- 9 Mart 2019
- 1.446
- 1.503
- 133
- 33
- Konu Sahibi belmaberna
-
Benim kızım da tüp bebek. Ben de pek düşünmüyordum ikinci çocuğu. Manevi ve maddi açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Kızım son zamanlar kardeş istedi baktım ben de istemeye başlayınca bir daha deneyelim dedik. Benim kızımda 3 adet 3. Gün embriyosu olmuştu 2 tanesini transfer etmişlerdi kalan bir taneyi 5. Güne zorlamışlardı. Kaliteli olmayınca imha ettiler. Yani benim ilk kızımdan hiç embriyom yoktu. Temmuzda bir daha sil baştan başladım bir cesaretSelamlar7,5 yaşında. Aslında pek istiyor gibi değildik. Yaş geçtikçe pişman olur muyuz bir deneyelim dedik. Tabi en çok oğlumun isteği ağır bastı. Embriyolar güzeldi ama ben 38 yaşındayım. Umarım hepimiz için her şey çok güzel geçsin. Embriyo var mı sil baştan mı her şey?
Bu arada ben de 33 yaşındayım, hayırlısı ile olur canımSelamlar7,5 yaşında. Aslında pek istiyor gibi değildik. Yaş geçtikçe pişman olur muyuz bir deneyelim dedik. Tabi en çok oğlumun isteği ağır bastı. Embriyolar güzeldi ama ben 38 yaşındayım. Umarım hepimiz için her şey çok güzel geçsin. Embriyo var mı sil baştan mı her şey?
Yok ondan değil. Onda 9 embriyo oldu güzeller ya düşük ya olumsuz oldu, oğlum son kalan kalitesizdiBenim kızım da tüp bebek. Ben de pek düşünmüyordum ikinci çocuğu. Manevi ve maddi açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Kızım son zamanlar kardeş istedi baktım ben de istemeye başlayınca bir daha deneyelim dedik. Benim kızımda 3 adet 3. Gün embriyosu olmuştu 2 tanesini transfer etmişlerdi kalan bir taneyi 5. Güne zorlamışlardı. Kaliteli olmayınca imha ettiler. Yani benim ilk kızımdan hiç embriyom yoktu. Temmuzda bir daha sil baştan başladım bir cesaret3 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyo elde edildi bu sefer. Bakalım şimdi heyecanla bekliyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir bebek versin senin embriyon kalmıştı galiba ilk tedavinde?
Selamlar7,5 yaşında. Aslında pek istiyor gibi değildik. Yaş geçtikçe pişman olur muyuz bir deneyelim dedik. Tabi en çok oğlumun isteği ağır bastı. Embriyolar güzeldi ama ben 38 yaşındayım. Umarım hepimiz için her şey çok güzel geçsin. Embriyo var mı sil baştan mı her şey?
Merhabalar tabi ki dönebilirMerhaba ben de 8. Gün test yaptım kanda negatif çıktı yarın 12. Gün pozitife döner mi acaba
Merhabalar. 10. Gün yapsanız doğru sonuca yakın olabilirMerhaba arkadaşlar, ben de 17 ocakta dondurulmuş çift 5. Gün embriyo transferi oldum. Oğlumda da dondurulmuş transfer oldu kendim gebelik testi yaparak öğrenmiştim de kaçıncı gün yaptığımı hatırlamıyorum. Şimdi de kesin yapacağım ama ne zaman yapsam kiSalı iyi gibi değil mi? Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kimsenin emeği zayi olmasın inşallah
Salı başlarım erken gebelik testiyleMerhabalar. 10. Gün yapsanız doğru sonuca yakın olabilirben şahsen bekledim yarın kan tahlili günü 12. Gün.
