A abababba Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 1.035 195 38 25 5 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Lucky_16 #1.441 eva0108 .!.: Cnm anlayabiliyorum seni ama üzülme daha yeni deniyoruz gelecek elbet birgün adet olmadınmı sen Genişletmek için tıkla... Yok olmadım daha
eva0108 .!.: Cnm anlayabiliyorum seni ama üzülme daha yeni deniyoruz gelecek elbet birgün adet olmadınmı sen Genişletmek için tıkla... Yok olmadım daha
Mevsimm34 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ekim 2024 555 249 18 29 5 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Lucky_16 #1.442 Evanora .!.: Aa canım sen nerelisin. Bizim güneydoğu dalı yasadgmz yerde decane diyorlar. Benm de dilime pelesenk oldu. Burda herkese diyorum. Anlamıyor Genişletmek için tıkla... Canım Anne baba Adıyaman o nedenle aslen Adıyamanlıyım diyorum ama Mersin'de doğdum büyüdüm Kürtlerde cane kelimesi yaygındır sevdiklerimize ve ısındıklarımıza kullanıyoruz
Evanora .!.: Aa canım sen nerelisin. Bizim güneydoğu dalı yasadgmz yerde decane diyorlar. Benm de dilime pelesenk oldu. Burda herkese diyorum. Anlamıyor Genişletmek için tıkla... Canım Anne baba Adıyaman o nedenle aslen Adıyamanlıyım diyorum ama Mersin'de doğdum büyüdüm Kürtlerde cane kelimesi yaygındır sevdiklerimize ve ısındıklarımıza kullanıyoruz