• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bazen üst üste geliyor hayatimizda birseyler, bazen de bunaliyoruz hem ruhen hemde bedenen ondandır belki canim 😐 bire bebis yolu bekliyoruz gelmeyince de modumuz düşüyor. Ay deme yaa gecmedi mi daha 🙁 Allahım cabucak gecirmeyi nasip etsin insallah canim benim.

Canim yarin yap olmadi ne kaybedersin ki. Varsa en azindan belli olur. Pozitif çıkarırsa zaten test bi daha alir yaparsin baska marka.
Öyle cnm rabbim kalbimize ferahlık versin yok cnm hemen gecmezmis uyuz akarları gitsede kaşıntısı 3 ay sürüyormuş maalesef bu aşamada hamile kalmak nekdsr doğru olur bilmyorum onuda ki zaten kalamiyorumda henüz yaptım testi cnm bozuk çıktı yine hiç şaşırmadım yani komedi gibi😂 zaten hiçbir test bu aşamada asla ciksrtmaz daha varsa kanda bile çıkmaz yani 😂

Merhaba benim bir oğlum var 7 yaşında 2. bebişi deniyoruz. benim 5 günüm var ama buayda olmadi sanirim regl bekliyorum 3.denemeyi yaptık buay demirim dışında hormonlardan bir sıkıntım yok önümüzdeki ay kontrolüm var tekrar senin durumun nasıl cnm
Allah hayırlı tamamlasın süreçlerimizi canım ben 2 yıldır çocuk istiyorum bütün tahliller yapıldı ama bir şey çıkmadı olmaması için. Pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum heyecanla onu bekliyorum. İğne öncesi 1 ay sitolart diye bir vitamin kullandım günlük ayrıca rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandım. Pazartesi günü de ovitrelle iğnesini yaptırdım. Hayırlısıyla olmasını çok istiyorum 😔

Kızlar açıkçası göğüs ve akıntı dışındaki her sempton yani kasık ağrısı fln artık olmamaya başladı negatife birlikte . Ama ayın 10 u yumurtlama gösteriyor uygulama daha yeni 11 gün oldu. Geç döllenme vs vs diye düşünüyorum ve adet gecikmesi yaşamadan test yapmak istemiyorum. 5li awox aldım 3 ü gitti. Bir tane de prodoctor var onu da tutuyorum 3 test kaldı zulamda pazartesi adet günüm. Bakalım. İşin trajikomik yanıyla akşam doğum var bir tanışımın ona gidicem (hayırlı evlat olsun tabi de sadece hevesleniypeum ) kafamda içim yanar yanar çalıyor. Adet de gecikme 8 veya 10 gün olmadan onu da yapmicam. Pazartesi Bi batın ultrason randevum var süpriz yapıp orda çıkarsa evladım çok mutlu olurum 🤣🤣🤣🤣🤣 çıkmazsa da artık arsızlığa vericem kendimi tüm testleri Bi anda tüketicem ne ki bu bere
Canim azcik sabret bakakim testleri pes pese bitirmee. Ahh hayatin bu acı tarafi.. hepimiz boyle seylerle karsilasiyoruz hayatimizda. Bizim burnumuzda tuterken baskalarina gozaydina gidiyoruz 🥲 Allahım kimsenin kucagini bos birakmasin💗🙏 en kısa zamanda tüm isteyen hepimize nasip etsin inşallah

Allah hayırlı tamamlasın süreçlerimizi canım ben 2 yıldır çocuk istiyorum bütün tahliller yapıldı ama bir şey çıkmadı olmaması için. Pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum heyecanla onu bekliyorum. İğne öncesi 1 ay sitolart diye bir vitamin kullandım günlük ayrıca rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandım. Pazartesi günü de ovitrelle iğnesini yaptırdım. Hayırlısıyla olmasını çok istiyorum 😔
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah cnm zamanını bekliyor inan inşallah buay olumlu sonuç alırsın sitolart ne işe yarıyor birde rahim kalınlaştırci iğne neden yapılıyor

Öyle cnm rabbim kalbimize ferahlık versin yok cnm hemen gecmezmis uyuz akarları gitsede kaşıntısı 3 ay sürüyormuş maalesef bu aşamada hamile kalmak nekdsr doğru olur bilmyorum onuda ki zaten kalamiyorumda henüz yaptım testi cnm bozuk çıktı yine hiç şaşırmadım yani komedi gibi😂 zaten hiçbir test bu aşamada asla ciksrtmaz daha varsa kanda bile çıkmaz yani 😂
Ama bence testin supheli kuzum. Yani pozitif de olabilir sanki cizgi yarim kaldi diye suçu ne testin😁
Ay kuzum gidin dr.a o zaman da insallah guzel bir ilac fln birsey versin yeniden kullanin. Bence gebe kalmaya engel birsey degil bu durum

Canim azcik sabret bakakim testleri pes pese bitirmee. Ahh hayatin bu acı tarafi.. hepimiz boyle seylerle karsilasiyoruz hayatimizda. Bizim burnumuzda tuterken baskalarina gozaydina gidiyoruz 🥲 Allahım kimsenin kucagini bos birakmasin💗🙏 en kısa zamanda tüm isteyen hepimize nasip etsin inşallah
Amin aminnn beklicrm işte 10 gün daha bakalım 😭

Ama bence testin supheli kuzum. Yani pozitif de olabilir sanki cizgi yarim kaldi diye suçu ne testin😁
Ay kuzum gidin dr.a o zaman da insallah guzel bir ilac fln birsey versin yeniden kullanin. Bence gebe kalmaya engel birsey degil bu durum
Hiç sanmıyorum cnm saçma sapan ilerledi idrar değişik şekillerden sonra byle kaldı en son😂yok kuzum engel olur diye değil hamile kalırsam bu kaşıntıyla gebelikte zorlanirim diye dedim çünkü oglumdada demir serumu takılmıştı ozmanda alerji yapmıştı bende bacaklarım yanmış gibi kabardı ve doğuma kadar Ağustos sıcağında deli gibi kasinyordum işkence çekmiştim resmen

