-
- Konu Sahibi Mervenur277
Cumartesi günü gitmiştim. Bugün öğrendim sonucu bugünde kan verdim yarın çıkacak sonuç. Malesef henüz doktora görünemedim. Bulunduğum şehirde randevu sıkıntısı var. Randevusuz bakmıyorlar. Randevu aldım o da 15 gün sonraya daha erken muayene olmanın yolunu bulucam nasip olursa inşallahAmiiin canim aminnsaglikla alalim insallah kucagimiza. Kontrole ne zaman gideceksin. Bu senin kan sonucun cuma günü kanı mıydı?
O zaman bugunku sonucun bu ogrendigimizden de yüksek cikacak oh ne güzelCumartesi günü gitmiştim. Bugün öğrendim sonucu bugünde kan verdim yarın çıkacak sonuç. Malesef henüz doktora görünemedim. Bulunduğum şehirde randevu sıkıntısı var. Randevusuz bakmıyorlar. Randevu aldım o da 15 gün sonraya daha erken muayene olmanın yolunu bulucam nasip olursa inşallah
Evet canım herşey çok farklı olacak bu 9 ayda kendi benliğimize veda ediyoruz aslında ve artık eskisi gibi olmayacaz çünkü anne oluyoruz herşey den önce düşüneceğimiz bir bebişimiz varTabiki yapcazsaglikla doğması bize de saglikla dogum yapmasi nasip olsun. Bundan sonra hayat bizim icin her seyden farkli olacak. Cok bekledik cok şükür kavuscaz. Zaman gecmiyor gibi geliyor mu sana da
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramızaBende şurda ufaktan yerimi alayım sat 5 ağustos tam 7 haftalık gebeyim 12 mayıs doğum günü olarak gösteriyor rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile annelerim de sağlıkla kucağına alsın
Bizde dayancaz mecburEvet canım herşey çok farklı olacak bu 9 ayda kendi benliğimize veda ediyoruz aslında ve artık eskisi gibi olmayacaz çünkü anne oluyoruz herşey den önce düşüneceğimiz bir bebişimiz varzaman hiç geçmiyor ya gün sayıyorum ama bu günler sayarak hiç bitmez millet nasıl dayanmış diyorum çok zormuş gerçekten
İnşallah canım amin dinleniyorum rapor aldım bakalımGitmen çok iyi olmuş canım, yat dinlen hiçbir iş yapma ve aklına kötü bişey getirme bol bol dua et ve ellerini karnına koy bebişinle konuş onu hissetseni bırakmayacak merak etme annesi
İyi olmuş canımİnşallah canım amin dinleniyorum rapor aldım bakalım
İnsan hepsini Biran önce yaşamak istiyorBizde dayancaz mecbursaglikla kavusalim da bebislerimize insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Cok garip bir duygu yaa. Kalbini duyana kadar insan hala inanamiyor. Ben öyleyim mesela hala inanamiyorum. Bide kalbini duysaydik diyorum. Garip bir his
Canım bi kaç gün geçsin de hele belkide dediği gibi ultrasondan kaynaklanıyordur hayırlı haberler inşallah kuzum bizi haberdar et mutlakaArkadaşlar doktordan ciktim. Maalesef kalp atışını göremedi. Geçen kontrolden 1 gün sonra kalbi durmuş muhtemelen dediyinede birkaç gün bekleyelim, belki ultrasondanda kaynaklanıyordur dedi. Çok üzgünüm
Canım benim ya diyecek bişey bulamadım gerçekten, umarım doktorun kullandığı cihazdan öyle olmuştur, hemen başka doktora daha görünseydin 1 tanesiyle kalmaArkadaşlar doktordan ciktim. Maalesef kalp atışını göremedi. Geçen kontrolden 1 gün sonra kalbi durmuş muhtemelen dediyinede birkaç gün bekleyelim, belki ultrasondanda kaynaklanıyordur dedi. Çok üzgünüm
Aynı fikirdeyim bu gibi durumlarda kesinlikle farklı bir doktorun da görüşünü almak lazım canımCanım benim ya diyecek bişey bulamadım gerçekten, umarım doktorun kullandığı cihazdan öyle olmuştur, hemen başka doktora daha görünseydin 1 tanesiyle kalmaçok üzüldüm
Aynen canım çünkü her doktorun tecrübesi görüşü ve cihazı farklı oluyor, umarım herşey yolundadırAynı fikirdeyim bu gibi durumlarda kesinlikle farklı bir doktorun da görüşünü almak lazım canım
Canim ben bugun 6, cuma 6+4 olacakBenim de 2 de ama hemen gireceğimi sanmıyorum yazarım buraya çıkınca sende yaz
Sen şuan kaçıncı haftadasın canım? Benimki cuma 6 haftalık oluyor
Haklısın valla benim bulunduğum yerde özel hastane olmadığı için devleti bekliycem mecburen 2 Hafta. İnşallah sağlıklıdırO zaman bugunku sonucun bu ogrendigimizden de yüksek cikacak oh ne güzelzaten su an dr muayenesine pekte gerek yok canim ya. Beta artışı düzgün mü diye bakiyor doktor zaten. 15 güne de senin kese oluşur. O zaman keseyi görürsün ben normalde devlete gidiyordum ama özele gittim esimle gorebilmek icin keseyi. Devlet hastanesinde asla iceri almiyorlar ya eşleri nedense. Tek yapiyoruz cocugu sanki
Hadi hayırlı haberler inşallah canım hoşgeldin bizi de bilgilendir mutlakaSelam kızlar sat 20 ağustos 4+6 ile aranızdayım yarın doktor randevumuz var keseyi görebiliriz inşallah 20 eylül cuma beta 1340 dı karından ultrasonda kese görünmedi daha küçüktür dedi doktor hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ha tamam canım sen benden daha öndesinCanim ben bugun 6, cuma 6+4 olacak
Hoşgeldin aramıza canım yarın görürsün büyük ihtimalSelam kızlar sat 20 ağustos 4+6 ile aranızdayım yarın doktor randevumuz var keseyi görebiliriz inşallah 20 eylül cuma beta 1340 dı karından ultrasonda kese görünmedi daha küçüktür dedi doktor hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Amin canim aminn insallahİnsan hepsini Biran önce yaşamak istiyorbende bazen diyorum hamileyim anne oluyorum hala şaşırıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu