• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canm atsana testin foto. Sılıkse gorunurr
Canm yakınlaştırınca çok gözükmüyor işaretlediğim yere bak bi çok hafif bişi var ben direk gördüm ama size atinca gözükmüyo❤️

Eklentiler

• IMG_0144.jpeg
    IMG_0144.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 49
Canm yakınlaştırınca çok gözükmüyor işaretlediğim yere bak bi çok hafif bişi var ben direk gördüm ama size atinca gözükmüyo❤️
Canım vallahi silik çizgi görme suçu olaraktan oraya işaret koymasan da ben görürdüm sanki gerçekten orada bir şey var

Kız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşün 😍😍😍😍 ama ıcın nasıl rhat edecekse öyle yap bence. Guvenmıyorsan ıcme kuzuumm kalp rhatlıgın önemli ah azönce neoldu. Eşim dediki yakınarkadası var İzmirde onlar üniden arkadası. Yazları görusuyoruz ailecek rüyasında eşimi görmüş. Demiş ki ruyamda sizin çocuğunuz oluyordu . Ben Şok hadi biz neyse de kocamın arkadaşının bunu görmesi bneı cok etkıledı. Dun sbaah da rahmetlı babam rüyamda bana bisküvi veriyordu 2,3 paket petibör bisküvi anlamjna bakınca da mutlu sevindirici haber diyor. Nasıl da beklentiye girmeyeyim ki ben smdı. Üstelik yakın arkadaşım da bence Mart'ta hamile olduğunu ogreneceksın dyor aylardır
Ay vallahi iyi tarafindan bakmaya calisiyorum ama bilemiyorum da pek icim rahat etmiyor acikcasi icmeyecegim galiba bugun de.
Ay hadi bakalim hayrolsun kuzucum insallah bebisin gelmek üzeredir 😍😍 ay bu ay bize umut olsun mutluluk bebek getirsin inşallah 🥲

Ay vallahi iyi tarafindan bakmaya calisiyorum ama bilemiyorum da pek icim rahat etmiyor acikcasi icmeyecegim galiba bugun de.
Ay hadi bakalim hayrolsun kuzucum insallah bebisin gelmek üzeredir 😍😍 ay bu ay bize umut olsun mutluluk bebek getirsin inşallah 🥲
Amin amin amin amin amin amin bugün bütün herkese dua ettim buradaki ama sana çok ayrııı ettim 🤫🤫 🌺 Teheccüd namazına kalkmaya karar verdim ısrarla yılmadan. Allah'ım diyor ya benden isteyin ısrarla. Ki Teheccüd namazı gerçekten duaların kabul olmasında çok önemliymiş

Screenshot_2025-02-21-00-17-48-596_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-02-21-00-17-54-068_com.android.chrome.jpg
canlar aranızda anlayan varmı benim tahliller pozitif yazıyor kırmızı korktum ben kötü birşey mi var

Kız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşün 😍😍😍😍 ama ıcın nasıl rhat edecekse öyle yap bence. Guvenmıyorsan ıcme kuzuumm kalp rhatlıgın önemli ah azönce neoldu. Eşim dediki yakınarkadası var İzmirde onlar üniden arkadası. Yazları görusuyoruz ailecek rüyasında eşimi görmüş. Demiş ki ruyamda sizin çocuğunuz oluyordu . Ben Şok hadi biz neyse de kocamın arkadaşının bunu görmesi bneı cok etkıledı. Dun sbaah da rahmetlı babam rüyamda bana bisküvi veriyordu 2,3 paket petibör bisküvi anlamjna bakınca da mutlu sevindirici haber diyor. Nasıl da beklentiye girmeyeyim ki ben smdı. Üstelik yakın arkadaşım da bence Mart'ta hamile olduğunu ogreneceksın dyor aylardır
Canım inşalllah güzel haberler alırsın insan herseyden mutluluk arıyor kendine hepimiz güzel haberler yazalım buraya 🥲🌸

Çok şükür canım çok şükür korktum vallahi çok teşekkür ederim canım
Ne demek bende yeni evliyken bu testlerin yapımıştı gebelik şüphem varken bende korkmuştum nedir diye kendimi resmen hepatit falan yaptım kafayı yemiştim doktorum gülmüştü🤣

Amin amin amin amin amin amin bugün bütün herkese dua ettim buradaki ama sana çok ayrııı ettim 🤫🤫 🌺 Teheccüd namazına kalkmaya karar verdim ısrarla yılmadan. Allah'ım diyor ya benden isteyin ısrarla. Ki Teheccüd namazı gerçekten duaların kabul olmasında çok önemliymiş
Oy kuzum Allah razi olsun🙏🥲 bende her duamda yer veriyorum konustugum herkese 🙏 Allahım saglikla kolaylikla bu ay bebeklerimizin gelecegi haberini aldirsin bize hamile kalalim bu ay insallah amin🙏🙏💗
Allah kabul etsin kuzum simdiden 😊 Allahım hepimizin dualarini kabul etsin🙏💗

Kızlar iyi akşamlar acil birşey sorucam. Sanırım sistit oluyorum gebelik planlarken veya gebeyken monurol kullananınız oldu mu veya başka sistit ilacı, acaba negatif bir etkisi olabilir mi?