Hiç bir belirti hissetmiyorum olumsuz büyük ihtimalle benim. Hayırlı olsun sizin inşallah
İnşallah aminnn yarın akşam iyi olursam yazarım çünkü yıkılabilirim biraz bi kaç gün. Geçen yıl boş gebelik yaşadım kendiliğinden ikizlerdi ve inanılmaz yerleşme ağrıları yaşamıştım gece uyutmayan. O yüzden umutlu değilim şahsen.Salı başlarım erken gebelik testiyleöyle söylemeyin belki olumlu olduğu için belirti yaşamıyorsunuz. Zira regl belirtisi yaşamanız gerekirdi. Umarım güzel haberler verirsiniz
bende hiçbirşey hissetmiyorum sonucu bana da yazarmsınız benim 6. günüm hiç test yapmadım yapacak gücümde yok korkuyorum bekleyeceğim muhtemelen negtifMerhabalar. 10. Gün yapsanız doğru sonuca yakın olabilirben şahsen bekledim yarın kan tahlili günü 12. Gün.
Hiç bir belirti hissetmiyorum olumsuz büyük ihtimalle benim. Hayırlı olsun sizin inşallah
Birazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel olurbende hiçbirşey hissetmiyorum sonucu bana da yazarmsınız benim 6. günüm hiç test yapmadım yapacak gücümde yok korkuyorum bekleyeceğim muhtemelen negtif
inşallah ama bende olmadı gibi hisediyorum hep çift embriyo benimBirazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel oluryazarım sonucu tabi ki
Sağlıkla hayırla pozitif olur inşallahBirazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel oluryazarım sonucu tabi ki
Bu arada ben de 33 yaşındayım, hayırlısı ile olur canımSelamlar7,5 yaşında. Aslında pek istiyor gibi değildik. Yaş geçtikçe pişman olur muyuz bir deneyelim dedik. Tabi en çok oğlumun isteği ağır bastı. Embriyolar güzeldi ama ben 38 yaşındayım. Umarım hepimiz için her şey çok güzel geçsin. Embriyo var mı sil baştan mı her şey?
anladım canım ben de öyle bir daha baştan başladıkYok ondan değil. Onda 9 embriyo oldu güzeller ya düşük ya olumsuz oldu, oğlum son kalan kalitesizdinasip işi diğerlerine kesin olur diye bakıyorduk halbuki. Ondan hiç kalmadı yani. Eylül de bunun için başladık. Opu histereskopi ben bi hastalandım derken transfer bu aya kaldı. 4 embriyomuz oldu ikisi transfer oldu. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Güzel haberlerini bekliyoruz canım çok heyecanlıBirazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel oluryazarım sonucu tabi ki
Benim de çiftti ilk deneme bakalım verdim kanı bekliyoruz 1 saate çıkacakmışinşallah ama bende olmadı gibi hisediyorum hep çift embriyo benim
Hayırlısı inşallah çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyoruz canım çok heyecanlı
İnşallah ama hiç öyle hissetmiyorum malesefSağlıkla hayırla pozitif olur inşallah
bende ilkinde senin gibi kayroldum ağladım meğerse tutmuş ama sonra düşük yaptım ne vardı bu kadar kendimi hırpalayacak ama bunda hiçbirşey hidetmiyorum reg sonrası gibi hafif ve rahat hisediyorum ilaç etkisi dahi yok umarım pozitiftir hadi bakalım bol şans bende senin adına heycanlıyım mutlaka yaz.Benim de çiftti ilk deneme bakalım verdim kanı bekliyoruz 1 saate çıkacakmışama olmadı kesin hissediyorum
Gerçekten kendimi hazırladım vücudumu tanıdığım için sanırım sonucu yazarım tabii kibende ilkinde senin gibi kayroldum ağladım meğerse tutmuş ama sonra düşük yaptım ne vardı bu kadar kendimi hırpalayacak ama bunda hiçbirşey hidetmiyorum reg sonrası gibi hafif ve rahat hisediyorum ilaç etkisi dahi yok umarım pozitiftir hadi bakalım bol şans bende senin adına heycanlıyım mutlaka yaz.
Bende negatife hazırım seni de çok merak ettim açıklandı mıGerçekten kendimi hazırladım vücudumu tanıdığım için sanırım sonucu yazarım tabii kiinşallah sizinki pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?