2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kız nereye gitmekten bahsediyorsun sen gereksiz bir muhabbet çıktı diye saçmalama seni burda herkes tanıyor aylardır bebeğim aynen devam hadi günlerimizi saymacaa

Hadi bakalim sendr bir arastir kendine iyi gelecek takviyeleri al. Ben normalde mfkya da sor derdim aslinda ama onun baya bi pahali takviyeleri. Ya canim üzülme ama yeni ay yeni umutlar çünkü biliyorsun
Hayırlısı canımya kısmet bakalım alabilirsem dediğini almaya çalışacam yeni ay yeni umutlar en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle mfk baya pahalı bir gebenin günlüğünden siteden baktım da senin kullandığın vitamin iki çeşit var biri daha pahalı diğeri bitik k uygun hangisini aldın sen

Canim inolac bi tek paket satiliyor bide 3lü pamet. 3lünün fiyati yüksek onu gördüysen belki. Ben 2 kutu almıştım. Soldaki tekli olan sagdaki 3 kutu

Eklentiler

• Screenshot_20250218-202928_Samsung Internet.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 16
Ben kimseye laf sokmadım arkadaşlar ama görüyorum ki burda bi kaç arkadaş arka planda da buranın dedikodusunu yapıyor hiç yakıştıramadım kaç yaşında insanlarız herkesin karakteri farklı diyip konuyu kapatmama rağmen hiç kalbimde ve niyetim de olmayan şeylerle üstüme gelindi. Burda çoğu arkadaşı tenzi ederek söylüyorum bu arada. Neyse diyeceğim o ki herkesin burda tek bir amacı var çocuk sahibi olmak inşallah en doğru zamanda herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebeğini. Kimsenin de tadını kaçırmak istemem. Ben buraya yazmayacağım daha fazla herkese iyi akşamlar.

Kız nereye gitmekten bahsediyorsun sen gereksiz bir muhabbet çıktı diye saçmalama seni burda herkes tanıyor aylardır bebeğim aynen devam hadi günlerimizi saymacaa
Canım benim herkes bebeğine kavuşsun kabul edemediğimiz durumlar olabilir. Ben de böyleyim reelde oldugum gibi oldugum için savunma mekanizmam bazen devreye giriyor. Haksız eleştiriye gelemeyen biriyim dogrucu davutumdur biraz ıcımde tutamam iyi ki varsınız Bu ayy pozitif hissettiğim için çok aşmamak şartıyla gireceğim. İnsan zaten adette sus pus olup sonra yeni güncellemelerle birlikte ister istemez aynı moda giiryor

Çatlamayı nası anlıyoruz
Cnm ya ovulasyon testiyle ya ateş takibiyle yada uzayan akıntıyı fark ettiğinde yada vücudunu çok çok iyi tanıyorsan belirtilerinle anlayabiliryorsun çatlama olduktan sonra genelde göğüs acısı başlıyor ama bu durum olduğunda yumurta çatlamış oluyor

Arkadaşlar gebelik testi markası öneren yok mu?

Merhaba kizlar bu aydan ümidim kalmadı pkosluyum takviye olarak ne önerirsiniz adetlerim genel anlamda düzensiz
Canım ben yıllardır pcosluyum her belirtiyi yasadım bebeğe karar verince doktora gittim ve insulin direncim olduginu da öğrendim onun içim spor ve diyet yaptım yanında da inositol kullandım çok şükür bende ise yaradı ilk gebelik sağlıklı gitmedi ama şimdi elhamdülillah sağlıklı tavsiyem sağlıklı beslenip spor yapabilirsin birde doktoruna danışıp inositol kullanabilirsin tabiki diğer vitaminlerinde mutlaka baktır inşallah fayda ümit olur yazdıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…