2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Benim de pazartesi tahlil günüm. Bugün 6. Gündü. Hem test yapmak istiyorum hem de istemiyorum. Olumsuz sonuç görmek geriyor ilk denememiz bir de.

Acıl bakarlarmısınız 9. Gün test yaptım silik çizgi var sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20250114_232038.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 15
Benim de pazartesi tahlil günüm. Bugün 6. Gündü. Hem test yapmak istiyorum hem de istemiyorum. Olumsuz sonuç görmek geriyor ilk denememiz bir de.
Aynı gün transfer olmuşuz sanırım size tavsiyem test yapmayın merak ediyor insan ama ben bugün yaptım negatif görünce ister istemez gerildim, uyuyamıyorum

Ami

inşallah transferin ilk günü belim ağrıyor çok tuhaf nar suyu transferden sonra içiliyor mu? Önce içiliyor diye biliyorum

Canım bence yapma ben yaptım kimyasaldı ilki bu 2. Yapmayacağım günüme kadar

transfer sonrası ben belirti falan hissetmiyorum. Yani hangi gün hissederim onu da bilmiyorum 24 ünde test yapmam gerekiyor ama ben ilk evde testimi 19 unda yani pazar yapayım diyorum. 5. gün embriyosu, çıkar heralde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…