2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aa canım sen nerelisin. Bizim güneydoğu dalı yasadgmz yerde decane diyorlar. Benm de dilime pelesenk oldu. Burda herkese diyorum. Anlamıyor
Canım Anne baba Adıyaman o nedenle aslen Adıyamanlıyım diyorum ama Mersin'de doğdum büyüdüm cane kelimesi yaygındır sevdiklerimize ve ısındıklarımıza kullanıyoruz

Son düzenleme:

Kizlar acilde gebelik testi yaparlar degilmi azcik numarami çeksem şuram buram agriyo bazilari bakmiyo inşallah beni yollamazlar

Merhaba bende 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum daha 1 ay oldu bırakalı o yüzden yumurtlamam geç oldu ovülasyonla takip ediyorum ve site de yeniyim :) beni de ekler misiniz? Sat: 5 Ocak yumurtlama: 30 Ocak yumurtlamaya göre de bat tarihi büyük ihtimal 13 Şubat olucak

Gün boyu senin adına o kadar mıtluydım ki kendim test yapana kadar
Adet gelmedigi surece her zman umut vardr kuzum bu arada ben bu ay çörek otu bal tarcin karisimi yemistim belki onunda faydasi olmuştr tabi hersey bi vesile önce Rabbim izin vericek herseyin vakti saatini o bilir inşallah senin de en kisa zmanda mujdeli haberler alirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…