2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Benim kızım da tüp bebek. Ben de pek düşünmüyordum ikinci çocuğu. Manevi ve maddi açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Kızım son zamanlar kardeş istedi baktım ben de istemeye başlayınca bir daha deneyelim dedik. Benim kızımda 3 adet 3. Gün embriyosu olmuştu 2 tanesini transfer etmişlerdi kalan bir taneyi 5. Güne zorlamışlardı. Kaliteli olmayınca imha ettiler. Yani benim ilk kızımdan hiç embriyom yoktu. Temmuzda bir daha sil baştan başladım bir cesaret 3 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyo elde edildi bu sefer. Bakalım şimdi heyecanla bekliyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir bebek versin senin embriyon kalmıştı galiba ilk tedavinde?

Bu arada ben de 33 yaşındayım, hayırlısı ile olur canım

Yok ondan değil. Onda 9 embriyo oldu güzeller ya düşük ya olumsuz oldu, oğlum son kalan kalitesizdi nasip işi diğerlerine kesin olur diye bakıyorduk halbuki. Ondan hiç kalmadı yani. Eylül de bunun için başladık. Opu histereskopi ben bi hastalandım derken transfer bu aya kaldı. 4 embriyomuz oldu ikisi transfer oldu. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merhaba ben de 8. Gün test yaptım kanda negatif çıktı yarın 12. Gün pozitife döner mi acaba
Merhabalar tabi ki dönebilir ben bekledim yarın Kanda bakılacak artık bitiyor oldu mu olmadı mı şahsen

Merhabalar. 10. Gün yapsanız doğru sonuca yakın olabilir ben şahsen bekledim yarın kan tahlili günü 12. Gün.
Hiç bir belirti hissetmiyorum olumsuz büyük ihtimalle benim. Hayırlı olsun sizin inşallah

Merhabalar. 10. Gün yapsanız doğru sonuca yakın olabilir ben şahsen bekledim yarın kan tahlili günü 12. Gün.
Hiç bir belirti hissetmiyorum olumsuz büyük ihtimalle benim. Hayırlı olsun sizin inşallah
Salı başlarım erken gebelik testiyle öyle söylemeyin belki olumlu olduğu için belirti yaşamıyorsunuz. Zira regl belirtisi yaşamanız gerekirdi. Umarım güzel haberler verirsiniz

Salı başlarım erken gebelik testiyle öyle söylemeyin belki olumlu olduğu için belirti yaşamıyorsunuz. Zira regl belirtisi yaşamanız gerekirdi. Umarım güzel haberler verirsiniz
İnşallah aminnn yarın akşam iyi olursam yazarım çünkü yıkılabilirim biraz bi kaç gün. Geçen yıl boş gebelik yaşadım kendiliğinden ikizlerdi ve inanılmaz yerleşme ağrıları yaşamıştım gece uyutmayan. O yüzden umutlu değilim şahsen.

Hepsi aynı olmaz emin olun. Öyle kimyasal, boş, düşük, olumlu hepsini yaşadım ki… hepsi birbirine benziyor bazen. Güzel düşünün şu an bir transfer var en güzeli o

bende hiçbirşey hissetmiyorum sonucu bana da yazarmsınız benim 6. günüm hiç test yapmadım yapacak gücümde yok korkuyorum bekleyeceğim muhtemelen negtif

bende hiçbirşey hissetmiyorum sonucu bana da yazarmsınız benim 6. günüm hiç test yapmadım yapacak gücümde yok korkuyorum bekleyeceğim muhtemelen negtif
Birazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel olur yazarım sonucu tabi ki

Birazdan kan vermeye gidecez tabi ki yazarım benim olmadı büyük ihtimalle öyle hissediyorum artık ama sizin daha yeni bekleyim ve inşallah güzel olur yazarım sonucu tabi ki
inşallah ama bende olmadı gibi hisediyorum hep çift embriyo benim

Bu arada ben de 33 yaşındayım, hayırlısı ile olur canım
anladım canım ben de öyle bir daha baştan başladık ben bilerek bu aya bıraktım öğretmenim tatillere denk getirip rahat rahat tedavi olayım dedim. İl dışında tedavi oluyorum çünkü. Hayırlı zamanda olsun da. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canım çok heyecanlı

Benim de çiftti ilk deneme bakalım verdim kanı bekliyoruz 1 saate çıkacakmış ama olmadı kesin hissediyorum
bende ilkinde senin gibi kayroldum ağladım meğerse tutmuş ama sonra düşük yaptım ne vardı bu kadar kendimi hırpalayacak ama bunda hiçbirşey hidetmiyorum reg sonrası gibi hafif ve rahat hisediyorum ilaç etkisi dahi yok umarım pozitiftir hadi bakalım bol şans bende senin adına heycanlıyım mutlaka yaz.

Gerçekten kendimi hazırladım vücudumu tanıdığım için sanırım sonucu yazarım tabii ki inşallah sizinki pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…