Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi inşallah paket almadan önce muayeneye gidip doktorunu da gör. İçin tam rahat etsin.

Canım aynı gidiyoruz senle.bende bugün net hissettim bende önce uyanmış pıt pıt biseler yapıyordu çok güzel bı duygu

Evet ya ben de cok sabirsizlaniyorum. Benim daha 3 hafta var doktor randevuma. Detayli ultrason oldugunu dusundugum randevum ise ocakta. Ona daha da cok var.
Bende 17 ocak tarihine aldim detayli ultrason randevusu daha cokkkk var ama ondan once 20 Aralık'ta bir doktor randevumuz var inşallah bakalım 4 hafta cok uzunnnnnnn

Kızlar ya doğum paketini direk hastaneyle anlaşıp alıyorsunuz ya, ben şimdi özel kliniğe gidiyorum, fiyat sordum bana 60 bin dediler, Medical Park yada Liv secebilirsin ikisiyle de çalışıyoruz dediler doktorum doc ve perinatolog. Özel klinikte de paketi önceden alabiliyor muyuz acaba ya bilen var mı? Ocaktan sonra bı kazık daha yemek istemiyorum vallahi 60 bin de fazla bence çünkü Antep şartlarinda.

Biz özel doktorumuzla anlaştık, mevcut fiyattan ama hastane fiyatında 2025 de değişiklik olursa az da olsa yansıyacak. Kardeşimide o doğurtmuştu kardeş indirimizde var. Şimdiden bir rakam alıp ne olacağını bilmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…