- 25 Haziran 2014
- 355
- 388
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.541
Kızlar günaydın bugün doktor kontrolüm var
Güzel haberlerle gelin inşallahGünaydınnn bende kontroldeyim , doktoru bekliyorumm
Çok tatlılar ya hepsini almak istiyorum ben de :) Dayanamayıp bir tane aldım yaEki Görüntüle 3510307
Günaydın kızlar. Sizin de her yerde reklamlarda karşınıza böyle şeyler çıkmaya başlamıştır kesin. Şunun güzelliğine bakın ya her gördüğümü alasım geliyor
Çok güzelleeerEki Görüntüle 3510307
Günaydın kızlar. Sizin de her yerde reklamlarda karşınıza böyle şeyler çıkmaya başlamıştır kesin. Şunun güzelliğine bakın ya her gördüğümü alasım geliyor
Ben canım 1 mayısHerkesinkine tek tek bakıyorum düştüm şuan buradayAy ilk ben mi doğurcam tahmini doğum tarihi 4 mayıstan önce olan var mı
:) senin tecrübelerinden faydalanırız artık hayırlısı ile gelsin minnoşBen canım 1 mayıs
İnşallah canım Allah hepimize o günleri nasip etsin.:) senin tecrübelerinden faydalanırız artık hayırlısı ile gelsin minnoş
Sakın öyle bir şey yapmayın kızlar. Memeyi uyarmayın erken doğumu tetikliyormuş. Allah korusunKizlar bebek dogmadan 7-8. Aylarda sut sagmayi deneyin kanallarinizi acin o sagdiniz sutu de saklayin diyolar yurtdisinda ama benim cevremdeki hamileler boyle yapti mi hic bilmiyorum
İlk süte kolostrum deniyor biraz araştırmıştım. Bebişin bağışıklığı için çok faydalı olduğunu biliyorum. Eğer süt gelirse kolostrum u saklayıp bebişe verme konusunda tavsiyeleri gördüm ama direkt sağıma başlayın diye bir bilgi göremedim. Bazı anne adaylarında 4-5 ay da bile süt geldiği olabiliyormuş o durumda da silin sıkmayın ya da sağmayın diyordu bir kaç yerdeKizlar bebek dogmadan 7-8. Aylarda sut sagmayi deneyin kanallarinizi acin o sagdiniz sutu de saklayin diyolar yurtdisinda ama benim cevremdeki hamileler boyle yapti mi hic bilmiyorum
Ben de doğumdan önce sağmamak gerektiğini duydum. Anneme sordum o da sakın elleme dedi. Doğumla birlikte geldi her çocuğumda öncesinde gelenleri sildim dedi.Bu kadını takip ediyorum bende bu uygulamanın yanlış olduğundan bahsetmişti sürekli bilgi veriyor kızlar takip edebilirsiniz.
Eşim Doğa ben Duru diyoruz canım :) netleştirmedik henüz.Cinsiyeti belli olan anneler isim düşünüyor musunuz? Olmayanlar da neler düşünüyor? Merak ediyorum isimler de belli olsa artık
İkisi de çok güzel ne naif isimler.Eşim Doğa ben Duru diyoruz canım :) netleştirmedik henüz.
ben kız olsa Deniz veya Defne düşünüyordum. erkek için sadece Deniz vardı aklımda. Bebişimiz erkekCinsiyeti belli olan anneler isim düşünüyor musunuz? Olmayanlar da neler düşünüyor? Merak ediyorum isimler de belli olsa artık
Erkeğe Deniz ismini çok yakıştırıyorum. Deniz çok güzel bir isim hiçbir zaman modasını kaybetmiyor.ben kız olsa Deniz veya Defne düşünüyordum. erkek için sadece Deniz vardı aklımda. Bebişimiz erkekben hala Deniz düşüyorum eşim başka isimde mi baksak dedi o biraz daha düşünecek bakalım daha netleştiremedik
evet bende çok yakıştırıyorumErkeğe Deniz ismini çok yakıştırıyorum. Deniz çok güzel bir isim hiçbir zaman modasını kaybetmiyor.yeğenimin adı olmasaydı biz de Deniz düşünecektik.
Ben de erkekte Deniz ismini çok seviyorum. Cinsiyeti henüz öğrenemedim, isim konusunda da kararsızım. Eşim cinsiyeti öğrenelim öyle karar verelim diyor. Sevdiğim isimler hep çevremde mevcut nasıl seçeceğim bilmiyorum. :)Erkeğe Deniz ismini çok yakıştırıyorum. Deniz çok güzel bir isim hiçbir zaman modasını kaybetmiyor.yeğenimin adı olmasaydı biz de Deniz düşünecektik.