Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Benim bebiş yukarı çıkmış önceden sırt üstü yattığımda baya aşağıda hissediyordum keseyi, sertliği. Bugün göbek deliğimin hizasında sol tarafımdaydı

Hayırlı akşamlar mayıs annelerim. Sizde de bacak arkası krampları ve kasık sancıları var mı? Bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Başa çıkmakta zorlanıyorum. (14. hafta)
Ağrılar bende de var canım. Her zaman değil ama ara ara bi kaç gün üst üste daha yoğun oluyor. Rahim genişliyor, bebiş kendine yer açıyor şiddetli olmadığı sürece bu ağrılar çok normal

aynı şikayetler ile gece 11 buçukta doktorumu hastahaneye getirttim kasık kısımlarıma da vuruyor ve bazen o kadar şiddetli oluyor ki rahim ağzı kısalığı vs herşey normal sağ böbreğimde büyüme varmış 5 evreden oluşuyormuş benim 3. evreymiş bi doktora gözük istersen bakılsın her ihtimale karşı sağa yüz üstü sırt üstü yatmam yasaklandı sadece sol tarafa ve uyku uyuyamıyorum

Geçmiş olsun canım ben dün doktoruma sordum siyatik ağrı da olabilir veya sürekli yattığım için de olabilirmiş. Şuanlık sorun yok çok şükür. İnşallah senin de önemli bir şey değildir

hemen hemen 10 gebenin 9 unda olan bir durummuş riski yok çok şükür doğuma kadar kontrol altında oluyormuş doğumdan sonra geçiyormuş tabi daha fazla büyürse katater takılıyormuş o duruma gelmez inşallah rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş o şişirıyor dedi doktorum

hanımlar bu marka bebek arabasını kullanan var mı aranız da ya da duydunuz mu almayı düşünüyorum memnun kalır mıyım acaba

Eklentiler

• IMG_6310.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…