- 2 Ağustos 2024
- 602
- 848
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.601
Yaaa biz tam emin olmamakla birlikte Beren düşünüyoruz. Nasıl sizce kızlar ?Cinsiyeti belli olan anneler isim düşünüyor musunuz? Olmayanlar da neler düşünüyor? Merak ediyorum isimler de belli olsa artık
Hadi inşallahSancaktepedeyim ben canım buradaki özel hastaneleri beğenmiyorum hiç çevre ilçelere bakıyorum artık. Herhalde yıl sonu kampanyası filan yaptılar baya uygun geldi medicalpark. Bir görüşcem canım doktor içime sinerse inşallah anlaşırız, çok teşekkür ederim .
Evet biraz fazla fiyat farkı var diğer hastanelerle, hatta kendi içlerinde bile fark çok değişkenEvet pendik medicalpark 95 ile 115 bin TL arasında değişiyor dr seçimine göre ben de fiyatlar çok yüksek diye tercih etmemiştim
Çok güzel bir seçenek benceYaaa biz tam emin olmamakla birlikte Beren düşünüyoruz. Nasıl sizce kızlar ?
Bende çok beğendim güçlü kuvvetli demekmiş bide çocuğum sağlık konusunda bizi baya bi korkuttu ya sanki böyle bi anlama gelen isim yakışırmış gibi geliyor çocuğumaÇok güzel bir seçenek benceanlamı da güzel
Çok güzel çok severim Beren ismini.Yaaa biz tam emin olmamakla birlikte Beren düşünüyoruz. Nasıl sizce kızlar ?
Canım ara sıra bana da batma şeklinde oluyordu, hala da oluyor. Devamlı oluyorsa bir doktoruna danış istersen.Kızlar sabahtan beri rahimde ağrı var ara ara gelip gidiyor var mı bu haftalarda böyle olan 17+2
Canım aynı gidiyoruz senle.bende bugün net hissettim bende önce uyanmış pıt pıt biseler yapıyordu çok güzel bı duyguMaşallah canım, ben bugün bir hareket hissettim emin oldum. Hep emin olamıyordum bu sefer dedim ki evet bu bebişsol tarafıma resmen dayandı artık elimi kafası mı bacağımı neresi bilmiyorum, şoka girdim öncekiler bebiş hareketi değilmiş bu başka bir şeydi
Bugün gün boyu ara ara devam ediyor anlamadım.biraz daha bekliyim diyorum aşırı ağrılı bı durum değil ama devam ederse araycm Dr uCanım ara sıra bana da batma şeklinde oluyordu, hala da oluyor. Devamlı oluyorsa bir doktoruna danış istersen.
Stres yapma bebek bu hafta çok büyüyor haliyle rahimde önemli bir şey yoktur inşallahBugün gün boyu ara ara devam ediyor anlamadım.biraz daha bekliyim diyorum aşırı ağrılı bı durum değil ama devam ederse araycm Dr u
Valla zor oluyor beklemek biraz. Bende şimdi 19 aralığı beklicem detaylı ultrasonuMaşallah minnoşa :) bizim daha 2 hafta var kontrole sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için ya
Evet ya ben de cok sabirsizlaniyorum. Benim daha 3 hafta var doktor randevuma. Detayli ultrason oldugunu dusundugum randevum ise ocakta. Ona daha da cok var.Valla zor oluyor beklemek biraz. Bende şimdi 19 aralığı beklicem detaylı ultrasonu
Aynı şeyi düşündüm biliyor musunBende çok beğendim güçlü kuvvetli demekmiş bide çocuğum sağlık konusunda bizi baya bi korkuttu ya sanki böyle bi anlama gelen isim yakışırmış gibi geliyor çocuğuma
Çok teşekkür ederimMaşallah, çok sevindim hep iyi olun
Bende 17 ocak tarihine aldim detayli ultrason randevusu daha cokkkk varEvet ya ben de cok sabirsizlaniyorum. Benim daha 3 hafta var doktor randevuma. Detayli ultrason oldugunu dusundugum randevum ise ocakta. Ona daha da cok var.
beni de ekler misiniz?Merhaba kızlarBenide eklermisiniz
Sat. 12 Ağustos
Tahmini doğum tarihi 15.20 Mayıs
Cinsiyeti daha ogrenmedik
Çok teşekkür ederim bitanecim inşallah sağlıkla gelsinler evlatlarımızAynı şeyi düşündüm biliyor musun, minik prensese çok yakışır
Biz özel doktorumuzla anlaştık, mevcut fiyattan ama hastane fiyatında 2025 de değişiklik olursa az da olsa yansıyacak. Kardeşimide o doğurtmuştu kardeş indirimizde var. Şimdiden bir rakam alıp ne olacağını bilmekte fayda var.Kızlar ya doğum paketini direk hastaneyle anlaşıp alıyorsunuz ya, ben şimdi özel kliniğe gidiyorum, fiyat sordum bana 60 bin dediler, Medical Park yada Liv secebilirsin ikisiyle de çalışıyoruz dediler doktorum doc ve perinatolog. Özel klinikte de paketi önceden alabiliyor muyuz acaba ya bilen var mı? Ocaktan sonra bı kazık daha yemek istemiyorum vallahi 60 bin de fazla bence çünkü Antep şartlarinda.