- 14 Kasım 2024
- 1.692
- 638
- 38
- 30
İlişkiden kaynaklı acaba dediğini anlayamadım kuzum bence daha olmadı senin cnm olsa mutlaka görürdü testler bnce geçen ay gördüğü gibi senin düzen aslında daha 3 ayda oturur şimdiden taklma bnce yumurtalamani destekyecek şeyler ye akışa bırak cnmYa bende pek bilmiyorum neden boyle oldu bu ay canim ya. Bende diyorum acaba iliskiden kaynaklı mi oldu acaba diye ama bilemedim de. Benjm Kasık agrim da var ama bakalim ne olacak ne zaman olacak yumurtlamam. Yada dedim ya belkide oldu testlerin goremeyecegi seviyede bir yumurtaydi. Aslinda bu testleri çokta yapmamak lazim da iste elinde olunca yapiyor insan
Kuzum 15 dk falan sonra cekmistim ikisini de. Ben daha once bu markada hic yumurtlama goremeden aldigim kutuyu bitirmistim bu ay öyle olmaz inşallah
Bnde aldım tekrar bir ara kullandım memnun kaldım silik çıkmadı hiçBen kaset testini kullanmıştım canım
Cnm gittignde 21 güne denk geliyorsa progesteron baktır bnce gittiğimde bende isteyeceğim catlamadan sonra yaptırmak istiyorum diyeAynıyız benim de 25i yumurtlama. Senin 15. gün mü yumurtlama oluyor canım..27'sinde de doktor randevum var belki hala sıvılar olur da görür çatladığını