Kız nereye gitmekten bahsediyorsun sen gereksiz bir muhabbet çıktı diye saçmalama seni burda herkes tanıyor aylardır bebeğim aynen devam hadi günlerimizi saymacaaAsıl ben yazmayayım diyorum Ama gülünecek bir şey varsa ortada senin tavrın ya emin ol geçmişi bilenler de beni çok iyi anladığı için şuanda gerisi önemli değil. Kendi yaptıklarını eleştir sonra mıllete yorulmuyor musun falan diye sor.
Hayırlısı canımya kısmet bakalım alabilirsem dediğini almaya çalışacam yeni ay yeni umutlar en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle mfk baya pahalı bir gebenin günlüğünden siteden baktım da senin kullandığın vitamin iki çeşit var biri daha pahalı diğeri bitik k uygun hangisini aldın senHadi bakalim sendr bir arastir kendine iyi gelecek takviyeleri al. Ben normalde mfkya da sor derdim aslinda ama onun baya bi pahali takviyeleri. Ya canim üzülme ama yeni ay yeni umutlar çünkü biliyorsun
Evet awoks al evonaranin tavsiyesiyle sipariş verdim kurama çizgisi dahi oluşmadı sonuç neyse oCanim iste belirtiler birbirine cok benziyor. Birsey diyemiyor insan. Ama bebis belirtisi icin biraz erken sanki.
Kuzu predictor prodoctor iyi benim bildigim birde bu gruptakiler awox öneriyor.
Çatlamanin kaçıncı gündesin erken degilmi şuan cnmYok canm ya her zaman yediğim şeyler aslında farklı bişi yok ama ne bileyim çok kötüyüm bu günlerde aniden düşüp duruyo yarım test yapıcam bakalım
Canim inolac bi tek paket satiliyor bide 3lü pamet. 3lünün fiyati yüksek onu gördüysen belki. Ben 2 kutu almıştım. Soldaki tekli olan sagdaki 3 kutuHayırlısı canımya kısmet bakalım alabilirsem dediğini almaya çalışacam yeni ay yeni umutlar en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle mfk baya pahalı bir gebenin günlüğünden siteden baktım da senin kullandığın vitamin iki çeşit var biri daha pahalı diğeri bitik k uygun hangisini aldın sen
Bu ilaç ne içindi canımmCanim inolac bi tek paket satiliyor bide 3lü pamet. 3lünün fiyati yüksek onu gördüysen belki. Ben 2 kutu almıştım. Soldaki tekli olan sagdaki 3 kutu
EvetKaset test mi yapmıştınız iki gün önce
Çatlamayı nası anlıyoruzÇatlamanin kaçıncı gündesin erken degilmi şuan cnm
Canim yumurta gelisimini destekleyen bir vitamin. Daha cok pcosta ise yaradigi da söyleniyorBu ilaç ne içindi canımm
Tamam canim teşekkür ederim ilgilendigin içinCanim inolac bi tek paket satiliyor bide 3lü pamet. 3lünün fiyati yüksek onu gördüysen belki. Ben 2 kutu almıştım. Soldaki tekli olan sagdaki 3 kutu
Rica ederim canim ne demekTamam canim teşekkür ederim ilgilendigin için
Canım benimKız nereye gitmekten bahsediyorsun sen gereksiz bir muhabbet çıktı diye saçmalama seni burda herkes tanıyor aylardır bebeğim aynen devam hadi günlerimizi saymacaa
Anladım canım çok teşekkürler pcos bari yok allaha şükür hahah ama ne olduğu de belli değil sebepsiz bizimki Rabbim faktörü herhaldeCanim yumurta gelisimini destekleyen bir vitamin. Daha cok pcosta ise yaradigi da söyleniyor
Cnm ya ovulasyon testiyle ya ateş takibiyle yada uzayan akıntıyı fark ettiğinde yada vücudunu çok çok iyi tanıyorsan belirtilerinle anlayabiliryorsun çatlama olduktan sonra genelde göğüs acısı başlıyor ama bu durum olduğunda yumurta çatlamış oluyorÇatlamayı nası anlıyoruz
Arkadaşlar gebelik testi markası öneren yok mu?Kızlar, bel ağrısından duramıyorum midem de bulanıyor, elim ayağım hiç ısınmıyor bir değişik yani, akıntımda bazen sarı bazen beyazımsı. 13 ünde ovulasyon oldu. Kendimi de dinlemek istemiyorum açıkçası ama belirti mi bilmiyorum garip geldi. Ayrıca evde hiç gebelik testim yok internetten sipariş edeyim diyorum hangi markayı önerirsiniz?
Teşekkür ederim görmemişim mesajınızı :)Canim iste belirtiler birbirine cok benziyor. Birsey diyemiyor insan. Ama bebis belirtisi icin biraz erken sanki.
Kuzu predictor prodoctor iyi benim bildigim birde bu gruptakiler awox öneriyor.
5 gün kaldı canmÇatlamanin kaçıncı gündesin erken degilmi şuan cnm
Canım ben yıllardır pcosluyum her belirtiyi yasadım bebeğe karar verince doktora gittim ve insulin direncim olduginu da öğrendim onun içim spor ve diyet yaptım yanında da inositol kullandım çok şükür bende ise yaradı ilk gebelik sağlıklı gitmedi ama şimdi elhamdülillah sağlıklı tavsiyem sağlıklı beslenip spor yapabilirsin birde doktoruna danışıp inositol kullanabilirsin tabiki diğer vitaminlerinde mutlaka baktır inşallah fayda ümit olur yazdıklarımMerhaba kizlar bu aydan ümidim kalmadı pkosluyum takviye olarak ne önerirsiniz adetlerim genel anlamda düzensiz
Softec, awox, predictor earlyArkadaşlar gebelik testi markası öneren yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?