- 17 Mayıs 2022
- 962
- 412
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.561
Evet ama kabızlık cok oluyor ya. Lokosit kaç cıkmıştı?Aynen insan korkuyor kabız olmamak lazım ama ister istemez oluyoruz bende su gelmesinden korkuyorum en son çok az enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazmamış ama bence yükseldi çünkü hem yanma var hem sık idrara çıkma var tutamıyorum resmen
Kizlar ben ettim siz etmeyin diye yaziyorum; prima bez stok yaptim. Ama prima aktif bebek almisim bilmeden, prima premium care cok daha iyiymis daha yumusak ve sizdirmiyomus. 1-2 numara stogum dolu. Artik 3’u premium care alcam napiyim
Tam hatırlamıyorum ama 7 di sankiEvet ama kabızlık cok oluyor ya. Lokosit kaç cıkmıştı?
Tam hatırlamıyorum ama 7 di sankiEvet ama kabızlık cok oluyor ya. Lokosit kaç cıkmıştı?
Evet haklisin canim ama o zaman da cok pahalanir yetisemem diye korkuyorum ben, az da olsa alacagim alabildigim kadarBen stok yapmayacağım bazı bebişlerde bazı bezler alerji yapıyormuş. Denemeden bilemezsin dediler. Risk almak istemedim açıkçası
7 cok yüksek degil canım ama benm 4 oldugunda doktor tek kullanımlık sase vermıstı olmadı yine bi konuş doktorunlaTam hatırlamıyorum ama 7 di sanki
Evet çok daha iyi ve yumuşak premium care ben hep onu kullandım çocuklarda eşim yanlış alınca senin yaptığın gibi kızıyordum ona kullanılır o da dert değil ama diğeri daha iyiKizlar ben ettim siz etmeyin diye yaziyorum; prima bez stok yaptim. Ama prima aktif bebek almisim bilmeden, prima premium care cok daha iyiymis daha yumusak ve sizdirmiyomus. 1-2 numara stogum dolu. Artik 3’u premium care alcam napiyim
Aynen silinmiş mesajlarHer güncellemeden sonra site daha da kötü oluyoreski mesajlar gitmiş sanırım.
Hiç deme... Son paylaşımlarımız epey ise yarardı. Kimler neler almış inceleyecektimSon bir haftalık mesajlar gitmiş galiba, karmakarışık olmuş site
Evet ya ben de bakıyordum ne eksiğim var diye :/ geri getirirler belkiHiç deme... Son paylaşımlarımız epey ise yarardı. Kimler neler almış inceleyecektim
Bunun üstünden kaç hafta geçti canım şase kullandım geçenlerde de acile gittim orda test yaptılar bişey çıkmadı canım7 cok yüksek degil canım ama benm 4 oldugunda doktor tek kullanımlık sase vermıstı olmadı yine bi konuş doktorunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?