Kızlar iyi akşamlar acil birşey sorucam. Sanırım sistit oluyorum gebelik planlarken veya gebeyken monurol kullananınız oldu mu veya başka sistit ilacı, acaba negatif bir etkisi olabilir mi?
Yaa kuzum çok geçmiş olsun arkadaşım da olmustu sanırım sabah sorayım. Yani hamileyken birşeyler ıctı 2,3 hafta önce yani 10 haftalık flndı sanrm. Bana hatırlat olur mu sen 🥺

Dedigin gibi yumurtlama degil ya henüz biseycik olmaz ama yaklasiyor malum dikkat et suya birazz 😍
Ay kuzum bizde degerlendirdik en son salı günü. Bugun degerlendirme niyetim vardi ama daha eve yeni geldik hava -8 derece Allahım korkunc bir soguk var üstümü değiştirip battaniye altina girdim bir daha üşümeyi totisim yemiyor 😅😅😅
Hahahah yaa gerçekten kışın soğuk yazın da sıcak hiç çekilmiyor 😂😂

Hahahah yaa gerçekten kışın soğuk yazın da sıcak hiç çekilmiyor 😂😂
Hahaha yapacak birsey yok. Bebisler gelecek bir sekilde 😍
Canim bu premom komple İngilizce degil mi. Ben hic bakmadim gerci ayarlarina ama. Bende femometer vardi premomu da indirmistim bu ay yukleyeyim diye. Testler silik olunca pekte yüklemedim daha. Kurcalayamadim da var mi dil destegi bakamadim

Kızçeler bende yarın doktora gideceğim bakalım yumurtamız ne durumda 🤣 bugün sağ kaşığında Ağrı hissettim çatlamış mı büyümüş mü ona göre iğneyi yapacağım ama sanki sarpa sardı benim mevzu shhshahhahs
Haber et canim ne diyecek dr.un

Hahaha yapacak birsey yok. Bebisler gelecek bir sekilde 😍
Canim bu premom komple İngilizce degil mi. Ben hic bakmadim gerci ayarlarina ama. Bende femometer vardi premomu da indirmistim bu ay yukleyeyim diye. Testler silik olunca pekte yüklemedim daha. Kurcalayamadim da var mi dil destegi bakamadim
İngilizce kuzum. Ama müthiş uygulama. Ben bu testleri yükledim algıladı. Oran da veriyor hormon seviyesini de söylüyor. Benim testler için düşük dedi mesela

İngilizce kuzum. Ama müthiş uygulama. Ben bu testleri yükledim algıladı. Oran da veriyor hormon seviyesini de söylüyor. Benim testler için düşük dedi mesela
Aynen canim bana da düşük diyor. Ama 2 üç tanesine de ayni yorumu yapmisti. Bakalim bugunku testim koyulasir inşallah da uygulama ne diyecek görürüm o arada. Ay ben cok kafami yormayacak uygulama seviyorum zaten kafam yeterince dolu bide onun dilini çözmeye ugrasmak istemiyorum 😄

Aynen canim bana da düşük diyor. Ama 2 üç tanesine de ayni yorumu yapmisti. Bakalim bugunku testim koyulasir inşallah da uygulama ne diyecek görürüm o arada. Ay ben cok kafami yormayacak uygulama seviyorum zaten kafam yeterince dolu bide onun dilini çözmeye ugrasmak istemiyorum 😄
Doğru haklısın kuzum 😂 benim için daha 4-5 gün var pik görmeye ama ilk seferim diye ben erken başladım. Bazen hiç yumurtlama olmayabiliyormuş galiba

Her ay kasığımda Ağrı ve yumurta akı şeklimde akıntım olurdu tabi o zamanlar dikkat etmezdim. Şimdi öğrendikten sonra onların yumrtlama belirtisi olduğunu dikkat ediyorum. Bu ay ilk kez bebek denemeye niyet ettik ama uygulama bugün yumurtlama dönemi olarak göstermesine rağmen ağrım da akıntım da yok. Nedendir acaba? 2 kez denedik adetim bittiğinden beri bu arada

Back