Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Benimde ara ara sırt ağrım oluyor eşime masaj yaptırıp rahatlıyorum yada YouTube dan hamile pilatesi yapıyorum
Bel agrisi zaten başima bela surekli masaj yaptiriyorum bende hamile platesine bakayim bende
Ay uzakmişta git gel zor olmuyor mu canim etlik sehir hastanesini pek övmüyorlar ben hiç gitmedim ikisinede
Bizimki de dolanmış. Bir kere dolandigi için sorun yok dediler. Hareketlerde azalma olursa gidecekmişim
Heh sendin simdi hatirladim belki cikmistir baktirdin mi tekrar
Kan sulandirici igne vericeklerdir belki canim ben dogumdan sonra 40 gün daha vuruyorum 9 ay vurdugum koymuyor o çok koyuyor

Günaydın kızlar
Benim dün dersim full dü çok yorulmuştum . Akşam 12 de bir yattım sabah 7 de kalktım . Normalde gece en az 4 kere uyanırdım ya WC ya da bebiş tekmelerdi . Bu gece hiç uyanmamışım ben . Bebiş de haşa hareket etmiyor
bir şey olmamıştır değil mi kızlar ?
Yorgunluktan mı oldu acaba .

Kızlar görümcem bu battaniyeden almış da bi kenarı çıt çıtlı bebek arabası battaniyesiymiş ama nasıl kullanacağımı bilemedim çıt çıtın içine bebeğimi yerleştiricem normal içinde beyaz tül gibi birşey de var.

Eklentiler

• IMG_9600.png
    123,8 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın canım , dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydınnnn canım bebiş de yorulmuştur ondan hareket etmiyordur endişelenme. Yorulunca bana da oluyor öyle

Üniv hastanesine gidiyordunuz ya oradaki doktor doğum şekli için bir şey demiş miydi
Canım, benim eşime hemşire tarif etti akşamları o yapıyor koldan. Göbeğine yapmaya korkuyorsan eşin öğrensin koldan vurmayı, saati önemli değil sadece düzenli rutin oluşturmak gerekiyor. Akşam 10 da vurduysan sonraki günlerde 10 da vur, 24 saatte bir gibi düşün

Benim burdan 2022 agustos annelerinden bi arkadasim orda dogum yapti memnun kalmisti nerde oturuyorsunuz ben yenimahalledeyim
Ben de Yenimahallede oturuyorum ama Gazi hastanesi iş yerimin karşısında. Kontrollere rahat gidip gelmek için tercih ettim . 2021 yılında 2. evladımı ben de Gazide dogum yaptım. . Ben de çok memnun kaldım, cok şukur güzel geçmişti. Bu gebeliğim riskli olduğu için hocaya başladım .İnşALLAH sorunsuz atlatırız bu dogumu da.

Sen yorulunca o da yorulmustur.telas yapma cnm.okulda gün boyu aşırı yoruluyoruz.surekli ayakta.

İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor

Maşallah
kimsenin yüzünü göstermediği şu yalan dünya da benim oğlanın kızgın kızgın poz verişi

Yok arkadaşım korkma sen yorulunca oda yoruluyor iyidir merak etme

Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün 30+0 olduk oğlum 1800 gram olmuş. Çalışabilir raporunu 32+2 de alabilir miyim evime yakın bi hastaneden 6 aralığa buldum randevu o zaman 32+2 olacak.

Hepinize maşallah hanımlar sağlıkla kucağınıza alın

İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor
Bencede daha erken ya , bize doktor hedefimiz Ocak başı dedi sadece. Tam tarih konuşulmadı hiç
Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün 30+0 olduk oğlum 1800 gram olmuş. Çalışabilir raporunu 32+2 de alabilir miyim evime yakın bi hastaneden 6 aralığa buldum randevu o zaman 32+2 olacak.
Günaydın canım , maşallah oğluşuna
Yanlış bilmiyorsam tam 32 de alınması gerekiyor ama çokta emin değilmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…