlar der ki herkeste belirti vermez gizli pkos diyorlar hatta ona da.. biz dr.lardan daha iyi bilir olduk. Canim igne yaptiysan etkiler test tam pozitif cikar artik heralde. Fazlaysa testin dene bir tane ama. Bosver sen büyümüştür senin yumurta. Iyi etmissin igne vurarak.
Kızlar birde ovitrelle vurulduktan sonra illa ilk ilişki 36 saat sonra mı olmalı ?
Canim dr.larin dedigi o. 36 saatte catladigini söylüyorlar. Saat oalrak uymuyorsa az daha erken birliktelik de olabilir bence. Sonucta catlayacak yumurtaya spermi önden gondermis olursun.

O kadar dengesiz bi saatte oldum ki öğlen 3 de 36 saat sonra gece 3 de kalkarız artık bugün keyfe keder istiyorum o yüzden acaba mı oldum

Ya çok üzüldüm canım ben Saadet hanima gitmiştim öneririm daha ılımlı ve düşünceli bence ama tabi herkesin tarzı farklı oluyor

Kuzum sanki gün geçtikçe artacağı yerde daha da silikleşiyor gibi bu test kafayı yedim

Kız çk dogru söylüyorsun cokkk. Art arda yaptık yaptık da noldu tutmuyor dedım eşime yanı o kdr askerin var şunlarl konus yolda kalıyorlar glb ahhaaaha

Devam et tabi bosver sen uygulamayi. Benimde hala yok yumurtlama belirtim mesela. Ama degerlendirmeye de devam ediyorum yaoacak birsey yok. Olursa nasip olur bebis olmazsa da canimiz sagolsun napalim.
Kuzum yumurtlama zamanı benim isteğim çok artıyor eğer bu durum varsa sende oradan anlayabilirsin biliyorsun istegne göre devamm

Kuzum sanki gün geçtikçe artacağı yerde daha da silikleşiyor gibi bu test kafayı yedim
Ya dün ayni seyleri düşündüm bende testinin markasi neydi bebiş?
Benimki bir gebenin günlüğü. Gecen ay innovita kullaniyordum bitince bundan aldim. Ama bilemedim testte mi sıkıntı var acaba diye. Bak benimkileri ekleyeyim sende gör.

Eklentiler

• 20250221_201801.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 19
Kuzum yumurtlama zamanı benim isteğim çok artıyor eğer bu durum varsa sende oradan anlayabilirsin biliyorsun istegne göre devamm
Ya kuzucum isin garip tarafı ne biliyor musun, yumurtlama donemimdeki belirtilerim hep var sadece akıntım o dönemki gibi fazla degil.
Yoksa bende istegim artiyor ordan anliyorum en cok. Su an gayet istegim var yani
Aslinda vajinal olarak da hissettigim yumurtlama dönemimmis gibi. Ama iste o yoğun akinti ve testlerde cift cizgi yok tam. Var da silik. Ekledim yukariya. Belki de bu ay yumurtam test cubugunun göreceği seviyeye ulasmadan catlamistir. O da olabilir.
Bide bende catlama günü lekelenme olur genelde. Dün lekelenmem vardi. Iki gündür de sanki kasıklarım varyaaa dokununca bile agriyor halde sanki birseye baski yapiyorum kasıklarıma az bastirinca zonkluyor ve gun icinde de hep sanci gibi agrim var. Bu ay bir degisikim anlamadim ama bakalim

Benim 3.5tu yazın ilaç kullanmaya başladım ocakta gittim 9 olmuş
Oo sizinki baya düşmüş hap dışında biseyler vermesi gerekmiyormuydu evet hapla zor yükseliyor ama azda yükselyor 2 ayda 18 arttı benimkide ama hala çok düşük

Buay benimkide uszayan akıntı 15.gunde geldi bu güne kdar hep hafif gelyorfu bende çaba bu ay olmayacakmi yada spremlerrden dolayimi anlamadım diye düşünmüştüm sonra sancilandim baktım geldi 2 gün ateşim düşük kaldı 3 gün sürdü ağrım sonra yükseldi ve göğüs hassasiyetin başladı dedim tmam çatladı artık

Eki Görüntüle 3547237
Cane burda 8 haftalık alttaki de 9 haftalset test freely bende kimyasal gebeligim de doğru sonuç vermişti canım
Canım sanki kıza benziyor braz daha büyüsün ohalini tekrar at tekrar bakarım ozman canım kaset testini mi kullanmıştın cnm erken olanı mı kaderinden memnunum şimdilik ama etkeni bozuk bence kutunun üstündeki resimdekiyle bile aynı test çıkmadı sahtesi heralde bu

Bende bilemedim çokta inanmam byle seylere ama
Anladım cnm peki senin rahim kalinlasmiyirmuymus kendisi inşallah faydasını görürsün cnm
Kız çk dogru söylüyorsun cokkk. Art arda yaptık yaptık da noldu tutmuyor dedım eşime yanı o kdr askerin var şunlarl konus yolda kalıyorlar glb ahhaaaha
İçerde neyi begenmiyorlarda birlesmiyorlar acaba

Cnm kaç dakika sonrası bu görüntüler 15 dk 20dk filan beklemesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…