Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    128
Evet ama kabızlık cok oluyor ya. Lokosit kaç cıkmıştı?

Kizlar ben ettim siz etmeyin diye yaziyorum; prima bez stok yaptim. Ama prima aktif bebek almisim bilmeden, prima premium care cok daha iyiymis daha yumusak ve sizdirmiyomus. 1-2 numara stogum dolu. Artik 3’u premium care alcam napiyim

Ben stok yapmayacağım bazı bebişlerde bazı bezler alerji yapıyormuş. Denemeden bilemezsin dediler. Risk almak istemedim açıkçası

Kizlar ben ettim siz etmeyin diye yaziyorum; prima bez stok yaptim. Ama prima aktif bebek almisim bilmeden, prima premium care cok daha iyiymis daha yumusak ve sizdirmiyomus. 1-2 numara stogum dolu. Artik 3’u premium care alcam napiyim
Evet çok daha iyi ve yumuşak premium care ben hep onu kullandım çocuklarda eşim yanlış alınca senin yaptığın gibi kızıyordum ona kullanılır o da dert değil ama diğeri daha iyi

7 cok yüksek degil canım ama benm 4 oldugunda doktor tek kullanımlık sase vermıstı olmadı yine bi konuş doktorunla
Bunun üstünden kaç hafta geçti canım şase kullandım geçenlerde de acile gittim orda test yaptılar bişey çıkmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…