Hiç sanmıyorum cnm saçma sapan ilerledi idrar değişik şekillerden sonra byle kaldı en son😂yok kuzum engel olur diye değil hamile kalırsam bu kaşıntıyla gebelikte zorlanirim diye dedim çünkü oglumdada demir serumu takılmıştı ozmanda alerji yapmıştı bende bacaklarım yanmış gibi kabardı ve doğuma kadar Ağustos sıcağında deli gibi kasinyordum işkence çekmiştim resmen
Ah kiyamam sana bebis sende kaşıntı yapiyor galiba yoksa hamiş olmayasin yine 😍

Yok cnm demir yedim damar yolundan ondan olmuştu 8 aylıkken oda şuan hiç bişey hissetmiyorum arada regl ağrılarım var zaten bence buayda olmadı
Ay ne oldu bize yaaa. Niye tutturamiyoruz su bebisleri. Vallahi benim kafama takilmaya basladi iyiden iyiye.
Ben daha yumurtlama belirtisi bile yasamadim kac gün oldu. Degerlendiriyorum bos gecmiyorum ama testlerde birsey yok. Dün hafif bi lekelenme yasadim. Anlamadim valla neler oluyor. Birseyler ters gitmesin de..

Ay ne oldu bize yaaa. Niye tutturamiyoruz su bebisleri. Vallahi benim kafama takilmaya basladi iyiden iyiye.
Ben daha yumurtlama belirtisi bile yasamadim kac gün oldu. Degerlendiriyorum bos gecmiyorum ama testlerde birsey yok. Dün hafif bi lekelenme yasadim. Anlamadim valla neler oluyor. Birseyler ters gitmesin de..
Rabbim sınıyor bizi işte cnm imtihanımız bu demkki arkası güzellikle gelecek belki geç olacak cnm yumurtlaman kaçıncı gündesin sen yinede birgün arayla değerlendir görene kadar

Demir düşüklüğü engel olabiliyor cnm benm çok düşük malsef Mart'ta tekrar kontrle gidip baktirscagim yemediğim şey kalmadı ilaçta kullanyrum hala düşük yükselmiyor
Bende cNm ekstra onun için bişey kullanmıyorum henüz ama düşük şuan ve damardan alınan demire alerjim var vücudum kabariyor hap olanı vericek doktor 🤷🏻‍♀️ sigara içiyorum Türk kahvesi de çok fazla yiyorum fin bakalım 💕

Merhaba benimde son 2 aydır tiroidim yüksek çıkıyor doktor gebeliği engellemez ama düşüğe neden olabilir dedi benim triodimi gebelik oluşana kadar baskılayacağını söyledi gebelik oluşunca da farklı ilaçla devam edeceğini söyledi. Kendi kadın doğum doktoruma da sordum ilaçlar gebeliğin engeller mi diye hiç bir sorun oluşturmaz dedi bu ay çatlatma iğnesi verdi hatta
Benimki de düşük canm çok hızlı çalışıyor dedi doktor 0,0005 çıktı sonucum gebelik yolsa bu ay ilaçlı ultrason çekil dedi doktor o ne demek bilmiyorum eğer gebelik varsa da ilaca başlarız direk dedi bakalım

Rabbim sınıyor bizi işte cnm imtihanımız bu demkki arkası güzellikle gelecek belki geç olacak cnm yumurtlaman kaçıncı gündesin sen yinede birgün arayla değerlendir görene kadar
Orasi oyle canim Allahım saglikla en kisa zamanda nasip eder bebeklerimizi kucagimiza almayi inşallah 🙏
Valla bende pek anlamadim canim bu ay karıştı ortalik bende 😄 reglin basindan itibaren 15.günümdeyim bugun. Hala yumurtlama belirtim yok. Gerci anca olur heralde ama ne bileyim. Gecen ay reglden 4 gun sonra yumurtlamistim ona kaydi aklim galiba. 2gunde 1 degerlendiriyoruz canim. 2 gün dur 3.gün birliktelik seklinde.

Bende cNm ekstra onun için bişey kullanmıyorum henüz ama düşük şuan ve damardan alınan demire alerjim var vücudum kabariyor hap olanı vericek doktor 🤷🏻‍♀️ sigara içiyorum Türk kahvesi de çok fazla yiyorum fin bakalım 💕
😀Aynı ben valla benimde damardan alerjim var türk kahve bağımlısıyım ve malesef sigarada içiyorum🥴

Orasi oyle canim Allahım saglikla en kisa zamanda nasip eder bebeklerimizi kucagimiza almayi inşallah 🙏
Valla bende pek anlamadim canim bu ay karıştı ortalik bende 😄 reglin basindan itibaren 15.günümdeyim bugun. Hala yumurtlama belirtim yok. Gerci anca olur heralde ama ne bileyim. Gecen ay reglden 4 gun sonra yumurtlamistim ona kaydi aklim galiba. 2gunde 1 degerlendiriyoruz canim. 2 gün dur 3.gün birliktelik seklinde.
Öylede olur cnm aynen sen ona takılma belki 3 4 güne kalmaz olur yumusların bekle bakalım

Kızlar karşıma böyle bişey çıktı sizce böyle bişey mümkün müdür 🤔

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-21-15-34-11-156_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-02-21-15-34-11-156_com.instagram.android.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 43
Back